HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Babilon
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Babilon » 26 maj 2010, 22:40

sb citizen je napisao/la:respect ultrasima za današanje izdanje, vidi se tek kako dobro izgledate na normalnoj tribini..brate na onom stajanju se iz žablje perspektive, hehe, srušite to i napravite nešto pristojno ;) šala mala, sretno u europi!!!!
Bio je nekada plan za tu tribinu,cak je jednom izisao u novinama al nikad se nije reliziralo,spominjalo se kako bi biznismen Slezak napravio tribinu i ispod nje sebi prostore poslovne ali ideja nije prosla.
Ona tribina je katastrofa pogotovo za navijace kojima je tesko pratiti utakmicu sa stajanja ,vjerujem da bi i vise momaka privukao tzv"stajanje" da je tribina dignuta i normalna !
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 26 maj 2010, 22:43

Malo atmosfere iz Sirokog,ako administracija dopusta! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 26 maj 2010, 23:34

slika

Cestitke momcima i nek nam je sa srecom! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 maj 2010, 00:09

Malo prenervozna utakmica, obje ekipe zeljele pobjedu, a sudac je imao stvarno kriticnih prosudbi i bezrazloznih sjeckanja igre na racun obje ekipe, al mislim da je Široki ipak bio bolji za taj jedan pogodak danas kad se pogledaju sve prilike, ali nismo se smjeli svjesno ili nesvjesno povuci u drugom dijelu, ona se momcad ne zna braniti i jednostavno nema obranu koja to moze izvuci, ali zato ima vezni red i napad za zadrzati loptu cijeli susret ako treba, i tako mora i igrati. No dobro, nebitno, ipak je pobjeda izvucena sa igracem manje i ne treba biti nezadovoljan, zavrsili smo sezonu na dobrom drugom mjestu i ponovno igramo Europu.
Ove sto su na Sjeveru bili pojedine ne treba komentirati posebno, to je kompleks kakav se jednostavno ne vidja cesto, to cesto dozivim i na kosarci po okolnim mjestima, tu su namjerno samo da bi provocirali i izbacivali frustracije, a zbrojeno nemaju IQ kiselog kupusa, al ne moze to umanjiti jednu finu utakmicu i dobar dekor na tribinama. ''Silom prilika''' sam bio na ''obicnom'' Sjeveru ovaj put, tako da sam sve mogao upratiti, doduse gluplji sam ja sto se s takvima raspravljam i iritiram. Ultrasima svaka cast i pozdrav, odlicna brojnost i jaka predstava, mi smo pak s druge strane najlosiji derbi ikad odradili po meni, od toga ne treba bjezati i treba biti realan isto kao sto smo mi dosta puta dokazali i suprotno, ali ne i ovaj put, ovaj put je to vrlo lose bilo, ali ne treba ni ulaziti u detaljne analize zasto, bit ce kako treba uz trud i rad, o tom potom.
Momcima jos jednom sve cestitke na pobjedi, jedva cekam izvlacenja za Europa League.

Pozdrav Zrinjskom, Mostarcima, i sretno u Europi.
...Život za Široki...

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 27 maj 2010, 11:51

1. Željezničar 61
2. Široki B. 55
3. Borac 53
4. Zrinjski 51
5. Sarajevo 50

6. Olimpik 44
7. Velež 43
8. Sloboda 42
9. Travnik 39
10. Leotar 38
11. Rudar P. 38
12. Zvijezda 37
13. Čelik 35
14. Slavija 35
15. Laktaši 34
16. Modriča M. 24

Bez uvrede normalnim navijacima sarajeva,ali pogled na ljestvicu i ovaj 1 BOD,mi je toliko sladak k'o secer,samo iz razloga jer ste nam non-stop prigovarali za onaj bod i ono zaledje u Mostaru kad je zavrsilo 1-1...
E,posto ste(pojedinci) lajali stalno na taj bod a pritom niste spomenuli pljacke koje smo mi dozivljavali u sarajevu svih ovih godina,sad mi je ovo toliko drago da dozivljavam orgazam kad pogledam na ljestvicu...
E sad lajte kerovi koliko hocete,a ja cu se samo smijati i smijati i smijati i stalno cu se smijati....
Mi odosmo u Europu a vas neka na kobiljoj glavi,stoko sitnog zuba...
jesmo,pokrali smo vas u Mostaru,JESMOOOOOOOOOOO i sta sad?????

