Transferi igrača Premijer lige BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Transferi igrača Premijer lige BiH

Post Postao/la pinoglavi » 07 jan 2016, 19:30

pinoglavi je napisao/la:Moze neko postaviti statistiku golova i asistencija naseg najskupljeg igraca lige?
2 gola i 2 asistencije, kad je već vas sramota napisati :salut:
Al' dobro možda su mu uračunali i prošlu sezonu gdje ima učinak od 1 asistencije i 3 gola.
Nad tobom sunce najljepše sja

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 07 jan 2016, 19:34

@ajzea nije pljakas kodrin brat je menađer u španiji. Bio ja neki dan sa njim. Samo što ovi s njihovog foruma nemaju veze

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jan 2016, 19:51

Ajzea mislim da je svima jasno da klub koji je dužan oko 5 miliona ne može diktirati cijene igrača kako hoće. Transfer Bajića to pokazuje, da je igrao za Sarajevo uzeo bi se milion +. Ne može me niko ubijediti da ne bi. Jer je imao referencu da se proda kao i Cimirot i plus je napadač, napadači više koštaju.

Sarajevo ima podlogu da im igrači više koštaju, 3 pretkola liga europe su Radovcu digle cijenu, 100 nastupa sa 19 godina, kapiten bio repke, kapiten Sarajeva nije to zanemarljivo. Realno.

Kad bi poredili igračke kvalitete Amir i Radovac trenutno svakako da je Amir bolji bio ovu sezonu a i kao takav nema bolju statistiku koja ne znači puno. Zanemaruje se da je njemu prva seniorska sezona. Polako nadoći će i on na milion. Realno ako ste Bajića prodali za pola sa onakvim cvem onda ni Amir ne može biti skuplji, nema velika primanja, igra u klubu koji ima duga nekoliko miliona. Mi dok nismo na noge stali nismo mogli prodati igrala za 50 hiljada eura i ja sam svjestan toga. Redom, prvo vratiti renome željezničaru kao jednom od najuspješnijih ako ne i najuspješnijih post ratnih klubova, najtrofejniji ste i dalje to je svakako plus, vratiti dugove, povećati ugovore, primanja, pa prodati dva igrača za milion pa onda će silom prilika i ostalo rasti. Sjetite se situacija kad je svraka mogao bit prodan skuplje od Bajića jer ste tad bili top sa rezultatom, primanjima i ostalim.

Ordagić je nevjerovatno dobar igrač, najveća greška Sarajeva i Željezničara jer se povezivao sa obje ekipe. Sloboda je dobila pravog lidera i igrača koji može sve pozicije u vezi igrati na top nivou za ovu ligu. On isto da igra u Sarajevu vrijedio bi više. Sloboda je tek ušla tek stala na noge. Slijedeće sezone će svakako više vrijediti svi tamo.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 07 jan 2016, 21:41

Ako ovaj Zukanovic postavlja cijene samo pokazuje da NEMA POJMA i da diže cijene igračima Sarajeva..A pošto on nema pojma a ima mogućnost da to postavlja (ako on stvarno postavlja) to pokazuje koliko s.r.a.nj.e je ovaj TM

:lol: :lol:

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 07 jan 2016, 22:19

HenryLloyd je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Ja samo znam da ove cijene nisu realne jer je Ordagic odigrao bolju polusezonu od ovih svih igraca, a i u Zvijezdi je proslu odigrao dobro.

Njegov problem je samo sto nije imao managera da ga gura..

Uglavnom vidi se da u administraciji TM rade navijaci kojih i kojih klubova.

22 pricas kao da ima 30, a ne 22. Ja znam ono sto vidim ocima, pratio sam i Zelju i Sarajevo ovu polusezonu i niko mu nije primirisao iz veze tih ekipa. A Zrinjskog je silovao..
Pa zato i jeste trenutno u Slobodi. Ne kontas ti drug, u Europi igrac sa 22 godine je vec postao IGRAC. Znaci Amir ima jos 4 godine da se razvije u mnogo boljeg igraca od Ordagica, on je vec sada bolji igrac od Ordagica. Amir a mozemo reci i Radovac su vec igrali Europu pred punim stadionima sa svojih 17 i 18 godina, to Ordagic jos nije igrao i ne zna sta je. Dosao je iz Zvijezde u Slobodu, klub koji od zavrsetka rata nije prodao igraca.
Sto vi iz neke svoje prepotentnosti izvalite gluposti nije ni cudo kada balavurdija uzme tastaturu.
Mirza Mesic je iz Slobode presao u Nant za 800 000DM. i to je bio jedan od najvecih transfera tada.
Naravno tu je i transfer Husejnovica 900 000 €.

