Postao/la ŠB_Fidelis » 27 maj 2010, 00:09
Malo prenervozna utakmica, obje ekipe zeljele pobjedu, a sudac je imao stvarno kriticnih prosudbi i bezrazloznih sjeckanja igre na racun obje ekipe, al mislim da je Široki ipak bio bolji za taj jedan pogodak danas kad se pogledaju sve prilike, ali nismo se smjeli svjesno ili nesvjesno povuci u drugom dijelu, ona se momcad ne zna braniti i jednostavno nema obranu koja to moze izvuci, ali zato ima vezni red i napad za zadrzati loptu cijeli susret ako treba, i tako mora i igrati. No dobro, nebitno, ipak je pobjeda izvucena sa igracem manje i ne treba biti nezadovoljan, zavrsili smo sezonu na dobrom drugom mjestu i ponovno igramo Europu.
Ove sto su na Sjeveru bili pojedine ne treba komentirati posebno, to je kompleks kakav se jednostavno ne vidja cesto, to cesto dozivim i na kosarci po okolnim mjestima, tu su namjerno samo da bi provocirali i izbacivali frustracije, a zbrojeno nemaju IQ kiselog kupusa, al ne moze to umanjiti jednu finu utakmicu i dobar dekor na tribinama. ''Silom prilika''' sam bio na ''obicnom'' Sjeveru ovaj put, tako da sam sve mogao upratiti, doduse gluplji sam ja sto se s takvima raspravljam i iritiram. Ultrasima svaka cast i pozdrav, odlicna brojnost i jaka predstava, mi smo pak s druge strane najlosiji derbi ikad odradili po meni, od toga ne treba bjezati i treba biti realan isto kao sto smo mi dosta puta dokazali i suprotno, ali ne i ovaj put, ovaj put je to vrlo lose bilo, ali ne treba ni ulaziti u detaljne analize zasto, bit ce kako treba uz trud i rad, o tom potom.
Momcima jos jednom sve cestitke na pobjedi, jedva cekam izvlacenja za Europa League.
Pozdrav Zrinjskom, Mostarcima, i sretno u Europi.
...Život za Široki...