Ja mu zelim svu srecu i da se naigra na EP u Francuskoj.PitarBordo je napisao/la:Suljić uzima mađarsko državljanstvo... Ionako će prije u brazilskoj reprezentaciji zaigrati nego što bi u našoj strašnoj repki.
Meni licno bi bilo drago.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja mu zelim svu srecu i da se naigra na EP u Francuskoj.PitarBordo je napisao/la:Suljić uzima mađarsko državljanstvo... Ionako će prije u brazilskoj reprezentaciji zaigrati nego što bi u našoj strašnoj repki.
Pa kakve linkove brate očekuješ nakon pravljenja grupe bile dvije tekme - domaća protiv Travnika i ona protiv Lištice za koju je postojao livestream na youtube, koji je i postavljen na grupi bio, a sve i da nije javan je bio.OsmanhodzicBuco je napisao/la:I ta grupa na fb je sranje obično, gdje je cilj izvuci kakvu informaciju od Zukanovica. Napravljena je kao za livesteram, a jos nijedan link utakmice nisam tu vidio.
pa druze ne mozes ti tek tako proizvoditi igrace i prodavati ih, mislim mozes al za 100-200-300 milja, eura u najboljem slucaju, jer si niko i nista i jednostavno ne mozes strance uslovljavati i traziti ogromnu lovu za igrace kad kotiras lose kao i ova nasa liga, tako da ja vjerujem da ce se napraviti tu neki balans i da ce se gurati dosta mladih igraca ali istovremeno i da ce se dovoditi kvalitetni igraci sa strane, naravno ono koliko smo u mogucnosti jer nije lahko dovesti kvalitetnog igraca u ovu ligu, to smo dosad trebali shvatiti, i vjerujem da je cilj napraviti nesto i u evropi, mozda ne za dvije godine ali u roku od narednih 5 godina siguran sam da ce se ici na ulazak barem u EL jer ti to logicno povecava i ugled a i igracima dize cijenu....i jos nesto pare od igraca koje prodajemo idu klubu, ne moze to Tan tek tako uzeti u svoj dzep, na koji nacin on moze od nas zaradjivati ja ne znam ali na taj nacin kako mnogi misle od prodaje igraca ne moze, jos on na papiru i nije vlasnik kluba jer mi nemamo zakon o privatizacijiFudo je napisao/la:Da li to znaci da nece biti pojacanja, da smo postali samo "masina" za pare, tj. proizvedi igraca i onda ga prodaj i puni novcanik vlasniku? Vidim ciljamo na velika pojacanja, da li se to svjesno radi, da se zamauzu lica navijaca, da se posle moze reci pokusali smo dovesti istinska pojacanja ali nismo uspjeli? Vrijeme ce pokazati, i za nadati se da necemo samo postati masina za pare, i da ce sportski segment to kvalitetno da prati..ReufHerco je napisao/la:Ješić će ostati trener FK Sarajeva 18 mjeseci minimalno, osim ako sam ne odluči da ode. Svidjalo se to kome ili ne, takva je odluka ljudi koji su i iznad predsjednika i direktora. Ima sada kompletne pripreme da spremi ekipu po svom. Na nama je da mu vjerujemo. I još nešto, Ješić je dobio zadatak, da ne kažem naredjenje, od ovih istih što su iznad i Edisa i Dine da mora početi forsirati mladje igrače, što se već moglo vidjeti pred kraj jeseni, gdje smo u igri mogli vidjeti Kadušića, Osmanovića, Veladžića, Herića...
Valdesa, katalonski smrad nas ispali a sve bili dogovorilijoker90 je napisao/la:Dobar dan bordo braco! Koga danas nismo uspjeli dovesti?
Koje?OsmanhodzicBuco je napisao/la:@pitarbordo
Ma brate za tu grupu,čitaj između redova šta sam htio reći. Ljudi koji su zagovarali tu grupu uglavnom nemaju potrebu za linkovima, nego imaju neke druge interese.
Nego pripazi i ti da ne kažeš štagod protiv duške, pa ćete gospodin admin, liferovati.
Pa da se razmjenjuju informacije, koje nece biti dostupne široj javnosti, kao što je slučaj sa forumom.DrustveniParazit je napisao/la:
Koje?
Cuj ukinuteTHEC je napisao/la:naravno da ne gubi, grupa ce tek na proljece imati smisao, pogotovo sto su i na hs-u ukinute arene pa ce ovi sa Mojom tv biti jedini u mogucnosti da prate utakmice koje se budu prenosile i na tom kanalu, tako da ce nam linkovi trebati
a nije ti cudno da imas SK ?Rinuka je napisao/la:Cuj ukinuteTHEC je napisao/la:naravno da ne gubi, grupa ce tek na proljece imati smisao, pogotovo sto su i na hs-u ukinute arene pa ce ovi sa Mojom tv biti jedini u mogucnosti da prate utakmice koje se budu prenosile i na tom kanalu, tako da ce nam linkovi trebatiA ja dva dana vilenim po kuci i drkam kablove, ne kontam o cemu se radi
Zato je dobio trajnu cestitkuHigh je napisao/la:@MCMXLVI, tek sam sad vidio tvoju novogodišnju čestitku za komšije.
Gdje se moze vidjeti ta cestitka?Ado76 je napisao/la:Zato je dobio trajnu cestitkuHigh je napisao/la:@MCMXLVI, tek sam sad vidio tvoju novogodišnju čestitku za komšije.
A eno maloprije sam vidio na temi prepucavanja,cini mi se.Trajni ban dobioDrustveniParazit je napisao/la:Gdje se moze vidjeti ta cestitka?Ado76 je napisao/la:Zato je dobio trajnu cestitkuHigh je napisao/la:@MCMXLVI, tek sam sad vidio tvoju novogodišnju čestitku za komšije.
Trenutno korisnika/ca: kupus army, mavi, Rule_hz, ventilateur i 73 gosta.