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 07 jan 2016, 22:31

brig je napisao/la:Ako ovaj Zukanovic postavlja cijene samo pokazuje da NEMA POJMA i da diže cijene igračima Sarajeva..A pošto on nema pojma a ima mogućnost da to postavlja (ako on stvarno postavlja) to pokazuje koliko s.r.a.nj.e je ovaj TM

:lol: :lol:
Čisti bezobrazluk, 5 najskupljih igrača lige iz fks, još pojedinci ovdje to predstavljaju kao normalno :shock: Objektivnost na nivou :wtf:

Zato fino pošalješ poruku šefovima to je 5min posla i ukratko objasniš šta radi ovaj jazavac, a možda uzima i pinku za ovo što radi, haj ga znaj?

http://www.axelspringer.de/en/artikel/c ... 63706.html

slika
povratak otpisanih!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 jan 2016, 22:34

Jel ovo Okic 600k :rol: :rol:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 07 jan 2016, 22:36

Zuka lud ko struja :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 jan 2016, 22:38

sefko jedino mozda sto je prokocko u kladari 600 milja :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 07 jan 2016, 22:40

pinoglavi je napisao/la:Jel ovo Okic 600k :rol: :rol:
16 puta se umio, i vidim opet 600k :urnebes:
Zukanovicu, de nam broj dilera, ne pitam koliko košta :rol:
Ajzea je forumaš godine !

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 07 jan 2016, 22:41

Čistačica zaposlena u fks - 32k eura :urnebes:
povratak otpisanih!

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 07 jan 2016, 22:47

Previse su napuhane cijene.Benko milionce sa 32 godine.
Duljevic skoro milion i pol .
Kada pogledam neke igrace Bundes lige,Serije A,
svjetska imena Benkinog godista,il u godinu dvije,
vrijede manje,ili igrace koji vrijede kao Duljevic ili manje,a igraju u francuskoj,ili ligama petice,
tipa Palerma,Udineze,Nant,Nice,Stuttgart i td.
Tacno nezna covjek bil se smijao ili plakao.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jan 2016, 22:51

Štucne duljevica 15 hiljada eura.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 jan 2016, 22:51

Zuka majstore sto ne nabaci 15 igraca Sarajeva kao najskuplje pa 20 praznih mjesta pa onda neki tamo Hadziahmetovic, Ordagic, Graovac i slicni. Kontam kad vec mozes postavljati kako hoces idi do kraja jbt

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 jan 2016, 22:53

Axelspringer hahahahahaha joj kako to boli. legende hahahahaha

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jan 2016, 22:59

Jeste li vi svjesni da on dobija upute kako ce raditi i da nista ne moze proci bez ljudi koji drze ovo? On samo sugestira cijene. Ima razlike kada ti dodje golman Celzija na posudbu i kada ti dodje neko iz hrvatske trece lige naprimjer. Sarajevo se dize, sporo i lagano ali dize a to je pokazao i transfer Cimirota, da su svi dugovi placeni i slicno a da ne spominjem da aktuelni prvaci drzave imaju uvijek ''prednost''. Je l' vi mislite da se ja slazem sa cijenom Okica od 600.000? On po meni vrijedi naprimjer 250.000 ili 300.000 i to samo zato sto je u Sarajevu. Morate shvatiti da ima razlike izmedju Sarajeva i ostalih klubova u nasoj ligi, mozda je ona mizerna ali postoji. Uglavnom poenta je da Zukanovic ne moze na svoju ruku mijenjati nista bez odobrenja tako da prvo morate skontati kako radi stranica pa tek onda nesto pricati. A onaj ''perac'' Goodison danima cvili o raznim stvarima i evo sad vidim da trosi vrijeme da prijavi Zukanovica liku koji je prihvatio te iste cijene i koji je napravio/prepravio dio cijena od svakog kluba na svoju ruku :bow: :tokralju: :rol: Pinoglavi slicno vazi i za tebe, prvo se informisi kako radi stranica pa onda kukaj svima kako su svi protiv vas, kako je Sloboda najbolja i veca od Sarajeva, kako trebaju imati prednost umjesto prvaka drzave i slicno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 jan 2016, 23:02

Zukan nabija komplekse :lol: :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 jan 2016, 23:04

sta kazu naskuplji igrac lige 2 gola 2 assist... mrssss :clap: :urnebes: :lol: :bow:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jan 2016, 23:08

Nema velicina kluba veze sa cijenom igraca..

Generalno meni npr nije krivo ako je iz FKS top5 najplacenijih ako oni zasluzuju.
Ali Radovac ipak..

Ovo je na silu, prije njih je bilo drugih5 i tako sve. Jedno je kad je Cimirot prvi jer momak stvarno je dobro igrao i zasluzio ali drugo kada su Radovac i jos neki. Napumpana cijena na TM jer su oni sada glavni aduti za neku prodaju u buducnosti..

A to moze imati efekta. Neko ko ne poznaje nasu ligu ce automatski pomisliti da je Radovac svemirski brod za ove koji su tri puta jeftiniji.

Orkestritano znaci sve, Duljevic naredni u redu za potencijalnu prodaju i onda mu se pumpa cijena na TM.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 jan 2016, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.