Transferi igrača Premijer lige BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Zodiac
Kontakt:

Re: Transferi igrača Premijer lige BiH

Post Postao/la Zodiac » 11 jan 2016, 13:31

FK SLOBODA

Odlasci: -
Dolasci: -

:mrgreen:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 11 jan 2016, 13:35

Niste jedini :D

NK SIROKI BRIJEG

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 jan 2016, 13:36

Meni je smješnije to koliko vi poštujete svoju najveću legendu u historiji kluba da ste na turnir u njegovu čast poslali B juniore i kadete.
I još jedno pitanje ko je kriv za krah transfer politike Fk Sarajevo? :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2016, 13:37

Zodiac je napisao/la:FK SLOBODA

:mrgreen:
Dobro vama realno ni ne treba mnogo jer ste prvi i zato sto odlicno igrate a zar nije Haurdic dosao?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 11 jan 2016, 13:41

Haurdicu su ponuđeni uslovi al´ se on predomislja jer ganja inostrani angazman,nema jos nista crno na bijelo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jan 2016, 14:19

bagrcavi je napisao/la:Meni je smješnije to koliko vi poštujete svoju najveću legendu u historiji kluba da ste na turnir u njegovu čast poslali B juniore i kadete.
Ko i za vaš, ne zna se, svi pomalo. U 2015/16 godini vas je napustilo isto igrača kao i nas. Ko je kod vas kriv ? Abdulah, Dino, Kusturica, Meho, Dženan, svi koji su imali prste su krivi po meni. Ali titula je tu, kup je tu, tako da sam zadovoljan.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 jan 2016, 14:32

jurisicduska je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Meni je smješnije to koliko vi poštujete svoju najveću legendu u historiji kluba da ste na turnir u njegovu čast poslali B juniore i kadete.
Ko i za vaš, ne zna se, svi pomalo. U 2015/16 godini vas je napustilo isto igrača kao i nas. Ko je kod vas kriv ? Abdulah, Dino, Kusturica, Meho, Dženan, svi koji su imali prste su krivi po meni. Ali titula je tu, kup je tu, tako da sam zadovoljan.
Ako se kod nas može nazvati krahom odlazak Mladenovića, Diatte, Stokića, Livaje, tj igrača koji su imali mizeran uticaj na našu igru i koji su zajedno dobili manje para na ruke od Ikandea ili Stepanova, onda ok.
DRUG NEBI TI PUNCA

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 jan 2016, 14:38

A kakav su to uticaj na nasu igru imali Ikande i Stepanov? Obocija zajedno nisu odigrali 10 utakmica za nas tim
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 11 jan 2016, 14:43

bagrcavi je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
Ako se kod nas može nazvati krahom odlazak Mladenovića, Diatte, Stokića, Livaje, tj igrača koji su imali mizeran uticaj na našu igru i koji su zajedno dobili manje para na ruke od Ikandea ili Stepanova, onda ok.
Koju igru?

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 11 jan 2016, 14:57

ElCartel11 je napisao/la:A kakav su to uticaj na nasu igru imali Ikande i Stepanov? Obocija zajedno nisu odigrali 10 utakmica za nas tim
Pa upravo zbog toga što nisu imali uticaja na vašu igru a dovedeni kao zvučna pojačanja i jeste okaraktersano kao krah te politike.Oni su trebali da vam donesu dimenziju više u vašu igru, da s njima pokušate napraviti dobar Evropski rezultat, da uzmete prvenstvo bez puno stresa.Sve je to izostalo i zato se zadnji prelazni rok naziva lošim po vas.Uz sve to u nepovrat je otišla, za naše uslove dobra cifra para, em su imali dobre ugovore em ste ih morali raskinuti na štetu kluba, znači igrači su otišli punih dzepova.Ovdje su navedena samo 2 igrača a ima ih kako vidim 12-13 i bit če ih još.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jan 2016, 15:06

A Tomić, Hasanović, Kokot, Đelmić, Stanić, Čolić, Zeljković, Varea, Uzelac jesu oni kakav utjecaj imali? Il ne pikamo što su otišli ove godine ? Čega je to krah?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 11 jan 2016, 15:09, ukupno mijenjano 2 puta.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 jan 2016, 15:07

Zar postoji klub na svijetu koji dovodi samo igrace koji dobro igraju? Uvijek je bilo promasaja i bice ih, nekad ispasta sportski direktor, nekad trener, nekad samo igrac(i), zato i postoje prelazni rokovi da se ispravlja i nadogradjuje.

