Da imam potreban kapital to bi mi bila prva investicija
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Nije los kad hoces da nabijes tjelesne mase, jer je gainer visokokalorican i ima dosta secera u sebi (zato se i bazira prvenstveno na dobijanju mase). Znaci, samo ti je dodatak vec postojecem broju obroka, ali da ces nabiti misicne mase bez hrane, znaj da neces. Dobar udio u gaineru zauzima i UH, dok manje proteina ima nego kod wheya. Sve u svemu, ako si deficitaran sa kilazom, mozes napasti sa gainerom + dobra ishrana, a onda se presaltati na whey, sto sam i ja radio u pocetku kad sam imao oko 73kg (sad imam 91kg).shzna je napisao/la:Da li mi neko ukratko može napisati nešto o gaineru, isplati li se, kakvi su rezultati, posljedice(?), kako ga uzimati?
Iskustvo: dobar no booster, daje pump snagu i ostalo sto se od njeg ocekuje, losa strana - pije se sa puno tekucine (500ml ako se dobro sjecam, 20min prije treninga) tako da tokom treninga imas osjecas nadutosti i nelagode u stomaku..fedeltafrotta je napisao/la:no-xplode, savjeti, iskustva ?
Ovo je sprava koju svaka teretana mora da ima, ali je pravo rijetko.Nerminovic je napisao/la:Toooooooooooooooooooooooooooooooooo, najjaca masina za noge konacno stigla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.