Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DANTES
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la DANTES » 03 jan 2016, 22:21

Dex je napisao/la:Gdje u SA rade portrete suhom olovkom, i koliko bi koštalo otprilike :think:
budalo uzmeš sliku provučeš kroz neku od fotošop opcija i izvučeš na printer.

i srećna nova.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jan 2016, 22:39

legenda reala je napisao/la:haj kad ste vas dvoje tu, da upitam za brata ljevaka, gdje je on, sad nam počinje prvenstvo, a on se ne pojavljuje
Ne znam, da nije previše slavio za Novogodišnju noć ili ga je kakva mlada safatala :think:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jan 2016, 22:47

[youtube][/youtube]

Tvoj stil tacno odgovara
strogim principima ukusa mog
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 jan 2016, 22:52

[youtube][/youtube]
:tokralju: :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jan 2016, 23:07

Aj oplako sam vise nego za novu, vrijedilo svake sekunde hahahahhaha.

Onaj brat od Stepha, Seth, momciluko dobro igra :think:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 jan 2016, 23:08

Ovaj zadnji :rol: :rol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 jan 2016, 23:58

pride_of_merseyside je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:...
Jesi li nabavio čokoladice? :think: Nemoj mi samo reći da si zaboravio ili da si pojeo sve. :pray:
Ne znam o čemu pričaš :kafa:
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jan 2016, 00:22

Joj Butlera asistentice mi :tokralju:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jan 2016, 00:37

Tek sad sasvim slučajno naletih na vijest da se na Dobrinji ubio dječak od 14 godina jer su ga vršnjaci zlostavljali u školi. :shock:
Maloljetnu bagru koja je to radila, u popravni dom do punoljetstva i onda u zatvor. :salut: Đubrad razmažena. :sick:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 04 jan 2016, 00:42

alan_kardec je napisao/la:Tek sad sasvim slučajno naletih na vijest da se na Dobrinji ubio dječak od 14 godina jer su ga vršnjaci zlostavljali u školi. :shock:
Maloljetnu bagru koja je to radila, u popravni dom do punoljetstva i onda u zatvor. :salut: Đubrad razmažena. :sick:
Seksualno zlostavljali, pomocu predmeta nekih jel mos ti to mislit :cry:
This time next year we'll be millionaires.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jan 2016, 00:54

Sve je to do kućnog odgoja, znao sam dobiti ekstremne batine od starog zbog nekih gluposti tako da mi nikada u životu ne bi palo na pamet uraditi nekome nešto loše a da taj neko prethodno nekako nije mene "isprovocirao".
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jan 2016, 01:48

Momciluk je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Tek sad sasvim slučajno naletih na vijest da se na Dobrinji ubio dječak od 14 godina jer su ga vršnjaci zlostavljali u školi. :shock:

Najiskrenije govoreći, šokiran sam i razočaran u isto vrijeme.
Baš maloprije komentarišem sa sestrom, da se to desilo u nekoj zabiti, vukoyebini, možda bih nekako mogo shvatiti, ali u glavnom gradu, u školi koju kod nas pohađaju obično djeca imućnijih, obrazovanih roditelja, intelektualaca... U vremenu koje je ko stvoreno za jednog tinejdžera, kad ima milijardu mogućnosti za zabaviti se, dokazivati se, retard bira da se seksualno iživljava na školskom drugu, da na sebe već u ovim godinama nabaci etiketu nasilnika, sadiste, ubice... za čitav život, da ga svi zaobilaze u širokom luku. Bira da druga gurne u smrt, da uništi i svoj i živote svoje i njegove porodice... Ma nema, svi skupa smo otišli u tri lijepe... :facepalm:

Baš bih volio vidjeti roditelje od tih nasilnika, ko su, šta su, čime se bave, kakvo im je nakon svega mišljenje o njihovoj djeci, o cijelom slučaju, jesu li došli na sahranu ovog dječaka, jesu li se izvinuli roditeljima...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jan 2016, 02:10

Balijska elita je najgore od svih elita

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 jan 2016, 02:41

:beba: :rol:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jan 2016, 09:48

Ma zakazao čitav sistem, od roditelja i kućnog odgoja do škola i nastavka tog procesa, gdje je očito taj odgojni dio zapostavljen ili u većini slučajeva čak i nepostojeći. Strašno je da je jedan mladi život izgubljen zbog ovakvih stvari, koje su se mogle spriječiti da je jedan element u tom sistemu funkcionirao kako treba, ali očito da nije i da treba ozbiljno raditi na prevenciji ovakvih stvari.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 jan 2016, 10:39

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma zakazao čitav sistem, od roditelja i kućnog odgoja do škola i nastavka tog procesa, gdje je očito taj odgojni dio zapostavljen ili u većini slučajeva čak i nepostojeći. Strašno je da je jedan mladi život izgubljen zbog ovakvih stvari, koje su se mogle spriječiti da je jedan element u tom sistemu funkcionirao kako treba, ali očito da nije i da treba ozbiljno raditi na prevenciji ovakvih stvari.
Bukvalno su svi zakazali, a po najviše roditelji tih zlostavljača, gdje ćeš svom djetetu zagalamit malo ili ne daj Bože udarit. A što svakim danom i ovdje i u svijetu dobivamo sve veći broj zlostavljača, ubica, krimalaca ma koga briga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 jan 2016, 10:44

alan_kardec je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:

Najiskrenije govoreći, šokiran sam i razočaran u isto vrijeme.
Baš maloprije komentarišem sa sestrom, da se to desilo u nekoj zabiti, vukoyebini, možda bih nekako mogo shvatiti, ali u glavnom gradu, u školi koju kod nas pohađaju obično djeca imućnijih, obrazovanih roditelja, intelektualaca... U vremenu koje je ko stvoreno za jednog tinejdžera, kad ima milijardu mogućnosti za zabaviti se, dokazivati se, retard bira da se seksualno iživljava na školskom drugu, da na sebe već u ovim godinama nabaci etiketu nasilnika, sadiste, ubice... za čitav život, da ga svi zaobilaze u širokom luku. Bira da druga gurne u smrt, da uništi i svoj i živote svoje i njegove porodice... Ma nema, svi skupa smo otišli u tri lijepe... :facepalm:

Baš bih volio vidjeti roditelje od tih nasilnika, ko su, šta su, čime se bave, kakvo im je nakon svega mišljenje o njihovoj djeci, o cijelom slučaju, jesu li došli na sahranu ovog dječaka, jesu li se izvinuli roditeljima...
kakvo ti je to razmišljanje? to se NIKAD ne bi desilo u nekoj zabiti jer su djeca iz malih sredina normalnija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 jan 2016, 11:20

upravu je faraon, roditelji danas previse vjeruju svojoj djeci, ne kazem da ne treba vjerovat ali pogotovo kod ovih imucnijih roditelji uopste ne provjeravaju gdje su sta su do kad ostaju u gradu sta rade da ne pricam.. znam to po srednjoj skoli i ovih debila koji nisu znali sta ce s para pa su sve zivo radili..

maloumni debili

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 jan 2016, 11:33

QUARTERBACK je napisao/la:upravu je faraon, roditelji danas previse vjeruju svojoj djeci, ne kazem da ne treba vjerovat ali pogotovo kod ovih imucnijih roditelji uopste ne provjeravaju gdje su sta su do kad ostaju u gradu sta rade da ne pricam.. znam to po srednjoj skoli i ovih debila koji nisu znali sta ce s para pa su sve zivo radili..

maloumni debili
moja sestra ima 2 sina od 15 i 11. i nikad ali nikad ne kaže Nije to moje dijete ono to nikad ne bi. kaže tačno po opisu nečega zna koji je od njih dva to uradio ili jeste uopšte. dakle, poznaje svoju djecu i nema neke iluzije da su anđeli što zemljom hode.. kao što bi svaki normalan roditelj trebao znati svoje dijete.
djeca nisu nevina i naivan ko što ljudi često stereotipišu. moja pokojna baka je govorila svakom djetetu je bokal krvi na glavi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 04 jan 2016, 11:35

Naravno da se ne bi desilo u manjoj sredini, problem i jeste što ovi idioti od djece sa svojih 12-13 godina imaju sve, ne znaju više šta će sa sobom, pa hajmo malo zlostavljati nekoga da ubijemo dosadu. Roditelji su mu obezbijedili "sve" i ne žele znati za njega više, ni truditi se oko odgoja, niti čuti da neko kritikuje njihovo dijete, jer pobogu, oni su platili to školovanje. I oni su ponosni što je njihovo dijete takvo, uostalom, oni su ga tako i naučili. Kod nas je skroz poremećen sistem vrijednosti i zato privatne škole i fakulteti nikad neće značiti kvalitetan odgoj i obrazovanje. Al' sve je to super dok se ne desi ovakvo nešto. Ne postoji kazna za ovo. Ja otkako sam pročitala šta se ustvari desilo meni to ne izlazi iz glave, najviše sam slaba na djecu. Šta je jadni dječak sve morao da proživi pa da se odluči na tako nešto, ni kriv ni dužan. Pretužno. :(

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 21 gost.