ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Nole se bukvalno poigrao sa Rafom. Nisam nikad veću dominaciju vidio nad nekim igračem, naravno, na ovom nivou. Brutalno.
Borna igra svoje prvo ATP finale sutra protiv Stana.
Borna igra svoje prvo ATP finale sutra protiv Stana.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
A samo Kineza 1,5 milijardibodi123 je napisao/la:Fedex i Nadal su 90% publike, ono ostalo je 8 % Novak i 2% ostali gdje prednjace Murray Stan i Monfils.
I to ce tako ostati taman da Srbin uzme sve i jednu titulu ove sezone, ljudi ga ne vole i tako je, sto zbog toga sto je Balkanac sto zbog svog poganog ponasanja u nekim prijasnjim godinama.
Nego,jbo Rafu dajte nam babuku ,njega,njega...
Odakle više izlaze. Danas im praznik a oni ovdje dolaze provocirati.QUARTERBACK je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la: U najavi novi duel Novaka i Rafe, zivo me interesuje ocel mu moc sad opepelit Rafa na betonu.![]()
![]()
![]()
Sprdancija ziva, ove godine ce ih izgleda samo jos jace samarati. Ajmo dalje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ahahaha e cuj danas mi praznikMancini je napisao/la:Odakle više izlaze. Danas im praznik a oni ovdje dolaze provocirati.QUARTERBACK je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la: U najavi novi duel Novaka i Rafe, zivo me interesuje ocel mu moc sad opepelit Rafa na betonu.![]()
![]()
![]()
dobar si momak
Srpska mitologija je vjetovatno u pitanju.LaDecima je napisao/la:Rajaz je napisao/la:
Najbolji svih vremena, uz Federera
po cemu si to zakljucio![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Odakle više izlaze. Danas im praznik a oni ovdje dolaze provocirati.[/quote]
Ahahaha e cuj danas mi praznik
dobar si momak[/quote]
Vidim da H izbacuješ pa sam pomislio da si jedan od njih.
@Mancini- i ja mislim..
Hrvat Borna Ćorić u finalu Chennaija.

Bot-cini i LaBot-cima na aparatima.
Ako, ako, tek će da boli, a rane što bole prirediće No1e.
Ako, ako, tek će da boli, a rane što bole prirediće No1e.
Sa sigurnošću se već sada može reći da će Novak na listi najboljih igrača u historiji biti ispred Rafe, pitanje je samo da li će prestići i Federera. Na dobrom je putu.
Dominaciji na terenu.LaDecima je napisao/la:po cemu si to zakljucioRajaz je napisao/la:
Najbolji svih vremena, uz Federera![]()
![]()
Niko nije igrao dominantniji tenis od ove dvojice.
dovoljo si mi rekao
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evo ti Rafa to kaže isto, mada je teško vjerovati da on poznaje tenis bolje od tebe
Nadal: "I played against a player who did everything perfect. Since I know this sport I never saw somebody playing at this level."
Nadal: "I played against a player who did everything perfect. Since I know this sport I never saw somebody playing at this level."
Ma Rafa je uvijek bio korektan igrač i kad je redom sve derao i sad kad i nije baš u najboljoj formishminka je napisao/la:Evo ti Rafa to kaže isto, mada je teško vjerovati da on poznaje tenis bolje od tebe
Gotivan lik za razliku od babuke
Nego,ne sviđa mi se ovaj novakov top tenis u ovo doba godine,činimi se da je ovo malo prerano
shminka je napisao/la:Evo ti Rafa to kaže isto, mada je teško vjerovati da on poznaje tenis bolje od tebe
I sta si ti htio sa ovim da dokazes nista apsolutno nista kao sto nije nista ni rekao...
dr. put nemoj sa nekom gluposcu pokusavati da ispadnes pametan kad nisi..
uuff los pokusaj spustanja na silu jako jako los zao mi je opet si dokazao da nemas puno toga u glavi samo zica..Virtu4l je napisao/la:LaDecima je napisao/la:ja mislim..
![]()
![]()
Dobar je ovaj babuka
Raonic u inat Ljubicicu otrese mu pulena
Raonic u inat Ljubicicu otrese mu pulena
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gdje je onaj sto navija za "babuku"
Hocel se javiti
Hocel se javiti
Katastrofalna igra Federera.Takva je citavu sedmicu.Tako mu i treba kad u 35. godini odluci da igra neke egzibicije po Indiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.