FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 16 jan 2016, 12:57

Evander je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:vjeruj mi da bi mi bilo drazhe gledati rustema koji ako nishta trchi nego niku koji ne bi mog"o hodati sa guzovima do poda i koji bi se nakon par tekmi ofiranja pocheo zhaliti na povredu slichno onoj varalici meshi[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ozbiljno Niku i Rustemovica ostavljaš u istu rečenici?

Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk
Hahahaha, joj kralja... najzheshchi je.
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2016, 13:02

FrancescoTotti je napisao/la:Cardiff kaznjen zbog financijskog fer pleja, prekoracili vise od 6 miliona nego je dozvoljeno......
Funti*!
Mozemo li mi sta prekoraciti :pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jan 2016, 13:16

MortemHz je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Cardiff kaznjen zbog financijskog fer pleja, prekoracili vise od 6 miliona nego je dozvoljeno......
Funti*!
:mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 jan 2016, 13:16

MortemHz je napisao/la:
Funti*!
Pa možemo budžet :lol:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2016, 13:17

PitarBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Funti*!
Pa možemo budžet :lol:
Ja, vidis.. :lol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jan 2016, 13:27

ma kontam nesto kako je Tanu 5-10 miliona SICA kad ulaze u Cardiff a kod nas se pazi na svaki fening ulozen...
Kad bi bar htio ruknut 3-4 miliona u sastav, da poderemo sve do europe poput onih bjelorusa, u tom slucaju bi vise zaradio sa nama na europi nego sto moze sa Cardiffom u engleskoj (mozda.. jer je kod njih ogroman profit od tv prava).

Razumijem i to da je ogroman novac ulozen u Butmiru, mozda je to razlog, al opet mi nekako zao :D

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 16 jan 2016, 13:27

Ja mislim za pare koje bi dali Kranjcaru,eventualno,bi mogli komotno dva,tri igraca dovest extra za nase prilike,ne treba nam taj luksuz u ovom trenutku :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2016, 13:29

FrancescoTotti je napisao/la:ma kontam nesto kako je Tanu 5-10 miliona SICA kad ulaze u Cardiff a kod nas se pazi na svaki fening ulozen...
Kad bi bar htio ruknut 3-4 miliona u sastav, da poderemo sve do europe poput onih bjelorusa, u tom slucaju bi vise zaradio sa nama na europi nego sto moze sa Cardiffom u engleskoj (mozda.. jer je kod njih ogroman profit od tv prava).

Razumijem i to da je ogroman novac ulozen u Butmiru, mozda je to razlog, al opet mi nekako zao :D
Mi da osvojimo CL on ce i dalje imati vise para od Cardiffa kuknjava

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jan 2016, 13:30

Evo amidza me odmah smiruje :mrgreen:
Nogometaši Sarajeva počinju s pripremama za drugi dio sezone. Šef stručnog štaba FK Sarajevo Miodrag Ješić je u četvrtak obavio prozivku igrača, a aktuelni prvak naše zemlje za nekoliko dana optutovat će u Čitluk na prvi dio priprema. Nakon Čitluka, ekspedicija bordo tima seli se u Antaliju, gdje će odraditi drugi dio priprema i odigrati nekoliko jakih prijateljskih utakmica. A da igrači budu sretni i zadovoljni, te da bez opterećenja otputuju na pripreme, pobrinuo se Vincent Tan i čelnici bordo kluba. Naime, prema našim informacijama, igrači koji su bili dio šampionskog tima FK Sarajevo dobit će novac kao premijeu za osvojenu titulu od većinskog vlasnika upravljačkih prava u FK Sarajevo, Vincenta Tana. Tokom naredne sedmice premije će biti podijeljene igračima koji su se izborili za titulu prvaka Bosne i Hercegovine i za pojedine će to sasvim sigurno biti dodatni stimulans za dobar rad na pripremama.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/vincent- ... one/181762
@mortem teeeeeesko. Dosta on moze dobit sa FK Sarajevom koje je uspjesno u europi..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jan 2016, 13:34

