PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ja sam druze napiso da je mjerilo dobre igre a ne ljepote.TheHornet je napisao/la:@emirzlaTu Broj žutih i crvenih kartona su mjerilo ljepote igre jednog fudbalskog/nogometnog tima?![]()
Opet zavisi kako gledas,ne mozes mjerit i uporedjivat ekipe sa vrha i zacelja tabele!!!Al za mene je lijep fudbal,kad igrac uklize protivniku uzme loptu,zadrzi je lezeci,ustane i nastavi vodit...sto je Perica Ivetic dosta puta uradio dosad.
Ima momaka ovde sto se bave statistikom,nek izvuku koji su proglaseni potezom i golom kola do sad...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Probisvjet
- Kontakt:
Srbi, sretan Bozic!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Tako kaže večina trenera i nogometnih stručnjaka u BiH. Kakve veze ima ko je dao koliko golova? Roma dala više od Juventusa, Borussija od Bayerna... jel to znaci da igraju ljepše od njih, ne znači.Cocaine je napisao/la:Ma ne mrzi niko Tuzlu samo imate gomilu degenerika na pdf-u koji su svojim debilizmima ucinili da vam se svi smiju. Nego ovo boldirano. Po cemu vi igrate najljepsi fudbal. Vi dali 27 a Sarajevo 36. Kako si do tog zakljucka dosaoNYKnicks Fan je napisao/la:Skupe se svi navijaci ostalih klubova (Sarajevo, Željezničar, Velež, Zrinjski i Široki Brijeg) i pljuju, blate Tuzlu, tuzlake, navijače, fudbalski klub, stadion, obilježje grada, predsjednika Husića... i sve to samo zato jer smo mi trenutno prvi na tabeli i igramo najlepši fudbal u BiH
. I jer ne mogu da vjeruju da je to istina
. Jer šta će jedna Sloboda i Tuzla, grad od 150 hiljada stanovnika ba na prvom mjestu, igrala do neki dan 1. ligu Federacije BiH i to čak DVIJE sezone, i ona prva, de ba
. Živi i zdravi bili u ovoj novoj 2016. godini.

A to za degenerike, jbg...

-
- Kontakt:
E jesili se sad uvjerio kako je nama.Evo vi samo jednu polusezonu najbolji pa se hampa digla a mi godinama postavljamo standarde i domace zadace ostatku lige i usput gledamo pjenu na ustima ogromnoj vecini navijaca ostalih klubova i klupcica.Jeli sad mozes skontati odakle onolika mrznja izvire iz par cobana kad spominju sugavica, seljo, amaw isl.Nije vam lahko jbg.NYKnicks Fan je napisao/la:Skupe se svi navijaci ostalih klubova (Sarajevo, Željezničar, Velež, Zrinjski i Široki Brijeg) i pljuju, blate Tuzlu, tuzlake, navijače, fudbalski klub, stadion, obilježje grada, predsjednika Husića... i sve to samo zato jer smo mi trenutno prvi na tabeli i igramo najlepši fudbal u BiH
. Jer šta će jedna Sloboda i Tuzla, grad od 150 hiljada stanovnika ba na prvom mjestu, igrala do neki dan 1. ligu Federacije BiH i to čak DVIJE sezone, i ona prva, de ba
PS slijedi vam tesko i mukotrpno Proljece, vjeruj

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Naravno.narodniheroj je napisao/la:E jesili se sad uvjerio kako je nama.Evo vi samo jednu polusezonu najbolji pa se hampa digla a mi godinama postavljamo standarde i domace zadace ostatku lige i usput gledamo pjenu na ustima ogromnoj vecini navijaca ostalih klubova i klupcica.Jeli sad mozes skontati odakle onolika mrznja izvire iz par cobana kad spominju sugavica, seljo, amaw isl.Nije vam lahko jbg.NYKnicks Fan je napisao/la:Skupe se svi navijaci ostalih klubova (Sarajevo, Željezničar, Velež, Zrinjski i Široki Brijeg) i pljuju, blate Tuzlu, tuzlake, navijače, fudbalski klub, stadion, obilježje grada, predsjednika Husića... i sve to samo zato jer smo mi trenutno prvi na tabeli i igramo najlepši fudbal u BiH
PS slijedi vam tesko i mukotrpno Proljece, vjeruj

narodniheroj je napisao/la:PS slijedi vam tesko i mukotrpno Proljece, vjeruj

Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
U prevodu, pusiona na kraju 

