Odlasci: -
Dolasci: -
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobro vama realno ni ne treba mnogo jer ste prvi i zato sto odlicno igrate a zar nije Haurdic dosao?Zodiac je napisao/la:FK SLOBODA
Odlasci: -
Dolasci: -
Ko i za vaš, ne zna se, svi pomalo. U 2015/16 godini vas je napustilo isto igrača kao i nas. Ko je kod vas kriv ? Abdulah, Dino, Kusturica, Meho, Dženan, svi koji su imali prste su krivi po meni. Ali titula je tu, kup je tu, tako da sam zadovoljan.bagrcavi je napisao/la:Meni je smješnije to koliko vi poštujete svoju najveću legendu u historiji kluba da ste na turnir u njegovu čast poslali B juniore i kadete.
I još jedno pitanje ko je kriv za krah transfer politike Fk Sarajevo?
Ako se kod nas može nazvati krahom odlazak Mladenovića, Diatte, Stokića, Livaje, tj igrača koji su imali mizeran uticaj na našu igru i koji su zajedno dobili manje para na ruke od Ikandea ili Stepanova, onda ok.jurisicduska je napisao/la:Ko i za vaš, ne zna se, svi pomalo. U 2015/16 godini vas je napustilo isto igrača kao i nas. Ko je kod vas kriv ? Abdulah, Dino, Kusturica, Meho, Dženan, svi koji su imali prste su krivi po meni. Ali titula je tu, kup je tu, tako da sam zadovoljan.bagrcavi je napisao/la:Meni je smješnije to koliko vi poštujete svoju najveću legendu u historiji kluba da ste na turnir u njegovu čast poslali B juniore i kadete.
Koju igru?bagrcavi je napisao/la:Ako se kod nas može nazvati krahom odlazak Mladenovića, Diatte, Stokića, Livaje, tj igrača koji su imali mizeran uticaj na našu igru i koji su zajedno dobili manje para na ruke od Ikandea ili Stepanova, onda ok.jurisicduska je napisao/la:Ko i za vaš, ne zna se, svi pomalo. U 2015/16 godini vas je napustilo isto igrača kao i nas. Ko je kod vas kriv ? Abdulah, Dino, Kusturica, Meho, Dženan, svi koji su imali prste su krivi po meni. Ali titula je tu, kup je tu, tako da sam zadovoljan.bagrcavi je napisao/la:Meni je smješnije to koliko vi poštujete svoju najveću legendu u historiji kluba da ste na turnir u njegovu čast poslali B juniore i kadete.
Pa upravo zbog toga što nisu imali uticaja na vašu igru a dovedeni kao zvučna pojačanja i jeste okaraktersano kao krah te politike.Oni su trebali da vam donesu dimenziju više u vašu igru, da s njima pokušate napraviti dobar Evropski rezultat, da uzmete prvenstvo bez puno stresa.Sve je to izostalo i zato se zadnji prelazni rok naziva lošim po vas.Uz sve to u nepovrat je otišla, za naše uslove dobra cifra para, em su imali dobre ugovore em ste ih morali raskinuti na štetu kluba, znači igrači su otišli punih dzepova.Ovdje su navedena samo 2 igrača a ima ih kako vidim 12-13 i bit če ih još.ElCartel11 je napisao/la:A kakav su to uticaj na nasu igru imali Ikande i Stepanov? Obocija zajedno nisu odigrali 10 utakmica za nas tim
Ovo se zove argument otisao nam Kosoricjurisicduska je napisao/la:A Tomić, Hasanović, Kokot, Đelmić, Stanić, Čolić, Varea, Kosorić, jesu oni kakav utjecaj imali? Il ne pikamo što su otišli ove godine ?
U redu je Ajnstajnejurisicduska je napisao/la:Fulio sam kanto mislio sam na Uzelca. I ispravio sam al ti vrebaš kanto da ispraviš. Fino sam te zamolio da mi se ne obraćaš ispod časti mi je da me citira kanta godine.
Ni to sa kantom godine nisi bio u stanju uraditi kako treba, ja koliko vidim ti ne diskutujes svadjas se sa ljudim oni ti kazu da pojacanja koja ste najvljivali kao mega sega i pisanje po sirotinji tjerate **** metlom a tvoj najjaci argument je da je i Zeljo otjerao neke igrace.jurisicduska je napisao/la:Citiraj besplosličaru, jesi koga povukao za rukav danas na Grbavici? Svi normalno komuniciramo dok ne dođe kanta godine i pokvari svu priču. Izgubio kredibilitet na svom pdfu pa sad došao i ostale da kvari.
Mozda nismo sve te igrace proglasili na nevidjeno kao one koji ce poharati ovu ligu, ustvari kad malo bolje razmislim mi to nikad i ne radimo. Kurcili ste se do besvejesti logicno je da ce vas neko podjebavati za te igrace koje ste proglasavali najboljima i najjacima da ste cak jaci i od Partizana.jurisicduska je napisao/la:Nije neke nego 15 igrača. Od tog 10 prvotimaca sa zavidnom minutažom. Niko se ne svađa.
Mi priznamo da smo pogriješili, rekao sam i imenima ko je kriv i pitao za vas, nema odgovora . Ali vi ste zadnji koji nam to trebate reći. Niste osvojili ništa u zadnje vrijeme, iza nas ste na tabeli, otjerali ste više igrača nego mi, ne znam o čemu vi pričate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.