Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Neka se izbore za svoje mjestoDR.HOUSE je napisao/la:gdje ce svi stati na teren hahahahhaah![]()
![]()
![]()
![]()
ma znam nego vise sarkasticno kad se ssjetim samo pogleda na klupu u ovoj polusezoniGator je napisao/la:Neka se izbore za svoje mjestoDR.HOUSE je napisao/la:gdje ce svi stati na teren hahahahhaah![]()
![]()
![]()
![]()
Nije se puno promijenilo opet je siromašna klupa, nemoj zaboraviti da smo se rijesili 7 igraca, od kojih su nam 3 standardna bila, a jedan razlog za zajebanciju. Sada je klupa bogatija za jednog više.DR.HOUSE je napisao/la:ma znam nego vise sarkasticno kad se ssjetim samo pogleda na klupu u ovoj polusezoniGator je napisao/la:Neka se izbore za svoje mjestoDR.HOUSE je napisao/la:gdje ce svi stati na teren hahahahhaah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sad bice borba ko u 18 ulazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nece, otisao je prilican broj igraca a klupe ni sa njima nismo imali, imamo mi jos dosta prostora za dovesti igraca.vrbanjusa je napisao/la:Jos kad dodju i ostali, trebace nam 2 terena
odmah mi scena jedna padne na pamet iz Jedan na Jedan; kad Bane Sanšajn govori onom svom nakon što ga mlatne Tekkena, kad radi sklekove:pinki je napisao/la:To je pravo razmisljanjepile87 je napisao/la:Nismo idemo daljepinki je napisao/la:Jesmo li sad jaki?
Navodno je otisao po papire gore.Elegant je napisao/la:Ajde neka jos neko potvdio da dolazi ovaj is Swedske.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Napaceni87 i 8 gostiju.