-
- Kontakt:
Jesi li konsultovao babu Vangu oko toga.narodniheroj je napisao/la:U prevodu, pusiona na kraju
- Suljo20002
- Kontakt:
Ne zna on da cemo se mi Evropom zadovoljiti ...
-
- Kontakt:
Plasman medju prve tri,ili ako bude srece i 4, uz izborenu evropu,je odlicno.Suljo20002 je napisao/la:Ne zna on da cemo se mi Evropom zadovoljiti ...
S obzirom da Sarajevo i Siroki ce sigurno baciti sve kako u prvenstvu,tako i kupu,daje mogucnost da igramo evropu i kao 4.
S obzirom da titula i nije cilj,situacija jeste takva kakva je,ali cilj je bez obzira na sve evropa,o ostalom je suvisno govoriti,tek je pola puta do kraja.
Sprema se plavo-bijelo proljeće, jače od Oluje! Svi u zaklon. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Suljo20002
- Kontakt:
Ocekujemo Chola na vrhu sjevera.Davno je on prevazisao krovove tunela... 

Kakav zaklon ba?? Ako "Plavoj mašini" ne urade generalku,zablokirat će im totalno,izbiće joj klipovi na nos..High je napisao/la:Sprema se plavo-bijelo proljeće, jače od Oluje! Svi u zaklon.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Faraon ljut na kozu jer ne zna od nje sudžuku napravit.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa i meni je da ne kažem smiješno što su vam sudžuka i suho meso simboli grada. Doduše, sad pokušavate progurat piramide, a to mi je da ne kažem još smješnije
Aj ti u školu, mani se foruma
[/quote]
Kazu da su suho meso poceli pakovat ko Toblerone cokoladu radi piramida

Aj ti u školu, mani se foruma

Kazu da su suho meso poceli pakovat ko Toblerone cokoladu radi piramida

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Sloboda 1. zavrsava i ide u Europu 
Advokat Sarajevo
Sudska praksa BiH
Obligaciono pravo
Bankarsko pravo
Radno pravo
Upravno pravo
Nasljedno pravo
Priznanje stranih sudskih odluka
Parnični postupak
Porodično pravo
Privredno pravo
Naknada štete
Stvarno pravo
Stambeno pravo
Eksproprijacija
Penziono pravo
Pravo osiguranja
advokatski ured Sarajevo
Razvod braka
Krivicno materijalno
Drzavljanstvo BiH
praksa BiH
Medijator
Forum
Web design
U praksi
ePravo
BiH-Pravo
Bosna-Forum
Krivicno procesno

Advokat Sarajevo
Sudska praksa BiH
Obligaciono pravo
Bankarsko pravo
Radno pravo
Upravno pravo
Nasljedno pravo
Priznanje stranih sudskih odluka
Parnični postupak
Porodično pravo
Privredno pravo
Naknada štete
Stvarno pravo
Stambeno pravo
Eksproprijacija
Penziono pravo
Pravo osiguranja
advokatski ured Sarajevo
Razvod braka
Krivicno materijalno
Drzavljanstvo BiH
praksa BiH
Medijator
Forum
Web design
U praksi
ePravo
BiH-Pravo
Bosna-Forum
Krivicno procesno
Zadnja izmjena: Edhem, dana/u 06 jul 2016, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko god si ironican, znamo svi da ce tako i da budeHigh je napisao/la:Sprema se plavo-bijelo proljeće, jače od Oluje! Svi u zaklon.

Sagnite se svi

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Kako definirate to plavo-bijelo proljeće? Pretpostavljam da je to nešto u vezi s tim da imate isto bodova koliko i ovi iz Zenice, ali da je vaša gol-razlika nešto bolja, i da imate dva boda više od Mladosti?brile je napisao/la:Koliko god si ironican, znamo svi da ce tako i da budeHigh je napisao/la:Sprema se plavo-bijelo proljeće, jače od Oluje! Svi u zaklon.![]()
Sagnite se svi

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Eno taksista romske klijentele i Krleža poceli kolege sa pdf-a prijavljivat kontajuci da sam ja
pa zar sam tako silovao njihove slabasne i istancane mozdane vijuge
vela havle sta sam im uradio da su poceli izmedju sebe prijavljivat postove
FATAMORGANA

FATAMORGANA

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.