buducnost banovici wtf. ljudi uvijek na pragu premijer lige, za malo mjesto 'taman'.Signore je napisao/la:Ja isto mislio da cu zateci Boga pitaj koga. Tek Glasinac i Djerzelez sam ocekivao prije otvaranja clanka. Radije da su stavili neke drugoligase koji ne postoje ni na mapi, ali ne, Rudar Kakanj ipakFaustinoAsprilla je napisao/la:bas gledamPappy je napisao/la:Oca mi naslov kao da su igrali prije 30 godina u ligi, a ne kao neki od njih prije pet.![]()
Al hajd, nikad ne bih saznao da je rahimic potekao iz Bosne Visoko![]()
Isti uspjeh Brotnju je osigurao nastup u prvom pretkolu Lige prvaka u kojem su poraženi visokim rezultatom 3:0 od litvanskog Žalgirisa, a trijumf od 3:0 u uzvratnoj utakmici nije im pomogao da prođu u sljedeće kolo gdje ih je čekao slavni škotski F.C. Rangers.
I Brotnjo je izgubio prvu 4-0, kakav bi to spektakl na Barama bio da je dosao Rangers.
brotnjo - zalgiris, svjeza sjecanja mladog Faustina
miro katic pred kraj prvog tri gola ako se dobro sjecam, nevjerovatna atmosfera, rangers vec iznad medjugorja
propa postratna industrija pa ode i brotnjo na nize. vrijedno je ipak sto egzistiraju, djeca treniraju.. kako u nogometu tako i u kosarci gdje su cini mi se skroz ugasili seniorsku ekipu. rade samo s djecom.