Prijedlog,uputite opet zalbu za gavarica a uputite i zalbu na ono zaledje..ko zna?? mozda dobijete... ;)
ali G.O.L.F. ili zamjensku 1KM...ali,svejedno se zalite :lol: :lol:

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 27 maj 2010, 12:49

Plemic1, ma sve je to u skladu sa preporukama EU. Prva tri kluba- iz svakog od konstitutivnih naroda po jedan.
I četvrtoplasirani klub kao predstavnik ostalih, tj. Roma! Sretno vam u Evropi!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 27 maj 2010, 12:55

plemic1 je napisao/la:1. Željezničar 61
2. Široki B. 55
3. Borac 53
4. Zrinjski 51
5. Sarajevo 50

6. Olimpik 44
7. Velež 43
8. Sloboda 42
9. Travnik 39
10. Leotar 38
11. Rudar P. 38
12. Zvijezda 37
13. Čelik 35
14. Slavija 35
15. Laktaši 34
16. Modriča M. 24

Bez uvrede normalnim navijacima sarajeva,ali pogled na ljestvicu i ovaj 1 BOD,mi je toliko sladak k'o secer,samo iz razloga jer ste nam non-stop prigovarali za onaj bod i ono zaledje u Mostaru kad je zavrsilo 1-1...
E,posto ste(pojedinci) lajali stalno na taj bod a pritom niste spomenuli pljacke koje smo mi dozivljavali u sarajevu svih ovih godina,sad mi je ovo toliko drago da dozivljavam orgazam kad pogledam na ljestvicu...
E sad lajte kerovi koliko hocete,a ja cu se samo smijati i smijati i smijati i stalno cu se smijati....

Prijedlog,uputite opet zalbu za gavarica a uputite i zalbu na ono zaledje..ko zna?? mozda dobijete... ;)
Skutoru, zipa da ne naleti neki Dudelange opet...

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 27 maj 2010, 12:58

Što bi rekao pokojnji Huan Antonio Samaran: doviđenja drago sarajevo :mrgreen:

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 27 maj 2010, 13:09

prigoda je napisao/la:Plemic1, ma sve je to u skladu sa preporukama EU. Prva tri kluba- iz svakog od konstitutivnih naroda po jedan.
I četvrtoplasirani klub kao predstavnik ostalih, tj. Roma! Sretno vam u Evropi!
e zamisli gdje ste vi kad vam romi uzimaju kupove i prvenstva..je li vas imalo stid onda samih sebe :oops:
lijepo je bilo u sarajevu dovidjenja u calgariju :(
i ko zna gdje i ko zna kad........... :P

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 maj 2010, 17:55

Kakav nam je savez necemo mozda ni mi vidjeti evrope,iduci tjedan najvjerovatnije odluka o zabrani nastupa i reprezentaciji i klubovima ukoliko se statut ne promjeni i da bude samo jedan predsjednik saveza,iz saveza RS nece pristati na to jer ih boli briga i za reprezentaciju i za klubove,tako da najvjerovatnije postoji sansa da evropa bude zabranjena za bh klubove!
SRAMOTA !
HSK Zrinjski Mostar

