fukarezv je napisao/la:Nije nam na probu dosao ovaj Anel Alibasic iz Kalesije sto je igrao u Zvijezdi i Zelji, vec neki Amel Alibasic![]()
Za ove sto su na probi nni rodjena mati ne zna gdje su igrali

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
fukarezv je napisao/la:Nije nam na probu dosao ovaj Anel Alibasic iz Kalesije sto je igrao u Zvijezdi i Zelji, vec neki Amel Alibasic![]()
Za ove sto su na probi nni rodjena mati ne zna gdje su igrali
Ostavii gaaa HusrefeeeeeBeduin je napisao/la:fukarezv je napisao/la:Nije nam na probu dosao ovaj Anel Alibasic iz Kalesije sto je igrao u Zvijezdi i Zelji, vec neki Amel Alibasic![]()
Za ove sto su na probi nni rodjena mati ne zna gdje su igrali![]()
[youtube][/youtube]
Mi smo doveli skoro cijeli tim na polusezoni (silom prilika) pa znamo kako smo zavrsili na kraju, a zatim i nastavili u ovoj. Mada, ne desava se ni to uvijek u svijetu fudbala, a narocito sto smo tad imali 3 utakmice vise nego u nastavku ove sezone.Gorki je napisao/la: Jeste li kada vidjeli da su Udineze,Herta,Chievo i sl. ,bili u sredini tabele,doveli 7 i više igrača i osvojili na kraju titulu?
![]()
http://www.eaglenewsonline.com/news/201 ... board-win/Elvedin Hasanovic had scored 12 goals and dished out five assists through Tuesday, while Samir Salkic had registered five goals and three assists.
J3be lud zbunjenog, ne znam jesul' mediji pogresno prenijeli informaciju i pobrkali imena ili sta je. Niti jednog nema na TM, a Alibasic je vjerovatno u podmlatku Sturma ili u njihovoj drugoj ekipi, ko ce ga znati.tzman je napisao/la:E a da ovaj nije Elvedin Hasanović a ne Albedin, jer ovaj lik je iz USA
http://www.eaglenewsonline.com/news/201 ... board-win/Elvedin Hasanovic had scored 12 goals and dished out five assists through Tuesday, while Samir Salkic had registered five goals and three assists.
neko je spomenuo prije par dana pojačanje iz Sturma ...Beduin je napisao/la:J3be lud zbunjenog, ne znam jesul' mediji pogresno prenijeli informaciju i pobrkali imena ili sta je. Niti jednog nema na TM, a Alibasic je vjerovatno u podmlatku Sturma ili u njihovoj drugoj ekipi, ko ce ga znati.tzman je napisao/la:E a da ovaj nije Elvedin Hasanović a ne Albedin, jer ovaj lik je iz USA
I Husref je najavio dolazak 2 igraca van nase lige na probu pa me iznenadilo jutros da neko iz Kalesije je dosao, a ocito je bila dezinformacija. Samo mi smijesno iz kakvog Sturma je dosao ovaj, kao i Hasanovic (kojem jos nismo sigurno za ime) iz Amerike, osim ako ne igra za neki njihov college team.intercontinental je napisao/la: neko je spomenuo prije par dana pojačanje iz Sturma ...
Krajem januara.hondas je napisao/la:Zna li neko kad Azmir dolazi.Evo pripreme su krenule a kad babuka stigne krecu i ostali projekti.
fukarezv je napisao/la:Ostavii gaaa HusrefeeeeeBeduin je napisao/la:fukarezv je napisao/la:Nije nam na probu dosao ovaj Anel Alibasic iz Kalesije sto je igrao u Zvijezdi i Zelji, vec neki Amel Alibasic![]()
Za ove sto su na probi nni rodjena mati ne zna gdje su igrali![]()
[youtube][/youtube]
ExtradzekooooTz je napisao/la:
Ja sam cuo da dolazi pocetkom februara, ali sve isto je tosloboda72 je napisao/la:Krajem januara.hondas je napisao/la:Zna li neko kad Azmir dolazi.Evo pripreme su krenule a kad babuka stigne krecu i ostali projekti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.