FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 05 jan 2016, 13:41

PitarBordo je napisao/la:Suljić uzima mađarsko državljanstvo... Ionako će prije u brazilskoj reprezentaciji zaigrati nego što bi u našoj strašnoj repki.
Ja mu zelim svu srecu i da se naigra na EP u Francuskoj.
Meni licno bi bilo drago.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 jan 2016, 14:17

OsmanhodzicBuco je napisao/la:I ta grupa na fb je sranje obično, gdje je cilj izvuci kakvu informaciju od Zukanovica. Napravljena je kao za livesteram, a jos nijedan link utakmice nisam tu vidio.
Pa kakve linkove brate očekuješ nakon pravljenja grupe bile dvije tekme - domaća protiv Travnika i ona protiv Lištice za koju je postojao livestream na youtube, koji je i postavljen na grupi bio, a sve i da nije javan je bio. :lol:

Mnogo si se ti primio na raspravu sa ovim @jurisicduska pa ti ego povrijeđen haman, pa ti sad i ta grupa sranje i to. :mrgreen:

Ali dobro ste obojica, makar se ima šta čitati. :kafa:
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 jan 2016, 14:29

Fudo je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:Ješić će ostati trener FK Sarajeva 18 mjeseci minimalno, osim ako sam ne odluči da ode. Svidjalo se to kome ili ne, takva je odluka ljudi koji su i iznad predsjednika i direktora. Ima sada kompletne pripreme da spremi ekipu po svom. Na nama je da mu vjerujemo. I još nešto, Ješić je dobio zadatak, da ne kažem naredjenje, od ovih istih što su iznad i Edisa i Dine da mora početi forsirati mladje igrače, što se već moglo vidjeti pred kraj jeseni, gdje smo u igri mogli vidjeti Kadušića, Osmanovića, Veladžića, Herića...
Da li to znaci da nece biti pojacanja, da smo postali samo "masina" za pare, tj. proizvedi igraca i onda ga prodaj i puni novcanik vlasniku? Vidim ciljamo na velika pojacanja, da li se to svjesno radi, da se zamauzu lica navijaca, da se posle moze reci pokusali smo dovesti istinska pojacanja ali nismo uspjeli? Vrijeme ce pokazati, i za nadati se da necemo samo postati masina za pare, i da ce sportski segment to kvalitetno da prati..
pa druze ne mozes ti tek tako proizvoditi igrace i prodavati ih, mislim mozes al za 100-200-300 milja, eura u najboljem slucaju, jer si niko i nista i jednostavno ne mozes strance uslovljavati i traziti ogromnu lovu za igrace kad kotiras lose kao i ova nasa liga, tako da ja vjerujem da ce se napraviti tu neki balans i da ce se gurati dosta mladih igraca ali istovremeno i da ce se dovoditi kvalitetni igraci sa strane, naravno ono koliko smo u mogucnosti jer nije lahko dovesti kvalitetnog igraca u ovu ligu, to smo dosad trebali shvatiti, i vjerujem da je cilj napraviti nesto i u evropi, mozda ne za dvije godine ali u roku od narednih 5 godina siguran sam da ce se ici na ulazak barem u EL jer ti to logicno povecava i ugled a i igracima dize cijenu....i jos nesto pare od igraca koje prodajemo idu klubu, ne moze to Tan tek tako uzeti u svoj dzep, na koji nacin on moze od nas zaradjivati ja ne znam ali na taj nacin kako mnogi misle od prodaje igraca ne moze, jos on na papiru i nije vlasnik kluba jer mi nemamo zakon o privatizaciji

ps. za onog MajkEla nisam siguran al mislim da je pravilo da igrac ne moze igrati za 3 razlicita tima u toku jedne sezone, a Said je vec igrao i za Dinamo i za Lokomotivu tako da mislim prije ljeta on ne moze nigdje
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 05 jan 2016, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jan 2016, 14:29

Dobar dan bordo braco! Koga danas nismo uspjeli dovesti? :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 jan 2016, 14:36

joker90 je napisao/la:Dobar dan bordo braco! Koga danas nismo uspjeli dovesti? :mrgreen:
Valdesa, katalonski smrad nas ispali a sve bili dogovorili :D
Pyro is not a crime !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 jan 2016, 14:46

Pa jedan od ciljeva je i da prodajemo i zaradjujemo na igracima. Ja nezz sta je tu lose? Ne moze se zivjeti od sponzora samo, ako se misli napadati neka grupa u Evropi, pojacanja se nece moci dovesti i platiti samo od sponzora; treba nesto i prodati, pa uloziti u mladje (ali kvalitetnije) i samo se tako mozemo izdici tj. napredovati. Kad iscrpis svoje omladince, onda dovedes najbolje iz drugih bh klubova - mislim da je baza igraca u BiH dovoljna da se ima jaka omladinska skola. I tako u krug.
Naravno, sve to treba ukomponovati da rezultati ne trpe, da nema prevelikih oscilacija u igri, i da se pola ekipe ne mijenja svaki prelazni rok.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 05 jan 2016, 14:49

@pitarbordo

Ma brate za tu grupu,čitaj između redova šta sam htio reći. Ljudi koji su zagovarali tu grupu uglavnom nemaju potrebu za linkovima, nego imaju neke druge interese.

