FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jos da ih edis sad nabrije i pripremi pa da oru.
Jel to moje oci vide ugovor na 3,5 god.
Hajde de nadam se da ce Bekrija pomoci Želji.
Hajde de nadam se da ce Bekrija pomoci Želji.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 09 jan 2016, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
ma znam nego vise sarkasticno kad se ssjetim samo pogleda na klupu u ovoj polusezoniGator je napisao/la:Neka se izbore za svoje mjestoDR.HOUSE je napisao/la:gdje ce svi stati na teren hahahahhaah![]()
![]()
![]()
![]()
a sad bice borba ko u 18 ulazi
Jos kad dodju i ostali
, trebace nam 2 terena 
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Zamislite jos ovo..Povratak Stanica , produzenje ugovora sa Djelmicem i Sasa Kajkut hahahahahaha
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
sad je bilo nemam koga ubaciti ,,sad ce biti joj glava me zaboli koga da ubacim

Ako se obistini ovo za Zolu, zelja čelnika FK Sarajevo ide na klupu 
Ajzea je forumaš godine !
Nije se puno promijenilo opet je siromašna klupa, nemoj zaboraviti da smo se rijesili 7 igraca, od kojih su nam 3 standardna bila, a jedan razlog za zajebanciju. Sada je klupa bogatija za jednog više.DR.HOUSE je napisao/la:ma znam nego vise sarkasticno kad se ssjetim samo pogleda na klupu u ovoj polusezoniGator je napisao/la:Neka se izbore za svoje mjestoDR.HOUSE je napisao/la:gdje ce svi stati na teren hahahahhaah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sad bice borba ko u 18 ulazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da su uboli sa ovih 5 igraca.
Ako dođu Zola i Stana mi bi imali strasan tim za proljece.
Joj samo da zabiberimo nekima.
Joj samo da zabiberimo nekima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nakon što je SPORT PRIMUS danas ekskluzivno objavio da je Samir Bekrić dogovorio troipogodišnju saradnju sa FK Željezničarom (http://****.ba/ekskluzivno-samir ... ca-u-zelju), što je kasnije potvrdila i zvanična stranica kluba, još jedan povratnik je na pragu tima s Grbavice.
Naime, dogovor s Željinom upravom postigao je Nermin Zolotić koji će najvjerovatnije kao posuđen igrač odigrati sljedeću polusezonu u plavom dresu.
Podsjetimo, Zolotić je proteklu sezonu nastupao za člana HNL-a Istru kao posuđen igrač belgijskog Genta.
Naime, dogovor s Željinom upravom postigao je Nermin Zolotić koji će najvjerovatnije kao posuđen igrač odigrati sljedeću polusezonu u plavom dresu.
Podsjetimo, Zolotić je proteklu sezonu nastupao za člana HNL-a Istru kao posuđen igrač belgijskog Genta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nece, otisao je prilican broj igraca a klupe ni sa njima nismo imali, imamo mi jos dosta prostora za dovesti igraca.vrbanjusa je napisao/la:Jos kad dodju i ostali, trebace nam 2 terena
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kako cemo imati jaku sredinu jos napdac kakav
.
Samke legendo, dobro nam došao!
Siniša Stevanović je naš desni bek i to NEK vam je jasno. Momak je jedan od najboljih desnih bekova na ovim prostorima...
Siniša Stevanović je naš desni bek i to NEK vam je jasno. Momak je jedan od najboljih desnih bekova na ovim prostorima...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Ajde neka jos neko potvdio da dolazi ovaj is Swedske.
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
odmah mi scena jedna padne na pamet iz Jedan na Jedan; kad Bane Sanšajn govori onom svom nakon što ga mlatne Tekkena, kad radi sklekove:pinki je napisao/la:To je pravo razmisljanjepile87 je napisao/la:Nismo idemo daljepinki je napisao/la:Jesmo li sad jaki?
"Idemo, i idemo, još jače, još bolje, još jedan, i još jedan..... "
Re: RE: Re: FK Željezničar
Navodno je otisao po papire gore.Elegant je napisao/la:Ajde neka jos neko potvdio da dolazi ovaj is Swedske.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
kakav ba ovaj sport primus citaju ovaj forum i onda kao ekskluzive bacaju...grohotom se smijem 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Zavrsen i Zola,jos samo da Stana dodje i napadac i krece Plavo proljece
Treba se spustiti na zemlju, tri dana pred prozivku dobre vijesti i ima jos vremena da dođe jos koji igrac.
Samo da se sve kompletira da pripreme krenu na vrijeme.
Samo da se sve kompletira da pripreme krenu na vrijeme.
Ako je istina dobro za nas, valjda nece kasniti.vrbanjusa je napisao/la:Navodno je otisao po papire gore.Elegant je napisao/la:Ajde neka jos neko potvdio da dolazi ovaj is Swedske.
-
djedovic01
- Kontakt:
Ako je istina ovo sto se prica da Stana i Zola su zavrseni onda jos sto pomenu krajprice da dolazi neki sto je igrao u ligi 5 onda se stvara mnogo kombinacija i bit ce mnogo konkurencije.
Vezni red : Zola, Bekric, Amir, Blagoje, Dado, Hasanovic, Enis, Hiros i mozemo reci Beganovic.
Desna strana : Stevanovic, Memija, Stana, Tiago, Mailson i mogucnost da Djelmic ostane.
Lijeva strana : Kramaric, Mailson, Tiago.
Napad : Lendric, Mujagic, Beganovic, Nedo
Štoperi : Aco, Bogdanovic, Hodzurda, Osmankovic.
ne bi bio u Sabljinoj kozi 
Vezni red : Zola, Bekric, Amir, Blagoje, Dado, Hasanovic, Enis, Hiros i mozemo reci Beganovic.
Desna strana : Stevanovic, Memija, Stana, Tiago, Mailson i mogucnost da Djelmic ostane.
Lijeva strana : Kramaric, Mailson, Tiago.
Napad : Lendric, Mujagic, Beganovic, Nedo
Štoperi : Aco, Bogdanovic, Hodzurda, Osmankovic.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, antibot, AvantiBL, Google Adsense [Bot], Grunf, Hajdeee, kosuljaplava, KrajinaTm87, Mocvara1991, nindza, rimljanin90, teamnorth1989, TefalTava, TvrtkoPrvi i 121 gost.