budalo uzmeš sliku provučeš kroz neku od fotošop opcija i izvučeš na printer.Dex je napisao/la:Gdje u SA rade portrete suhom olovkom, i koliko bi koštalo otprilike
i srećna nova.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
budalo uzmeš sliku provučeš kroz neku od fotošop opcija i izvučeš na printer.Dex je napisao/la:Gdje u SA rade portrete suhom olovkom, i koliko bi koštalo otprilike
Ne znam, da nije previše slavio za Novogodišnju noć ili ga je kakva mlada safatalalegenda reala je napisao/la:haj kad ste vas dvoje tu, da upitam za brata ljevaka, gdje je on, sad nam počinje prvenstvo, a on se ne pojavljuje
Ne znam o čemu pričašpride_of_merseyside je napisao/la:Jesi li nabavio čokoladice?bagrcavi je napisao/la:...Nemoj mi samo reći da si zaboravio ili da si pojeo sve.
Seksualno zlostavljali, pomocu predmeta nekih jel mos ti to mislitalan_kardec je napisao/la:Tek sad sasvim slučajno naletih na vijest da se na Dobrinji ubio dječak od 14 godina jer su ga vršnjaci zlostavljali u školi.![]()
Maloljetnu bagru koja je to radila, u popravni dom do punoljetstva i onda u zatvor.Đubrad razmažena.
Momciluk je napisao/la:Seksualno zlostavljali, pomocu predmeta nekih jel mos ti to mislitalan_kardec je napisao/la:Tek sad sasvim slučajno naletih na vijest da se na Dobrinji ubio dječak od 14 godina jer su ga vršnjaci zlostavljali u školi.![]()
Maloljetnu bagru koja je to radila, u popravni dom do punoljetstva i onda u zatvor.Đubrad razmažena.
Bukvalno su svi zakazali, a po najviše roditelji tih zlostavljača, gdje ćeš svom djetetu zagalamit malo ili ne daj Bože udarit. A što svakim danom i ovdje i u svijetu dobivamo sve veći broj zlostavljača, ubica, krimalaca ma koga briga.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma zakazao čitav sistem, od roditelja i kućnog odgoja do škola i nastavka tog procesa, gdje je očito taj odgojni dio zapostavljen ili u većini slučajeva čak i nepostojeći. Strašno je da je jedan mladi život izgubljen zbog ovakvih stvari, koje su se mogle spriječiti da je jedan element u tom sistemu funkcionirao kako treba, ali očito da nije i da treba ozbiljno raditi na prevenciji ovakvih stvari.
kakvo ti je to razmišljanje? to se NIKAD ne bi desilo u nekoj zabiti jer su djeca iz malih sredina normalnijaalan_kardec je napisao/la:Momciluk je napisao/la:Seksualno zlostavljali, pomocu predmeta nekih jel mos ti to mislitalan_kardec je napisao/la:Tek sad sasvim slučajno naletih na vijest da se na Dobrinji ubio dječak od 14 godina jer su ga vršnjaci zlostavljali u školi.![]()
Najiskrenije govoreći, šokiran sam i razočaran u isto vrijeme.
Baš maloprije komentarišem sa sestrom, da se to desilo u nekoj zabiti, vukoyebini, možda bih nekako mogo shvatiti, ali u glavnom gradu, u školi koju kod nas pohađaju obično djeca imućnijih, obrazovanih roditelja, intelektualaca... U vremenu koje je ko stvoreno za jednog tinejdžera, kad ima milijardu mogućnosti za zabaviti se, dokazivati se, retard bira da se seksualno iživljava na školskom drugu, da na sebe već u ovim godinama nabaci etiketu nasilnika, sadiste, ubice... za čitav život, da ga svi zaobilaze u širokom luku. Bira da druga gurne u smrt, da uništi i svoj i živote svoje i njegove porodice... Ma nema, svi skupa smo otišli u tri lijepe...![]()
Baš bih volio vidjeti roditelje od tih nasilnika, ko su, šta su, čime se bave, kakvo im je nakon svega mišljenje o njihovoj djeci, o cijelom slučaju, jesu li došli na sahranu ovog dječaka, jesu li se izvinuli roditeljima...
moja sestra ima 2 sina od 15 i 11. i nikad ali nikad ne kaže Nije to moje dijete ono to nikad ne bi. kaže tačno po opisu nečega zna koji je od njih dva to uradio ili jeste uopšte. dakle, poznaje svoju djecu i nema neke iluzije da su anđeli što zemljom hode.. kao što bi svaki normalan roditelj trebao znati svoje dijete.QUARTERBACK je napisao/la:upravu je faraon, roditelji danas previse vjeruju svojoj djeci, ne kazem da ne treba vjerovat ali pogotovo kod ovih imucnijih roditelji uopste ne provjeravaju gdje su sta su do kad ostaju u gradu sta rade da ne pricam.. znam to po srednjoj skoli i ovih debila koji nisu znali sta ce s para pa su sve zivo radili..
maloumni debili
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 46 gostiju.