Sto ce se sutra znati ko je odg.il sto je dobar il sto je los,prst u Jesu,zato me smiriloSteph je napisao/la:što u maju? odmah poslije Zrinjskog.
kad si čuo ga je Ješa doveo to te smirilo? mene je baš to zabrinulo...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sto ce se sutra znati ko je odg.il sto je dobar il sto je los,prst u Jesu,zato me smiriloSteph je napisao/la:što u maju? odmah poslije Zrinjskog.
kad si čuo ga je Ješa doveo to te smirilo? mene je baš to zabrinulo...
Pricalo se za njega da je "najnormalniji" od svih handzica i da jedini ima sansu da postane igrac.PitarBordo je napisao/la:Stvarno ne vidim da se Tarik Handžić može nametnuti kao napadač u FK Sarajevo, ako je u 910 minuta u drugoj ligi postigao 1 gol... Al' nejse.
keli1946 je napisao/la:Citam nedavno neki strumf pise na njihovoj temi ono kao komsije se raspadaju, nema vise para zato se desavaju silni odlasci, svi im odose nista od evropskog sarajeva i onda se na to primi bruka nekih junfera od "17"godina pa pocnu paniku po forumu ispoljavati
ni meni nije jasno ovo oko Handzica..kao ni to sta je sa Andjusicem i Plakalom, koji su isto u Travniku bili, kao i Kuadio?PitarBordo je napisao/la:Stvarno ne vidim da se Tarik Handžić može nametnuti kao napadač u FK Sarajevo, ako je u 910 minuta u drugoj ligi postigao 1 gol... Al' nejse.
Evander je napisao/la:Odlasci su ocekivani i opravdani.
Sa onom ekipom se dalje nije moglo. To je bilo to. Svi smo sve vidjeli.
Nema mjesta plakanju za igracima za koje smo vidjeli da ne mogu i da ne zele ili da ne znaju.
Sad je proces stvaranja nove ekipe.
Ne postoji garant da ce to ispasti kako mi zelimo, ali zato je i doveden Jesic.
Mozda i on fula sve, mozda budemo gori nego smo bili, ali bar se radi nesto i pokusava.
Da smo na starom ostali, nista od nas ne bi bilo. Ona ekipa nije imala kapacite i buducnost.
Ove sezone za mene titula nije imperativ nakon svega, imperativ je napraviti bazu za slijedecu sezonu, stvoriti pravu ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hardzavi, HordasFks, imekorisnicko, JuricaSpindl, PingoFTW, USB i 53 gosta.