Sanjam dan kada cemo biti kaznjeni zbog prekoracenja finansijskog fer pleja :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2016, 13:36

zagorski je napisao/la:Sanjam dan kada cemo biti kaznjeni zbog prekoracenja finansijskog fer pleja :D
To pokusavam i da kazem :angel:

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 16 jan 2016, 13:37

zagorski je napisao/la:Sanjam dan kada cemo biti kaznjeni zbog prekoracenja finansijskog fer pleja :D
također :pray: :pray:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 jan 2016, 13:43

jeb.ali bi mi i Amidzi tad sve po spisku, znam ja nas, bilo bi koji k si morao ulagati 28 miliona u igracki kadar, dovoljno ti je bilo 15, al jok moras ti glumiti pametnjakovica i sad Modrica (na zalasku karijere) ne mozemo dovesti :D idi Amidza, bolje nam je s Baljkom bilo :urnebes:
Pyro is not a crime !

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 16 jan 2016, 13:46

Kakve sad premije zar se nisu te pare pokrale ne kontam pa meni reko jaran prico mu njegov rođak ciji je drug sjedio sa jednim konobarom iz tuborga a tom konobaru pricao rođak ciji je brat od djevojke blizak sa menadzerom od jednog naseg igraca koji se zalio da su pare pokradene ili je amidza tan levat pa dva puta daje pare za isto...
Ipak mislim da je amidza levat nije ni cudo sto je milijarder to inace samo levatima polazi za rukom
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 jan 2016, 13:48

Sad ce bosnjo objasniti miliarderu kako se prave pare! Ma carevi ste, samo nastavite :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jan 2016, 13:48

Amidza zavrnuo pipuuuuuu :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 jan 2016, 13:52

keli1946 je napisao/la:Kakve sad premije zar se nisu te pare pokrale ne kontam pa meni reko jaran prico mu njegov rođak ciji je drug sjedio sa jednim konobarom iz tuborga a tom konobaru pricao rođak ciji je brat od djevojke blizak sa menadzerom od jednog naseg igraca koji se zalio da su pare pokradene ili je amidza tan levat pa dva puta daje pare za isto...
Ipak mislim da je amidza levat nije ni cudo sto je milijarder to inace samo levatima polazi za rukom
Postaješ naporan, niko osim tebe (u šatro sarkastičnom tonu) ne priča o tome. :kafa:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jan 2016, 14:01

THEC je napisao/la:jeb.ali bi mi i Amidzi tad sve po spisku, znam ja nas, bilo bi koji k si morao ulagati 28 miliona u igracki kadar, dovoljno ti je bilo 15, al jok moras ti glumiti pametnjakovica i sad Modrica (na zalasku karijere) ne mozemo dovesti :D idi Amidza, bolje nam je s Baljkom bilo :urnebes:
I to je tacno,inace mi ne bi bili mi :D
A jbg i neka smo ovakvi kakvi jesmo...

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 16 jan 2016, 14:13

PitarBordo je napisao/la:
keli1946 je napisao/la:Kakve sad premije zar se nisu te pare pokrale ne kontam pa meni reko jaran prico mu njegov rođak ciji je drug sjedio sa jednim konobarom iz tuborga a tom konobaru pricao rođak ciji je brat od djevojke blizak sa menadzerom od jednog naseg igraca koji se zalio da su pare pokradene ili je amidza tan levat pa dva puta daje pare za isto...
Postaješ naporan, niko osim tebe (u šatro sarkastičnom tonu) ne priča o tome. :kafa:
Zao mi je prijatelju pare su se pokrale neki karic se pita u klubu za sve i zato treba otjerati dinu edisa i ostale.
Izvini sto sam ti naporan i ti si meni pa sta cu boli tebe briga furas svoj fazon i zdravo
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 16 jan 2016, 14:16

Amidzi izgleda cesma nije uredu opet procurilo :urnebes: :urnebes: :urnebes: Adžo,adžo :bow:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 5 gostiju.