Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Agamemnon
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Agamemnon » 13 jan 2016, 15:48

Said je imao problema sa upravom Slobode iznio je to i u jednom intervju koji je snimao na stadionu Tusanj prije par godina.
Zacerali su mu da valja,Ali to nemjenja cinjenicu da se ponasa odvratno prema klubu koji ga je stvorio.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jan 2016, 15:52

Sto se ponasa odvratno i omalovazava?? Ja nigdje ne vidim da je ponizio Slobodu ili uvrijedio. Misli da nece biti prvaci i to je to. Nije sad da Sloboda osvaja svake godine nesto, pa sad glume uvrijeđenu mladu jer Said misli da nece biti prvaci.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 jan 2016, 15:53

Željo me prijatno iznenadio prelaznim rokom. Uz Zrinjski, po meni, trenutno najbolje odrađeni prelazni rok.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jan 2016, 16:01

Sto vas cudi za Saida. Ovdje je dosta ljudi doselilo u Tuzlu nakon rata samo je moralo. Do danas od njih je vecinski broj gledao kao na tranzitni grad prema nekom gdje je bolje..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 13 jan 2016, 16:02

joker90 je napisao/la:Sto se ponasa odvratno i omalovazava?? Ja nigdje ne vidim da je ponizio Slobodu ili uvrijedio. Misli da nece biti prvaci i to je to. Nije sad da Sloboda osvaja svake godine nesto, pa sad glume uvrijeđenu mladu jer Said misli da nece biti prvaci.
Ma ne vezano za ovo sto je izjavio.
I Buco je igrao za Sarajevo,Mesic i td.
Niko ne dize prasinu zbog njih naprimjer.
Uglavnom sretno njemu,momak je mogao obuci dres Slobode,izabrao je posudbu u Lokomotivu,i tu se sva prica oko njega zavrsava,barem dok je Azmir na celu,taj nece obuci dres Slobode.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 jan 2016, 16:04

Meni je zao Ali Sloboda nece izdrzat na vrhu.Pitari i Zrinjski a kup Zeljo.Nije Said pogrjesio Sloboda evropa.Dosta do juce drugs liga mojne zajebavat.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 13 jan 2016, 16:04

MortemHz je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:

Jeli ovaj Said iz Tuzle ili ?
Nevjerovatno ih čovjek ne yebe ni 2 % , evo u situaciji kad su 6 bodova ispred FKS on i dalje neće da podrži svoje :crazy:
slika

:mrgreen:
Srcu i rektumu :kafa:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 13 jan 2016, 16:05

Je li i Said sada neonacista jer misli da Sloboda neće biti prvak? :-)
Volim te bola'!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 jan 2016, 16:07

Alipasino je napisao/la:Meni je zao Ali Sloboda nece izdrzat na vrhu.Pitari i Zrinjski a kup Zeljo.Nije Said pogrjesio Sloboda evropa.Dosta do juce drugs liga mojne zajebavat.
I ti u kašikare gledaš
Nad tobom sunce najljepše sja

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 jan 2016, 16:08

pa i ja ne mislim da cemo bit prvaci ukoliko se mnogo toga van terena ne poslozi....

na terenu smo najbolji ubjedljivo, ali kod nas teren ne odredjuje prvaka, niti je kad odredjivao

puno posla treba odraditi sa sudijama, drugim ekipama, savezom da bi se osvojila titula posebno u ovakvoj konkurenciji
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 13 jan 2016, 16:08

Ma jok,on je samo supak od momka.
Sloboda nece biti prvak,jel vam sada lakse.
Tabela nakon 12 kola ce pokazati gdje je ko.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jan 2016, 16:09

PiazzaGrande je napisao/la:Je li i Said sada neonacista jer misli da Sloboda neće biti prvak? :-)
Said nije branio igranje Zrinjskog u ndhaziji tako da nije.

High

Post Postao/la High » 13 jan 2016, 16:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i ja ne mislim da cemo bit prvaci ukoliko se mnogo toga van terena ne poslozi....

na terenu smo najbolji ubjedljivo, ali kod nas teren ne odredjuje prvaka, niti je kad odredjivao

puno posla treba odraditi sa sudijama, drugim ekipama, savezom da bi se osvojila titula posebno u ovakvoj konkurenciji
Samo ponovite urnek iz vremena kad ste igrali u Ligi Federacije i to je to. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jan 2016, 16:14

Ovdje su mnogi pricali prije sezone da se za titulu bore 4 ekipe znate koje.

Mi govorili da cemo biti u gornjem dijelu, Husref i Azmir rekli da je cilj biti daleko od pozicije koja vodi u nizi rang.

Sada se stvara od navijaca Zelje i Zrinjskog atmosfera kao da je neko iz Tuzle u julu najavljivao titule.
Titulu moze osvojiti svako od navedenih do kraja, nije niko niti rekao da cemo mi osvojitit titulu vec da smo u igri za titulu.

Uglavnom vidim da nekima i nije cilj jaca liga, vec slabija.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 13 jan 2016, 16:17

tuzlak1987 je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Je li i Said sada neonacista jer misli da Sloboda neće biti prvak? :-)
:-) Bayern je igrao ligu za vrijeme trećeg reicha,Inter ili Ambroziana je bio omiljeni Mussolinijev klub, Real Madrid je svoje najveće uspjehe imao za vrijeme generalisimusa Franca, dokazanog fašiste...pa šta? Klubovi i nogometaši su igrali nogomet, nisu vodili ratove...pozz
Volim te bola'!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 13 jan 2016, 16:17

Saida boli **** i za Sarajevo. Oni mu samo dodju kao plan b

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 13 jan 2016, 16:18

High je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i ja ne mislim da cemo bit prvaci ukoliko se mnogo toga van terena ne poslozi....

Samo ponovite urnek iz vremena kad ste igrali u Ligi Federacije i to je to. :kafa:
Tako će i biti, prva sezona u 1.FBiH završismo na sredini tabele - druga sezona u 1.FBiH završismo na prvom mjestu.
Evo ga isti scenarij, prva sezona u PL BiH završismo na sredini tabele - druga sezona u PL BiH ... na dobrom smo putu :urnebes:
Sve zaslugom giganta :salut:

High

Post Postao/la High » 13 jan 2016, 16:20

Gator je napisao/la:Saida boli **** i za Sarajevo. Oni mu samo dodju kao plan b
Said, ustvari, navija za FKŽ. Odmalehna.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2016, 16:21

Gator je napisao/la:Saida boli **** i za Sarajevo. Oni mu samo dodju kao plan b
Tipicno :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jan 2016, 16:21

PiazzaGrande je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
:-) Bayern je igrao ligu za vrijeme trećeg reicha,Inter ili Ambroziana je bio omiljeni Mussolinijev klub, Real Madrid je svoje najveće uspjehe imao za vrijeme generalisimusa Franca, dokazanog fašiste...pa šta? Klubovi i nogometaši su igrali nogomet, nisu vodili ratove...pozz
Nije niti slicna situacija. Njemacka je bila pod totalnom kontrolom diktatora, kao i Italija, kao i Spanija. Nisi imao opcije da odbijes.. Ako bi odbio ti bi bio eliminisan i bio bi postavljen neko drugi.

U Jugoslaviji si mogao odbiti kao sto je Hajduk odbio, kao sto je Sloboda, Jedinstvo, Zeljo odbio i otici na front. Vi ste prihvatili i pokorili se vlasti. Nekima drugima su igraci izginuli da takve otjeraju.
Znaci u ex yu su nogometasi vodili ratove, ako su ostali i igrali tu ligu bili su pobornici fasizma. Hvala dovidjenja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []