Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 jan 2016, 11:53

PrincessKrofna je napisao/la: Ne treba mene niko braniti, znam se ja sama braniti.
Pa šta će onda messilla da radi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 05 jan 2016, 12:57

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa šta će onda messilla da radi
mesilla-papučar :mrgreen:
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2016, 13:02

Ko su ti momci koji su silovali Mahira ? Moze li ikako da im se sudi u nekoj saveznoj drzavi u SAD-u, jer bih ja zelio biti egzekutor :think:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 jan 2016, 13:05

Bosniacum Lilium je napisao/la:Moze li ikako da im se sudi u nekoj saveznoj drzavi u SAD-u, jer bih ja zelio biti egzekutor :think:
Mašine i to preuzele :kafa:

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2016, 13:11

Samo odrubljivanje glave ili vjesanje :kafa:

Dobra masina :rol:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 jan 2016, 13:11

Hocu izracunat koliko sam struje potrosio u proslom mjesecu, i oduzeo sam one brojeve i sad to treba pomnozit sa 0.1 (pa ide jos par nekih brojeva..) pa se onda doda iznos PDV-a. Jel zna neko koji je to tacno broj?
ZZ

High

Post Postao/la High » 05 jan 2016, 13:22

hajde da promenimo pilule
ove plave nas ne uspavljujuuuu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 05 jan 2016, 14:39

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ko su ti momci koji su silovali Mahira ? Moze li ikako da im se sudi u nekoj saveznoj drzavi u SAD-u, jer bih ja zelio biti egzekutor :think:
Danas pročitao u novinama. Strašno.

A što se tiče ovog tvog pitanja, ako se pokaže da je riječ o silovanju ili pokušaju silovanja, teoretski, može mu se suditi u bilo kojoj zemlji svijeta po univerzalnom načelu (načelo svjetskog prava), jer je riječ o kaznenom djelu koje je kažnjivo u svakoj zemlji.
Tako da, ja npr. danas mogu napisati kaznenu prijavu državnom odvjetništvu u RH i da se postupak pokrene

Al, teoretski...

Meni je palo na pamet kad sam učio za pravosudni da podnesem kaznenu prijavu protiv Obame i ostalih je.bivjetara USKOKU (hrvatska inačica FBI-a) zbog ratnog zločina i zločina agresije u Libiji, Siriji, Jemenu i Afganistanu... :D
Ha, nije mi još kasno... :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 jan 2016, 14:48

Placem :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 jan 2016, 14:57

High je napisao/la:Grupa Crvena jabuka 8. 3. organizira koncert u SA. :kafa: Lokacija: Skenderija.
Ne mogu njih nikako, možda i jedini stariji sastav čije pjesme jako jako teško svarim :crazy:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

High

Post Postao/la High » 05 jan 2016, 15:06

FaraonTM je napisao/la:
High je napisao/la:Grupa Crvena jabuka 8. 3. organizira koncert u SA. :kafa: Lokacija: Skenderija.
Ne mogu njih nikako, možda i jedini stariji sastav čije pjesme jako jako teško svarim :crazy:
Ići ću sve dok se na njihovim nastupima budu pjevale pjesme u kojima ima imalo Zije. :) :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

High

Post Postao/la High » 05 jan 2016, 15:22

Dubravko Lovrenović: “Moj Mahir je silovan oklagijom iz kuhinje”.
:wtf:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 jan 2016, 15:33

Današnja djeca nisu normalna. Onaj nedavno ubio momka u Mostaru, sad i silovali dijete.
Treba poduzeti neke mjere i ozbiljno shvatiti ovaj problem.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2016, 16:11

dubrava je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ko su ti momci koji su silovali Mahira ? Moze li ikako da im se sudi u nekoj saveznoj drzavi u SAD-u, jer bih ja zelio biti egzekutor :think:
Danas pročitao u novinama. Strašno.

A što se tiče ovog tvog pitanja, ako se pokaže da je riječ o silovanju ili pokušaju silovanja, teoretski, može mu se suditi u bilo kojoj zemlji svijeta po univerzalnom načelu (načelo svjetskog prava), jer je riječ o kaznenom djelu koje je kažnjivo u svakoj zemlji.
Tako da, ja npr. danas mogu napisati kaznenu prijavu državnom odvjetništvu u RH i da se postupak pokrene

Al, teoretski...

Meni je palo na pamet kad sam učio za pravosudni da podnesem kaznenu prijavu protiv Obame i ostalih je.bivjetara USKOKU (hrvatska inačica FBI-a) zbog ratnog zločina i zločina agresije u Libiji, Siriji, Jemenu i Afganistanu... :D
Ha, nije mi još kasno... :D
Pa jos kad mi pocnu "nabacivati" neke pravnice. Previse vi toga znate, ne bih se ja nikad mogao spetljati sa takvom djevojkom :urnebes:

Eno ga, ko i ja, hoce da ispravlja krive drine. Treba da se manemo corava posla dok nas vanzemaljci nisu kidnapovali :mrgreen:

Izgleda da je sve navedeno tacno, nazalost. Da podsjetim, to su djeca sarajevske elite, monarhija koja ce sutra biti u ministarskim i poslanickim foteljama i opet hajcati narod zarad vlastitih interesa.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 05 jan 2016, 16:17

Pa tehnički je i on bio elita, s obzirom na to da je išao u tu školu punih osam godina - šest u Tuzli i dvije godine ovdje.

Male debilčine koje su bile u stanju uraditi sve ovo što je navedeno treba odmah žestoko kazniti i to je to. Ali se ne mogu oteti utisku da su njegovi roditelji slabo reagovali, jer kako čitam iz ovog drugog pisma znali su štošta. Djetetu moraš posvetiti maksimalnu pažnju, pogotovo u tim godinama i teško da išta može biti preče. Kada si roditelj nema izlazaka i zajebancija, ako hoćeš da to radiš na kvalitetan način.

Prije nego što neko kaže da relativiziram zločin odmah ću reći da se slažem sa Ljiljanom po pitanju kazne za ove debile.

High

Post Postao/la High » 05 jan 2016, 16:18

#pravdazastepha
nagradite ga lanom jurčević

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 05 jan 2016, 16:21

High je napisao/la:#pravdazastepha
nagradite ga lanom jurčević
Pazi kako komentarišeš ovu školu, s obzirom na to gdje ti tekstovi izlaze :kafa: :mrgreen:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 05 jan 2016, 16:40

:beba:
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2016, 16:59

Halal joj cufte, dobra makar bila rodica, koljeno peto.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 05 jan 2016, 17:02

Bosniacum Lilium je napisao/la:Halal joj cufte, dobra makar bila rodica, koljeno peto.
:rol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.