PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

brile
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la brile » 06 jan 2016, 17:13

hahahahahahahahahaha
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 06 jan 2016, 17:27

TheHornet je napisao/la:@emirzlaTu Broj žutih i crvenih kartona su mjerilo ljepote igre jednog fudbalskog/nogometnog tima? :eh: :eh:
Ja sam druze napiso da je mjerilo dobre igre a ne ljepote.
Opet zavisi kako gledas,ne mozes mjerit i uporedjivat ekipe sa vrha i zacelja tabele!!!Al za mene je lijep fudbal,kad igrac uklize protivniku uzme loptu,zadrzi je lezeci,ustane i nastavi vodit...sto je Perica Ivetic dosta puta uradio dosad.
Ima momaka ovde sto se bave statistikom,nek izvuku koji su proglaseni potezom i golom kola do sad...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jan 2016, 17:38

Srbi, sretan Bozic!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 06 jan 2016, 17:41

Cocaine je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Skupe se svi navijaci ostalih klubova (Sarajevo, Željezničar, Velež :urnebes:, Zrinjski i Široki Brijeg) i pljuju, blate Tuzlu, tuzlake, navijače, fudbalski klub, stadion, obilježje grada, predsjednika Husića... i sve to samo zato jer smo mi trenutno prvi na tabeli i igramo najlepši fudbal u BiH ;) . I jer ne mogu da vjeruju da je to istina :o. Jer šta će jedna Sloboda i Tuzla, grad od 150 hiljada stanovnika ba na prvom mjestu, igrala do neki dan 1. ligu Federacije BiH i to čak DVIJE sezone, i ona prva, de ba :sick:. Živi i zdravi bili u ovoj novoj 2016. godini. :thumbup:
Ma ne mrzi niko Tuzlu samo imate gomilu degenerika na pdf-u koji su svojim debilizmima ucinili da vam se svi smiju. Nego ovo boldirano. Po cemu vi igrate najljepsi fudbal. Vi dali 27 a Sarajevo 36. Kako si do tog zakljucka dosao :lol:
Tako kaže večina trenera i nogometnih stručnjaka u BiH. Kakve veze ima ko je dao koliko golova? Roma dala više od Juventusa, Borussija od Bayerna... jel to znaci da igraju ljepše od njih, ne znači. :)

A to za degenerike, jbg... :thumbup:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 06 jan 2016, 18:41

NYKnicks Fan je napisao/la:Skupe se svi navijaci ostalih klubova (Sarajevo, Željezničar, Velež :urnebes:, Zrinjski i Široki Brijeg) i pljuju, blate Tuzlu, tuzlake, navijače, fudbalski klub, stadion, obilježje grada, predsjednika Husića... i sve to samo zato jer smo mi trenutno prvi na tabeli i igramo najlepši fudbal u BiH ;) . I jer ne mogu da vjeruju da je to istina :o. Jer šta će jedna Sloboda i Tuzla, grad od 150 hiljada stanovnika ba na prvom mjestu, igrala do neki dan 1. ligu Federacije BiH i to čak DVIJE sezone, i ona prva, de ba :sick:. Živi i zdravi bili u ovoj novoj 2016. godini. :thumbup:
E jesili se sad uvjerio kako je nama.Evo vi samo jednu polusezonu najbolji pa se hampa digla a mi godinama postavljamo standarde i domace zadace ostatku lige i usput gledamo pjenu na ustima ogromnoj vecini navijaca ostalih klubova i klupcica.Jeli sad mozes skontati odakle onolika mrznja izvire iz par cobana kad spominju sugavica, seljo, amaw isl.Nije vam lahko jbg.

PS slijedi vam tesko i mukotrpno Proljece, vjeruj :kafa:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 06 jan 2016, 18:44

narodniheroj je napisao/la:
E jesili se sad uvjerio kako je nama.Evo vi samo jednu polusezonu najbolji pa se hampa digla a mi godinama postavljamo standarde i domace zadace ostatku lige i usput gledamo pjenu na ustima ogromnoj vecini navijaca ostalih klubova i klupcica.Jeli sad mozes skontati odakle onolika mrznja izvire iz par cobana kad spominju sugavica, seljo, amaw isl.Nije vam lahko jbg.

PS slijedi vam tesko i mukotrpno Proljece, vjeruj :kafa:
Naravno. :thumbup: :urnebes:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 06 jan 2016, 18:49

narodniheroj je napisao/la:PS slijedi vam tesko i mukotrpno Proljece, vjeruj :kafa:
slika
Jedan grad, jedna ljubav!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 06 jan 2016, 18:56

U prevodu, pusiona na kraju :D

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 06 jan 2016, 19:15

narodniheroj je napisao/la:U prevodu, pusiona na kraju :D
Jesi li konsultovao babu Vangu oko toga.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 06 jan 2016, 20:29

Ne zna on da cemo se mi Evropom zadovoljiti ...

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 06 jan 2016, 20:42

Suljo20002 je napisao/la:Ne zna on da cemo se mi Evropom zadovoljiti ...
Plasman medju prve tri,ili ako bude srece i 4, uz izborenu evropu,je odlicno.
S obzirom da Sarajevo i Siroki ce sigurno baciti sve kako u prvenstvu,tako i kupu,daje mogucnost da igramo evropu i kao 4.
S obzirom da titula i nije cilj,situacija jeste takva kakva je,ali cilj je bez obzira na sve evropa,o ostalom je suvisno govoriti,tek je pola puta do kraja.

High

Post Postao/la High » 06 jan 2016, 20:46

Sprema se plavo-bijelo proljeće, jače od Oluje! Svi u zaklon. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 06 jan 2016, 20:51

Ocekujemo Chola na vrhu sjevera.Davno je on prevazisao krovove tunela... :kafa:

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 06 jan 2016, 21:13

High je napisao/la:Sprema se plavo-bijelo proljeće, jače od Oluje! Svi u zaklon. :kafa:
Kakav zaklon ba?? Ako "Plavoj mašini" ne urade generalku,zablokirat će im totalno,izbiće joj klipovi na nos.. :plac:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 jan 2016, 21:44

Faraon ljut na kozu jer ne zna od nje sudžuku napravit.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 06 jan 2016, 22:23

Pa i meni je da ne kažem smiješno što su vam sudžuka i suho meso simboli grada. Doduše, sad pokušavate progurat piramide, a to mi je da ne kažem još smješnije :lol:
Aj ti u školu, mani se foruma :mrgreen:[/quote]

Kazu da su suho meso poceli pakovat ko Toblerone cokoladu radi piramida :lol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 06 jan 2016, 23:28

High je napisao/la:Sprema se plavo-bijelo proljeće, jače od Oluje! Svi u zaklon. :kafa:
Koliko god si ironican, znamo svi da ce tako i da bude :mrgreen:

Sagnite se svi :salut:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

High

Post Postao/la High » 07 jan 2016, 00:01

brile je napisao/la:
Koliko god si ironican, znamo svi da ce tako i da bude :mrgreen:

Sagnite se svi :salut:
Kako definirate to plavo-bijelo proljeće? Pretpostavljam da je to nešto u vezi s tim da imate isto bodova koliko i ovi iz Zenice, ali da je vaša gol-razlika nešto bolja, i da imate dva boda više od Mladosti? :kafa: Nekad je to vaše proljeće simboliziralo povratak na vrh, a sad znači 5. ili 6. mjesto. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 07 jan 2016, 10:51

Eno taksista romske klijentele i Krleža poceli kolege sa pdf-a prijavljivat kontajuci da sam ja :urnebes: :urnebes: pa zar sam tako silovao njihove slabasne i istancane mozdane vijuge :urnebes: :urnebes: vela havle sta sam im uradio da su poceli izmedju sebe prijavljivat postove :urnebes: :urnebes: :urnebes: :njanjanja: :njanjanja: :opaopa: :opaopa: :rol:

FATAMORGANA
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.