Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Said je imao problema sa upravom Slobode iznio je to i u jednom intervju koji je snimao na stadionu Tusanj prije par godina.
Zacerali su mu da valja,Ali to nemjenja cinjenicu da se ponasa odvratno prema klubu koji ga je stvorio.
Zacerali su mu da valja,Ali to nemjenja cinjenicu da se ponasa odvratno prema klubu koji ga je stvorio.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Sto se ponasa odvratno i omalovazava?? Ja nigdje ne vidim da je ponizio Slobodu ili uvrijedio. Misli da nece biti prvaci i to je to. Nije sad da Sloboda osvaja svake godine nesto, pa sad glume uvrijeđenu mladu jer Said misli da nece biti prvaci.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Željo me prijatno iznenadio prelaznim rokom. Uz Zrinjski, po meni, trenutno najbolje odrađeni prelazni rok.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto vas cudi za Saida. Ovdje je dosta ljudi doselilo u Tuzlu nakon rata samo je moralo. Do danas od njih je vecinski broj gledao kao na tranzitni grad prema nekom gdje je bolje..
Ma ne vezano za ovo sto je izjavio.joker90 je napisao/la:Sto se ponasa odvratno i omalovazava?? Ja nigdje ne vidim da je ponizio Slobodu ili uvrijedio. Misli da nece biti prvaci i to je to. Nije sad da Sloboda osvaja svake godine nesto, pa sad glume uvrijeđenu mladu jer Said misli da nece biti prvaci.
I Buco je igrao za Sarajevo,Mesic i td.
Niko ne dize prasinu zbog njih naprimjer.
Uglavnom sretno njemu,momak je mogao obuci dres Slobode,izabrao je posudbu u Lokomotivu,i tu se sva prica oko njega zavrsava,barem dok je Azmir na celu,taj nece obuci dres Slobode.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Meni je zao Ali Sloboda nece izdrzat na vrhu.Pitari i Zrinjski a kup Zeljo.Nije Said pogrjesio Sloboda evropa.Dosta do juce drugs liga mojne zajebavat.
Srcu i rektumuMortemHz je napisao/la:narodniheroj je napisao/la:
Jeli ovaj Said iz Tuzle ili ?
Nevjerovatno ih čovjek ne yebe ni 2 % , evo u situaciji kad su 6 bodova ispred FKS on i dalje neće da podrži svoje
-
PiazzaGrande
Je li i Said sada neonacista jer misli da Sloboda neće biti prvak? 
Volim te bola'!
I ti u kašikare gledašAlipasino je napisao/la:Meni je zao Ali Sloboda nece izdrzat na vrhu.Pitari i Zrinjski a kup Zeljo.Nije Said pogrjesio Sloboda evropa.Dosta do juce drugs liga mojne zajebavat.
Nad tobom sunce najljepše sja
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa i ja ne mislim da cemo bit prvaci ukoliko se mnogo toga van terena ne poslozi....
na terenu smo najbolji ubjedljivo, ali kod nas teren ne odredjuje prvaka, niti je kad odredjivao
puno posla treba odraditi sa sudijama, drugim ekipama, savezom da bi se osvojila titula posebno u ovakvoj konkurenciji
na terenu smo najbolji ubjedljivo, ali kod nas teren ne odredjuje prvaka, niti je kad odredjivao
puno posla treba odraditi sa sudijama, drugim ekipama, savezom da bi se osvojila titula posebno u ovakvoj konkurenciji
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma jok,on je samo supak od momka.
Sloboda nece biti prvak,jel vam sada lakse.
Tabela nakon 12 kola ce pokazati gdje je ko.
Sloboda nece biti prvak,jel vam sada lakse.
Tabela nakon 12 kola ce pokazati gdje je ko.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Said nije branio igranje Zrinjskog u ndhaziji tako da nije.PiazzaGrande je napisao/la:Je li i Said sada neonacista jer misli da Sloboda neće biti prvak?
Samo ponovite urnek iz vremena kad ste igrali u Ligi Federacije i to je to.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i ja ne mislim da cemo bit prvaci ukoliko se mnogo toga van terena ne poslozi....
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovdje su mnogi pricali prije sezone da se za titulu bore 4 ekipe znate koje.
Mi govorili da cemo biti u gornjem dijelu, Husref i Azmir rekli da je cilj biti daleko od pozicije koja vodi u nizi rang.
Sada se stvara od navijaca Zelje i Zrinjskog atmosfera kao da je neko iz Tuzle u julu najavljivao titule.
Titulu moze osvojiti svako od navedenih do kraja, nije niko niti rekao da cemo mi osvojitit titulu vec da smo u igri za titulu.
Uglavnom vidim da nekima i nije cilj jaca liga, vec slabija.
Mi govorili da cemo biti u gornjem dijelu, Husref i Azmir rekli da je cilj biti daleko od pozicije koja vodi u nizi rang.
Sada se stvara od navijaca Zelje i Zrinjskog atmosfera kao da je neko iz Tuzle u julu najavljivao titule.
Titulu moze osvojiti svako od navedenih do kraja, nije niko niti rekao da cemo mi osvojitit titulu vec da smo u igri za titulu.
Uglavnom vidim da nekima i nije cilj jaca liga, vec slabija.
-
PiazzaGrande
tuzlak1987 je napisao/la:Said nije branio igranje Zrinjskog u ndhaziji tako da nije.PiazzaGrande je napisao/la:Je li i Said sada neonacista jer misli da Sloboda neće biti prvak?
Volim te bola'!
Saida boli **** i za Sarajevo. Oni mu samo dodju kao plan b
Tako će i biti, prva sezona u 1.FBiH završismo na sredini tabele - druga sezona u 1.FBiH završismo na prvom mjestu.High je napisao/la:Samo ponovite urnek iz vremena kad ste igrali u Ligi Federacije i to je to.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i ja ne mislim da cemo bit prvaci ukoliko se mnogo toga van terena ne poslozi....
Evo ga isti scenarij, prva sezona u PL BiH završismo na sredini tabele - druga sezona u PL BiH ... na dobrom smo putu
Sve zaslugom giganta
Said, ustvari, navija za FKŽ. Odmalehna.Gator je napisao/la:Saida boli **** i za Sarajevo. Oni mu samo dodju kao plan b
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TipicnoGator je napisao/la:Saida boli **** i za Sarajevo. Oni mu samo dodju kao plan b
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije niti slicna situacija. Njemacka je bila pod totalnom kontrolom diktatora, kao i Italija, kao i Spanija. Nisi imao opcije da odbijes.. Ako bi odbio ti bi bio eliminisan i bio bi postavljen neko drugi.PiazzaGrande je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Said nije branio igranje Zrinjskog u ndhaziji tako da nije.PiazzaGrande je napisao/la:Je li i Said sada neonacista jer misli da Sloboda neće biti prvak?Bayern je igrao ligu za vrijeme trećeg reicha,Inter ili Ambroziana je bio omiljeni Mussolinijev klub, Real Madrid je svoje najveće uspjehe imao za vrijeme generalisimusa Franca, dokazanog fašiste...pa šta? Klubovi i nogometaši su igrali nogomet, nisu vodili ratove...pozz
U Jugoslaviji si mogao odbiti kao sto je Hajduk odbio, kao sto je Sloboda, Jedinstvo, Zeljo odbio i otici na front. Vi ste prihvatili i pokorili se vlasti. Nekima drugima su igraci izginuli da takve otjeraju.
Znaci u ex yu su nogometasi vodili ratove, ako su ostali i igrali tu ligu bili su pobornici fasizma. Hvala dovidjenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.