FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedEvil » 28 dec 2015, 23:48

Steph je napisao/la:što u maju? odmah poslije Zrinjskog. :mrgreen:

kad si čuo ga je Ješa doveo to te smirilo? mene je baš to zabrinulo... :mrgreen:
Sto ce se sutra znati ko je odg.il sto je dobar il sto je los,prst u Jesu,zato me smirilo :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 28 dec 2015, 23:54

Sta se sikirate, ja cuo dolazi Kompani.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 dec 2015, 23:56

Ma kad se stvar vec zariba, a nece siguran sam, i nije bas toliko bitno ko je kriv (tj. necu se nista lakse osjecat ako znam ko je uzrok sranja), kad cemo se dobro nakusat 'njegove' corbe, jer onaj ko je odgovoran moze dobit nogu, a mi cemo kuburit sa statusom quo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 29 dec 2015, 00:02

Ma nama trebaju samo 2-3 pojacanja i to je to.
Hebes obaj metod Ibrakovic sto je forsiro tipa daj svega. Onda ih 1/3 bude na posudbi, pa na klupi, i onako poneko ulazi.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 dec 2015, 01:15

Jebolite Rasim.
Najlakse opisana trenutna situVacija.
Ne brinite bice svega, igraca, hljeba, igara, kifli.
Sabura bem ga,dze gori...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 dec 2015, 08:16

Makedonski reprez.pregovara sa Sarajevom.Moze igrati lijevog beka I stopera.Ime ne spominju.
Avaz.

Nema potrebe da zurimo sa pojacanjima.Ako cemo ko kone dovoditi,onda bolje da ostanemo sa ovim igrackim kadrom.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 dec 2015, 10:47

Ma realno mene nerviraju ovi sto kukaju oko pojacanja.. hoce biti nece biti..
Kad pogledam takav neki post, ne ulazim na forum po 2 dana..

Jednstavno su nezadovoljni svim i svacim.. Takvi forumas ce ti doci i reci nakon sto dovedes Jajala, " E super, jos nam treba i Modric i spremni smo na titulu.. Razvaljujemo sve redom, pisamo se po ligi, ofo onoo bracikaa.. Niko nam nista ne moze"
E onda dodje Mladost, i ti isti forumasi yebu sve od do svim igracima, treneru i upravi.. "Yebo te Jajalo, vid ga sto se vuce po terenu.. daj nam nasu djecu da igraju, bolje njih gledati kako igraju nego ove nase razmazene curtice" itd..
I onda dodje malonogometni turnir, pa se pojave opet ti forumasi, pa kad vide da ne igraju prvotimci vec djeca Sarajeva... pa pocnu "id ocm ko nama igra u kadetima, ne znaju hodati.. ako neko od njih postane igrac ja cu sebi cunu poljubiti" itd itd

Ohanite ba malo... Evo zime, evo nove godine.. moci ce se nesto i popiti i mozda se nekom i posreci pa ga umoci..

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 29 dec 2015, 13:33

Citam nedavno neki strumf pise na njihovoj temi ono kao komsije se raspadaju, nema vise para zato se desavaju silni odlasci, svi im odose nista od evropskog sarajeva i onda se na to primi bruka nekih junfera od "17"godina pa pocnu paniku po forumu ispoljavati
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 29 dec 2015, 13:39

Germain Kouadio i Tarik Handžić na prozivci prvog tima FK Sarajevo

Mladi igrači Fudbalskog kluba Sarajevo, Germain Kouadio i Tarik Handžić, nakon isteka polugodišnje posudbe odazvaće se prozivci prvog tima Bordo kluba, koja je zakazana za 14. januar 2016. godine. Pomenuti dvojac dobit će tako priliku da se na zimskim pripremama nametne stručnom štabu i izbori svoje mjesto u sastavu Fudbalskog kluba Sarajevo.

Germain Kouadio, igrač iz Obale Slonovače, u proteklih šest mjeseci nastupao je za NK Travnik, a pomenuti dvadesettrogodišnji ofanzivac iza sebe ima dobru polusezonu, u kojoj je odigrao 16 utakmica i postigao četiri gola, te upisao još tri asistencije. Ukupno je na terenu proveo 1.373 minute. Spomenimo i to da je Kouadio došao u redove Sarajeva u zimskom prelaznom roku sezone 2013/14 iz redova FC Moossou.

Devetnaestogodišnji ofanzivac, Tarik Handžić u polusezoni iza nas, nastupao je za naš partnerski klub, NK Bosna Visoko. Uspio je sakupiti 13 zvaničnih nastupa, a na terenu je proveo 910 minuta. Handžić, koji se najbolje snalazi na poziciji napadača, postigao je i jedan gol i na gostujućoj utakmici Bosne u Mostaru protiv Branitelja. Ovaj mladi ofanzivac postisao je ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo početkom marta tekuće godine.

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 29 dec 2015, 13:55

Sve otjerati, nove dovesti ! Uprava napolje :D
M.Delac 2

High

Post Postao/la High » 29 dec 2015, 13:56

Pravimo tim za 3. mjesto. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 dec 2015, 14:17

Stvarno ne vidim da se Tarik Handžić može nametnuti kao napadač u FK Sarajevo, ako je u 910 minuta u drugoj ligi postigao 1 gol... Al' nejse.
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 dec 2015, 14:23

Odlasci su ocekivani i opravdani.
Sa onom ekipom se dalje nije moglo. To je bilo to. Svi smo sve vidjeli.
Nema mjesta plakanju za igracima za koje smo vidjeli da ne mogu i da ne zele ili da ne znaju.
Sad je proces stvaranja nove ekipe.
Ne postoji garant da ce to ispasti kako mi zelimo, ali zato je i doveden Jesic.
Mozda i on fula sve, mozda budemo gori nego smo bili, ali bar se radi nesto i pokusava.
Da smo na starom ostali, nista od nas ne bi bilo. Ona ekipa nije imala kapacite i buducnost.
Ove sezone za mene titula nije imperativ nakon svega, imperativ je napraviti bazu za slijedecu sezonu, stvoriti pravu ekipu.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 29 dec 2015, 14:43

Doso Deni, vratio se Kuadio, to bi trebalo znaciti da dobijamo 2 desna krila, sto dalje implicira da na tu poziciju necemo dovoditi vise igraca.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 29 dec 2015, 14:45

PitarBordo je napisao/la:Stvarno ne vidim da se Tarik Handžić može nametnuti kao napadač u FK Sarajevo, ako je u 910 minuta u drugoj ligi postigao 1 gol... Al' nejse.
Pricalo se za njega da je "najnormalniji" od svih handzica i da jedini ima sansu da postane igrac.
One navodnike sam stavio iz razloga jer je igrao i za neke lijeve timove.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 dec 2015, 14:48

Koliko tih Handzica ima? :njanjanja:

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 29 dec 2015, 14:51

Vise od janjosa i ferhatovica

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 dec 2015, 14:55

keli1946 je napisao/la:Citam nedavno neki strumf pise na njihovoj temi ono kao komsije se raspadaju, nema vise para zato se desavaju silni odlasci, svi im odose nista od evropskog sarajeva i onda se na to primi bruka nekih junfera od "17"godina pa pocnu paniku po forumu ispoljavati
:lol: :lol: to ti je samo nas mentalitet burazeru, sve bi preko noci, niko ne zna za sabur i kontaju da je ovo FM samo kliknes na igraca, posaljes ponudu i eto njega :D

edit: i jos nesto, ja licno bih se i prepao da dovedemo par igraca do prozivke, tj do polovine januara, jer ako ganjamo dobre igrace a vjerujem da ganjamo, neke od njih ni do pocetka februara ako ne dovedemo nece biti cudno, a znam da bi se mnogi sjebavali ako bi prosao i skoro citav januar a da se niko ne dovede a u stvarnosti je to vrlo moguce da se tako i desi
Pyro is not a crime !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 29 dec 2015, 15:13

PitarBordo je napisao/la:Stvarno ne vidim da se Tarik Handžić može nametnuti kao napadač u FK Sarajevo, ako je u 910 minuta u drugoj ligi postigao 1 gol... Al' nejse.
ni meni nije jasno ovo oko Handzica..kao ni to sta je sa Andjusicem i Plakalom, koji su isto u Travniku bili, kao i Kuadio?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 dec 2015, 15:13

Evander je napisao/la:Odlasci su ocekivani i opravdani.
Sa onom ekipom se dalje nije moglo. To je bilo to. Svi smo sve vidjeli.
Nema mjesta plakanju za igracima za koje smo vidjeli da ne mogu i da ne zele ili da ne znaju.
Sad je proces stvaranja nove ekipe.
Ne postoji garant da ce to ispasti kako mi zelimo, ali zato je i doveden Jesic.
Mozda i on fula sve, mozda budemo gori nego smo bili, ali bar se radi nesto i pokusava.
Da smo na starom ostali, nista od nas ne bi bilo. Ona ekipa nije imala kapacite i buducnost.
Ove sezone za mene titula nije imperativ nakon svega, imperativ je napraviti bazu za slijedecu sezonu, stvoriti pravu ekipu.
:clap:

Također ni za mene nije prioritet, ali odustati nećemo do zadnjeg kola lige, a i borit ćemo se i za kup punim kapacitetom. Neka legne kup za ovu sezonu i nama većini dosta. Ješa kucka novi tim ima odriješene ruke od sviju pa ćemo vidjeti na šta će ovo izaći. Pritisak trofeja nije više toliki kao nekada tako da ćemo preživjeti sve negativce i teške pljuvače ako trofeja ove sezone ne bude. Sve u svemu pod obavezom je samo da se evropa mora igrati jer bila bi ogromna sramota da se ne igra radi ugleda kluba, navijača i navike.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, fera, Google Adsense [Bot], GradKamena2, riki46, soe, Tatamata1946 i 67 gostiju.