Hahahaha, joj kralja... najzheshchi je.Evander je napisao/la:Ozbiljno Niku i Rustemovica ostavljaš u istu rečenici?nukleusmember je napisao/la:vjeruj mi da bi mi bilo drazhe gledati rustema koji ako nishta trchi nego niku koji ne bi mog"o hodati sa guzovima do poda i koji bi se nakon par tekmi ofiranja pocheo zhaliti na povredu slichno onoj varalici meshi[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mozemo li mi sta prekoracitiFrancescoTotti je napisao/la:Cardiff kaznjen zbog financijskog fer pleja, prekoracili vise od 6 miliona nego je dozvoljeno......
Funti*!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Mozemo li mi sta prekoracitiFrancescoTotti je napisao/la:Cardiff kaznjen zbog financijskog fer pleja, prekoracili vise od 6 miliona nego je dozvoljeno......
Funti*!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa možemo budžetMortemHz je napisao/la:Mozemo li mi sta prekoracitiFrancescoTotti je napisao/la:Cardiff kaznjen zbog financijskog fer pleja, prekoracili vise od 6 miliona nego je dozvoljeno......
Funti*!
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja, vidis..PitarBordo je napisao/la:Pa možemo budžetMortemHz je napisao/la:Mozemo li mi sta prekoracitiFrancescoTotti je napisao/la:Cardiff kaznjen zbog financijskog fer pleja, prekoracili vise od 6 miliona nego je dozvoljeno......
Funti*!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ma kontam nesto kako je Tanu 5-10 miliona SICA kad ulaze u Cardiff a kod nas se pazi na svaki fening ulozen...
Kad bi bar htio ruknut 3-4 miliona u sastav, da poderemo sve do europe poput onih bjelorusa, u tom slucaju bi vise zaradio sa nama na europi nego sto moze sa Cardiffom u engleskoj (mozda.. jer je kod njih ogroman profit od tv prava).
Razumijem i to da je ogroman novac ulozen u Butmiru, mozda je to razlog, al opet mi nekako zao
Kad bi bar htio ruknut 3-4 miliona u sastav, da poderemo sve do europe poput onih bjelorusa, u tom slucaju bi vise zaradio sa nama na europi nego sto moze sa Cardiffom u engleskoj (mozda.. jer je kod njih ogroman profit od tv prava).
Razumijem i to da je ogroman novac ulozen u Butmiru, mozda je to razlog, al opet mi nekako zao
Ja mislim za pare koje bi dali Kranjcaru,eventualno,bi mogli komotno dva,tri igraca dovest extra za nase prilike,ne treba nam taj luksuz u ovom trenutku

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi da osvojimo CL on ce i dalje imati vise para od Cardiffa kuknjavaFrancescoTotti je napisao/la:ma kontam nesto kako je Tanu 5-10 miliona SICA kad ulaze u Cardiff a kod nas se pazi na svaki fening ulozen...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evo amidza me odmah smiruje 
@mortem teeeeeesko. Dosta on moze dobit sa FK Sarajevom koje je uspjesno u europi..
Sanjam dan kada cemo biti kaznjeni zbog prekoracenja finansijskog fer pleja 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To pokusavam i da kazemzagorski je napisao/la:Sanjam dan kada cemo biti kaznjeni zbog prekoracenja finansijskog fer pleja
takođerzagorski je napisao/la:Sanjam dan kada cemo biti kaznjeni zbog prekoracenja finansijskog fer pleja
jeb.ali bi mi i Amidzi tad sve po spisku, znam ja nas, bilo bi koji k si morao ulagati 28 miliona u igracki kadar, dovoljno ti je bilo 15, al jok moras ti glumiti pametnjakovica i sad Modrica (na zalasku karijere) ne mozemo dovesti
idi Amidza, bolje nam je s Baljkom bilo 
Pyro is not a crime !
Kakve sad premije zar se nisu te pare pokrale ne kontam pa meni reko jaran prico mu njegov rođak ciji je drug sjedio sa jednim konobarom iz tuborga a tom konobaru pricao rođak ciji je brat od djevojke blizak sa menadzerom od jednog naseg igraca koji se zalio da su pare pokradene ili je amidza tan levat pa dva puta daje pare za isto...
Ipak mislim da je amidza levat nije ni cudo sto je milijarder to inace samo levatima polazi za rukom
Ipak mislim da je amidza levat nije ni cudo sto je milijarder to inace samo levatima polazi za rukom
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Sad ce bosnjo objasniti miliarderu kako se prave pare! Ma carevi ste, samo nastavite 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Amidza zavrnuo pipuuuuuu 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PitarBordo
- Kontakt:
Postaješ naporan, niko osim tebe (u šatro sarkastičnom tonu) ne priča o tome.keli1946 je napisao/la:Kakve sad premije zar se nisu te pare pokrale ne kontam pa meni reko jaran prico mu njegov rođak ciji je drug sjedio sa jednim konobarom iz tuborga a tom konobaru pricao rođak ciji je brat od djevojke blizak sa menadzerom od jednog naseg igraca koji se zalio da su pare pokradene ili je amidza tan levat pa dva puta daje pare za isto...
Samo Saraj'vo.
I to je tacno,inace mi ne bi bili miTHEC je napisao/la:jeb.ali bi mi i Amidzi tad sve po spisku, znam ja nas, bilo bi koji k si morao ulagati 28 miliona u igracki kadar, dovoljno ti je bilo 15, al jok moras ti glumiti pametnjakovica i sad Modrica (na zalasku karijere) ne mozemo dovestiidi Amidza, bolje nam je s Baljkom bilo
A jbg i neka smo ovakvi kakvi jesmo...
Zao mi je prijatelju pare su se pokrale neki karic se pita u klubu za sve i zato treba otjerati dinu edisa i ostale.PitarBordo je napisao/la:Postaješ naporan, niko osim tebe (u šatro sarkastičnom tonu) ne priča o tome.keli1946 je napisao/la:Kakve sad premije zar se nisu te pare pokrale ne kontam pa meni reko jaran prico mu njegov rođak ciji je drug sjedio sa jednim konobarom iz tuborga a tom konobaru pricao rođak ciji je brat od djevojke blizak sa menadzerom od jednog naseg igraca koji se zalio da su pare pokradene ili je amidza tan levat pa dva puta daje pare za isto...
Izvini sto sam ti naporan i ti si meni pa sta cu boli tebe briga furas svoj fazon i zdravo
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Amidzi izgleda cesma nije uredu opet procurilo
Adžo,adžo 
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 9 gostiju.