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 maj 2010, 18:12

Babilon je napisao/la:Kakav nam je savez necemo mozda ni mi vidjeti evrope,iduci tjedan najvjerovatnije odluka o zabrani nastupa i reprezentaciji i klubovima ukoliko se statut ne promjeni i da bude samo jedan predsjednik saveza,iz saveza RS nece pristati na to jer ih boli briga i za reprezentaciju i za klubove,tako da najvjerovatnije postoji sansa da evropa bude zabranjena za bh klubove!
SRAMOTA !
Ma ne može se to desiti ba, previše se love vrti, ne može se neko zbog hira,inata posrati na nečiji dugogodišnji trud i muku. Duboko sam uvjeren da Evropa neće biti uskraćena nijednom našem klubu. ;)
Ili pravimo novi savez? 8-) ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 maj 2010, 18:51

Igor Musa jucer odigrao zadnju profi utakmicu,aj neka hvala Bogu,trebao je prestati lani !
Zna li netko kakva je situacija sa Stojanovicem,jucer je imao jedan sjajan prodor ,nanizao 4,5 igraca Sirokog i na kraju srusen u sesnestercu ,svi su vidjeli penal samo sudija nije,isto kao i onaj na Varei kad ga je Zurzinov gurnuo s leđa pri pokusaju suta na gol!
HSK Zrinjski Mostar

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 27 maj 2010, 20:13

plemic1 je napisao/la:1. Željezničar 61
2. Široki B. 55
3. Borac 53
4. Zrinjski 51
5. Sarajevo 50

6. Olimpik 44
7. Velež 43
8. Sloboda 42
9. Travnik 39
10. Leotar 38
11. Rudar P. 38
12. Zvijezda 37
13. Čelik 35
14. Slavija 35
15. Laktaši 34
16. Modriča M. 24

Neka ste prosli nas ne interesuje europa !

Ako si neki navijac shvatit ces ovo ..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 maj 2010, 00:31

radi likova kao sto je Babilon sve najbolje u euro takmicenjima :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 28 maj 2010, 12:45

Kresimir Kordic > Slovan Bratislava

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 28 maj 2010, 15:31

Šurjak u Hercegovini traži pojačanja: Stižu Vlado Zadro i Argentinac Varea

Zadro je inače na meti Poljskog Lodza, a Zrinjski je već objavio odštetu od 150.000 eura. Uz Zadru je Šurjak promatrao argetinskog napadače Juana Vareu, prvog topnika Širokog.

U srijedu poslijepodne Ivica Šurjak, šef Hajdukove struke, gledao je hercegovački derbi zadnjeg kola prvenstva BiH između Širokog Brijega i Zrinjskog. Koje je igrače Šurjak gledao na Poljudu se precizno ne izjašnjavaju, ali šef struke Bijelih uživo se mogao uvjeriti kakve su sposobnosti veznjaka Zrinjskog, 23-godišnjeg Vlade Zadre koji je pred mjesec dan bio tema razgovora u Hajduku.

Zadro je inače na meti novog poljskog prvoligaša Widzew Lodza, a Zrinjski je već objavio odštetu od 150.000 eura. Uz Zadru spominje se i da je Šurjak promatrao argetinskog napadače Juana Vareu, sa 14 pogodaka najboljeg strijelaca Širokog. Utakmici su osim Šurjaka nazočili i predstavnici Osijeka, sportki direktor Dragan Vukoja i trener Tomislav Stenbrückner koji traže pojačanja u BiH.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 maj 2010, 18:27

Sretno Kordicu u Slovanu,ostvario je transfer karijere,cestitke Sokre!
HSK Zrinjski Mostar

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 28 maj 2010, 18:29

naravno,na ovom portalu ni rijeci o transferu Krese u Slovan.... :twisted:

a bekric i nakva juzna koreja odmah objavljeno....

CESTITKE UREDNICI :oops: :oops:

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 28 maj 2010, 18:38

cestitke kresi,samo da nam se ne raspe ekipa prije euro utakmica...
kao sto tamo napise na portalu,kreso je bio ikona ovog kluba...sad ce ovi velezovci malo odahnut :mrgreen:
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 28 maj 2010, 18:49

Babilon je napisao/la:Sretno Kordicu u Slovanu,ostvario je transfer karijere,cestitke Sokre!
koliko ste dobri od transfera? slovan ce mu biti dobra odskocna daska?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []