Pa šta će onda messilla da radiPrincessKrofna je napisao/la: Ne treba mene niko braniti, znam se ja sama braniti.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
mesilla-papučarrio_Ferdy88 je napisao/la:Pa šta će onda messilla da radi
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ko su ti momci koji su silovali Mahira ? Moze li ikako da im se sudi u nekoj saveznoj drzavi u SAD-u, jer bih ja zelio biti egzekutor 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mašine i to preuzeleBosniacum Lilium je napisao/la:Moze li ikako da im se sudi u nekoj saveznoj drzavi u SAD-u, jer bih ja zelio biti egzekutor
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo odrubljivanje glave ili vjesanje 
Dobra masina
Dobra masina
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Hocu izracunat koliko sam struje potrosio u proslom mjesecu, i oduzeo sam one brojeve i sad to treba pomnozit sa 0.1 (pa ide jos par nekih brojeva..) pa se onda doda iznos PDV-a. Jel zna neko koji je to tacno broj?
ZZ
hajde da promenimo pilule
ove plave nas ne uspavljujuuuu
ove plave nas ne uspavljujuuuu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Danas pročitao u novinama. Strašno.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ko su ti momci koji su silovali Mahira ? Moze li ikako da im se sudi u nekoj saveznoj drzavi u SAD-u, jer bih ja zelio biti egzekutor
A što se tiče ovog tvog pitanja, ako se pokaže da je riječ o silovanju ili pokušaju silovanja, teoretski, može mu se suditi u bilo kojoj zemlji svijeta po univerzalnom načelu (načelo svjetskog prava), jer je riječ o kaznenom djelu koje je kažnjivo u svakoj zemlji.
Tako da, ja npr. danas mogu napisati kaznenu prijavu državnom odvjetništvu u RH i da se postupak pokrene
Al, teoretski...
Meni je palo na pamet kad sam učio za pravosudni da podnesem kaznenu prijavu protiv Obame i ostalih je.bivjetara USKOKU (hrvatska inačica FBI-a) zbog ratnog zločina i zločina agresije u Libiji, Siriji, Jemenu i Afganistanu...
Ha, nije mi još kasno...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ne mogu njih nikako, možda i jedini stariji sastav čije pjesme jako jako teško svarimHigh je napisao/la:Grupa Crvena jabuka 8. 3. organizira koncert u SA.Lokacija: Skenderija.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ići ću sve dok se na njihovim nastupima budu pjevale pjesme u kojima ima imalo Zije.FaraonTM je napisao/la:Ne mogu njih nikako, možda i jedini stariji sastav čije pjesme jako jako teško svarimHigh je napisao/la:Grupa Crvena jabuka 8. 3. organizira koncert u SA.Lokacija: Skenderija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dubravko Lovrenović: “Moj Mahir je silovan oklagijom iz kuhinje”.
Današnja djeca nisu normalna. Onaj nedavno ubio momka u Mostaru, sad i silovali dijete.
Treba poduzeti neke mjere i ozbiljno shvatiti ovaj problem.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Treba poduzeti neke mjere i ozbiljno shvatiti ovaj problem.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa jos kad mi pocnu "nabacivati" neke pravnice. Previse vi toga znate, ne bih se ja nikad mogao spetljati sa takvom djevojkomdubrava je napisao/la:Danas pročitao u novinama. Strašno.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ko su ti momci koji su silovali Mahira ? Moze li ikako da im se sudi u nekoj saveznoj drzavi u SAD-u, jer bih ja zelio biti egzekutor
A što se tiče ovog tvog pitanja, ako se pokaže da je riječ o silovanju ili pokušaju silovanja, teoretski, može mu se suditi u bilo kojoj zemlji svijeta po univerzalnom načelu (načelo svjetskog prava), jer je riječ o kaznenom djelu koje je kažnjivo u svakoj zemlji.
Tako da, ja npr. danas mogu napisati kaznenu prijavu državnom odvjetništvu u RH i da se postupak pokrene
Al, teoretski...
Meni je palo na pamet kad sam učio za pravosudni da podnesem kaznenu prijavu protiv Obame i ostalih je.bivjetara USKOKU (hrvatska inačica FBI-a) zbog ratnog zločina i zločina agresije u Libiji, Siriji, Jemenu i Afganistanu...![]()
Ha, nije mi još kasno...
Eno ga, ko i ja, hoce da ispravlja krive drine. Treba da se manemo corava posla dok nas vanzemaljci nisu kidnapovali
Izgleda da je sve navedeno tacno, nazalost. Da podsjetim, to su djeca sarajevske elite, monarhija koja ce sutra biti u ministarskim i poslanickim foteljama i opet hajcati narod zarad vlastitih interesa.
Pa tehnički je i on bio elita, s obzirom na to da je išao u tu školu punih osam godina - šest u Tuzli i dvije godine ovdje.
Male debilčine koje su bile u stanju uraditi sve ovo što je navedeno treba odmah žestoko kazniti i to je to. Ali se ne mogu oteti utisku da su njegovi roditelji slabo reagovali, jer kako čitam iz ovog drugog pisma znali su štošta. Djetetu moraš posvetiti maksimalnu pažnju, pogotovo u tim godinama i teško da išta može biti preče. Kada si roditelj nema izlazaka i zajebancija, ako hoćeš da to radiš na kvalitetan način.
Prije nego što neko kaže da relativiziram zločin odmah ću reći da se slažem sa Ljiljanom po pitanju kazne za ove debile.
Male debilčine koje su bile u stanju uraditi sve ovo što je navedeno treba odmah žestoko kazniti i to je to. Ali se ne mogu oteti utisku da su njegovi roditelji slabo reagovali, jer kako čitam iz ovog drugog pisma znali su štošta. Djetetu moraš posvetiti maksimalnu pažnju, pogotovo u tim godinama i teško da išta može biti preče. Kada si roditelj nema izlazaka i zajebancija, ako hoćeš da to radiš na kvalitetan način.
Prije nego što neko kaže da relativiziram zločin odmah ću reći da se slažem sa Ljiljanom po pitanju kazne za ove debile.
Pazi kako komentarišeš ovu školu, s obzirom na to gdje ti tekstovi izlazeHigh je napisao/la:#pravdazastepha
nagradite ga lanom jurčević
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Halal joj cufte, dobra makar bila rodica, koljeno peto.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Halal joj cufte, dobra makar bila rodica, koljeno peto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.