Zeljo i Sarajevo u ovom prelaznom roku samo mogu biti bolji, po mom skromnom misljenju. I nek se niko ne prevari trenutnom Zeljinom pozicijom na tabeli, jos svasta nas ceka u nastavku prvenstva, svi cemo mi negdje cucnuti sto zbog forme/igrackih gresaka, sto zbog sudijskih gresaka, malverzacija i pritisaka na Savez/sudije...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 jan 2016, 15:09

jurisicduska je napisao/la:A Tomić, Hasanović, Kokot, Đelmić, Stanić, Čolić, Varea, Kosorić, jesu oni kakav utjecaj imali? Il ne pikamo što su otišli ove godine ?
Ovo se zove argument otisao nam Kosoric :urnebes: Bas nas briga dolazi nam Stevanovic :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jan 2016, 15:09

Fulio sam kanto mislio sam na Uzelca. I ispravio sam al ti vrebaš kanto da ispraviš. Fino sam te zamolio da mi se ne obraćaš ispod časti mi je da me citira kanta godine. To ne poništava činjenicu da vas je 10 igrača standardnih napustilo ove godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 jan 2016, 15:11

jurisicduska je napisao/la:Fulio sam kanto mislio sam na Uzelca. I ispravio sam al ti vrebaš kanto da ispraviš. Fino sam te zamolio da mi se ne obraćaš ispod časti mi je da me citira kanta godine.
U redu je Ajnstajne :urnebes: hocu da ti se obracam ako ti se ne svidja odjavi se sa foruma od sad cu ti replicirati na svaki post.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jan 2016, 15:13

Citiraj besplosličaru, jesi koga povukao za rukav danas na Grbavici? Svi normalno komuniciramo dok ne dođe kanta godine i pokvari svu priču. Izgubio kredibilitet na svom pdfu pa sad došao i ostale da kvari.

Naravno nećete odgovoriti na pitanje.

Da ponovim: Đelmić, Stanić, Uzelac, Kvesić za feninge, Tomić, Hasanović, Mladenović, Kokot, Varea, Čolić, Bučan, Nuspahić, Stokić, Mladenović, Livaja, Diata. To nije krah. Al vama je naš krah najbitniji.

A mi s krahom osvojili titulu i kup a vi osvojili šta tačno?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 11 jan 2016, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 jan 2016, 15:17

jurisicduska je napisao/la:Citiraj besplosličaru, jesi koga povukao za rukav danas na Grbavici? Svi normalno komuniciramo dok ne dođe kanta godine i pokvari svu priču. Izgubio kredibilitet na svom pdfu pa sad došao i ostale da kvari.
Ni to sa kantom godine nisi bio u stanju uraditi kako treba, ja koliko vidim ti ne diskutujes svadjas se sa ljudim oni ti kazu da pojacanja koja ste najvljivali kao mega sega i pisanje po sirotinji tjerate **** metlom a tvoj najjaci argument je da je i Zeljo otjerao neke igrace.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jan 2016, 15:17

Nije neke nego 15 igrača. Od tog 10 prvotimaca sa zavidnom minutažom. Niko se ne svađa.

Mi priznamo da smo pogriješili, rekao sam i imenima ko je kriv i pitao za vas, nema odgovora . Ali vi ste zadnji koji nam to trebate reći. Niste osvojili ništa u zadnje vrijeme, iza nas ste na tabeli, otjerali ste više igrača nego mi, ne znam o čemu vi pričate.

Imal odgovora ? Jok.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 jan 2016, 15:24

jurisicduska je napisao/la:Nije neke nego 15 igrača. Od tog 10 prvotimaca sa zavidnom minutažom. Niko se ne svađa.

Mi priznamo da smo pogriješili, rekao sam i imenima ko je kriv i pitao za vas, nema odgovora . Ali vi ste zadnji koji nam to trebate reći. Niste osvojili ništa u zadnje vrijeme, iza nas ste na tabeli, otjerali ste više igrača nego mi, ne znam o čemu vi pričate.
Mozda nismo sve te igrace proglasili na nevidjeno kao one koji ce poharati ovu ligu, ustvari kad malo bolje razmislim mi to nikad i ne radimo. Kurcili ste se do besvejesti logicno je da ce vas neko podjebavati za te igrace koje ste proglasavali najboljima i najjacima da ste cak jaci i od Partizana.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jan 2016, 15:26

Nemoj da postavljam članke i citate, glavni favoriti za titulu. I izjave predsjednika i potpredsjednika na oficijelnoj konferenciji za štampu. Smiješan si koliko nemaš argument zato i jesi kanta godine. Ima ba vidoeozapis gdje najavljujete titulu, a pogledaj naše najave prije ove sezone. Ni blizu tendencija kakvim ih ti predstavljaš. Jedno je kad ti uposlenik kluba izjavi da ćete osvojiti tituku i igrat grupe, a drugo kad na forumu piše neko. Koliko znam vaši uposlenici najavljivaše titule.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.