Rajaz je napisao/la:
Najbolji svih vremena, uz Federera
po cemu si to zakljucio
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Rajaz je napisao/la:
A samo Kineza 1,5 milijardibodi123 je napisao/la:Fedex i Nadal su 90% publike, ono ostalo je 8 % Novak i 2% ostali gdje prednjace Murray Stan i Monfils.
I to ce tako ostati taman da Srbin uzme sve i jednu titulu ove sezone, ljudi ga ne vole i tako je, sto zbog toga sto je Balkanac sto zbog svog poganog ponasanja u nekim prijasnjim godinama.
Odakle više izlaze. Danas im praznik a oni ovdje dolaze provocirati.QUARTERBACK je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la: U najavi novi duel Novaka i Rafe, zivo me interesuje ocel mu moc sad opepelit Rafa na betonu.![]()
![]()
![]()
Sprdancija ziva, ove godine ce ih izgleda samo jos jace samarati. Ajmo dalje.
Ahahaha e cuj danas mi praznikMancini je napisao/la:Odakle više izlaze. Danas im praznik a oni ovdje dolaze provocirati.QUARTERBACK je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la: U najavi novi duel Novaka i Rafe, zivo me interesuje ocel mu moc sad opepelit Rafa na betonu.![]()
![]()
![]()
Sprdancija ziva, ove godine ce ih izgleda samo jos jace samarati. Ajmo dalje.
Srpska mitologija je vjetovatno u pitanju.LaDecima je napisao/la:Rajaz je napisao/la:
po cemu si to zakljucio![]()
![]()
Dominaciji na terenu.LaDecima je napisao/la:po cemu si to zakljucioRajaz je napisao/la:
Najbolji svih vremena, uz Federera![]()
![]()
Ma Rafa je uvijek bio korektan igrač i kad je redom sve derao i sad kad i nije baš u najboljoj formishminka je napisao/la:Evo ti Rafa to kaže isto, mada je teško vjerovati da on poznaje tenis bolje od tebe
Nadal: "I played against a player who did everything perfect. Since I know this sport I never saw somebody playing at this level."
shminka je napisao/la:Evo ti Rafa to kaže isto, mada je teško vjerovati da on poznaje tenis bolje od tebe
Nadal: "I played against a player who did everything perfect. Since I know this sport I never saw somebody playing at this level."
LaDecima je napisao/la:ja mislim..
uuff los pokusaj spustanja na silu jako jako los zao mi je opet si dokazao da nemas puno toga u glavi samo zica..Virtu4l je napisao/la:LaDecima je napisao/la:ja mislim..
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.