Nego pripazi i ti da ne kažeš štagod protiv duške, pa ćete gospodin admin, liferovati. :roll:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 jan 2016, 15:13

OsmanhodzicBuco je napisao/la:@pitarbordo

Ma brate za tu grupu,čitaj između redova šta sam htio reći. Ljudi koji su zagovarali tu grupu uglavnom nemaju potrebu za linkovima, nego imaju neke druge interese.

Nego pripazi i ti da ne kažeš štagod protiv duške, pa ćete gospodin admin, liferovati. :roll:
Koje? :urnebes:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 jan 2016, 15:29

Interesi su ti sto smo bolesni za Sarajevom pa volimo info iz prve ruke... A grupa je napravljena prevashodno za nasu raju s foruma da imamo gdje pisat o stvarima koje nisu za ovako javnog foruma, i da imamo te informacije koje nece 'curit', a naravno napravili smo i uveliko zbog prijenosa utakmica th. Obezbjedjivanja linka koji je takodjer curio na sve strane pa niko nije bio u mogucnosti gledat.

Kao sto pitarbordo rece, dvije su tekme i prosle od pravljenja grupe.. Bice, polako.

A to ko te je izbacio iz grupe ne znam, niti bi da ulazim u to .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 jan 2016, 15:48

A ja ne kontam od kud tolika potreba navijača FK Sarajevo za bilo kakvim insajderskim informacijama? :roll:
1946

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 05 jan 2016, 15:53

DrustveniParazit je napisao/la:
Koje? :urnebes:
Pa da se razmjenjuju informacije, koje nece biti dostupne široj javnosti, kao što je slučaj sa forumom.
Međutim ono što se tamo kaže, stigne i do ovog foruma. Tako da grupa gubi smisao.
Dvotačka urnebes.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 jan 2016, 15:55

naravno da ne gubi, grupa ce tek na proljece imati smisao, pogotovo sto su i na hs-u ukinute arene pa ce ovi sa Mojom tv biti jedini u mogucnosti da prate utakmice koje se budu prenosile i na tom kanalu, tako da ce nam linkovi trebati :D
Pyro is not a crime !

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 jan 2016, 16:19

THEC je napisao/la:naravno da ne gubi, grupa ce tek na proljece imati smisao, pogotovo sto su i na hs-u ukinute arene pa ce ovi sa Mojom tv biti jedini u mogucnosti da prate utakmice koje se budu prenosile i na tom kanalu, tako da ce nam linkovi trebati :D
Cuj ukinute :o A ja dva dana vilenim po kuci i drkam kablove, ne kontam o cemu se radi :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 jan 2016, 16:29

Ja nisam admin nikakve grupe nit sam koga dodao u grupu, a pogotovo obrisao, admin je Totti koliko ja znam, jako malo vremena provodim tamo, Buco bez obzira što se ne slažemo nisam te djece mi ja banovao ni iz čeg nit bih to ikad uradio. Forum i jest namjenjen da suprostavimo mišljenja. Ne znam što si se toliko zamjerio.

Grupa je prevashodno napravljena za stream, ja nikad tamo ne pišem nikakve provjerene i neprovjerene informacije. Vratite čovjeka ko ga je banovao, ne mogu da vjerujem uopšte u to. Valjda je grupa za sve nas.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 jan 2016, 16:40

Rinuka je napisao/la:
THEC je napisao/la:naravno da ne gubi, grupa ce tek na proljece imati smisao, pogotovo sto su i na hs-u ukinute arene pa ce ovi sa Mojom tv biti jedini u mogucnosti da prate utakmice koje se budu prenosile i na tom kanalu, tako da ce nam linkovi trebati :D
Cuj ukinute :o A ja dva dana vilenim po kuci i drkam kablove, ne kontam o cemu se radi :urnebes:
a nije ti cudno da imas SK ? :D - barem bi trebalo da ih imas, mislim da su dosad vecini ubacili :D
Pyro is not a crime !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 jan 2016, 17:06

yebo ti ligu gdje moras loviti prenose po netu, a drzavna TV prenosi jednu utakmicu svaki vikend i to bude derbi kola Drina-Rudar gdje se okupi 200 gledalaca, u nedaj Boze nikom rezoluciji. Onda se cudimo sto smo zadnja izbira svakom iole ozbiljnijem igracu :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 jan 2016, 17:17

High je napisao/la:@MCMXLVI, tek sam sad vidio tvoju novogodišnju čestitku za komšije. :urnebes:
Zato je dobio trajnu cestitku :thumbdown:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 05 jan 2016, 17:19

Evo da se javno izvinem @duški jer izgleda da me on nije nogirao.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 jan 2016, 17:27

Ado76 je napisao/la:
High je napisao/la:@MCMXLVI, tek sam sad vidio tvoju novogodišnju čestitku za komšije. :urnebes:
Gdje se moze vidjeti ta cestitka?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 jan 2016, 17:28

DrustveniParazit je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Gdje se moze vidjeti ta cestitka?
A eno maloprije sam vidio na temi prepucavanja,cini mi se.Trajni ban dobio

Edit: na temi kod komsija "opste diskusije"
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 05 jan 2016, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Cwirek, Dadox, HordasFks, MaroonBjelave, Pablo11 i 90 gostiju.