FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nema od tih momaka nista, dosli koji trening i to je to.
Husic i Haurdic potvrdjeni i to je sto nam je i trebalo. Na ostalim pozicijama popunjeni jer niko nije otisao..
Husic i Haurdic potvrdjeni i to je sto nam je i trebalo. Na ostalim pozicijama popunjeni jer niko nije otisao..
- Beduin
- Kontakt:
Mi smo doveli skoro cijeli tim na polusezoni (silom prilika) pa znamo kako smo zavrsili na kraju, a zatim i nastavili u ovoj. Mada, ne desava se ni to uvijek u svijetu fudbala, a narocito sto smo tad imali 3 utakmice vise nego u nastavku ove sezone.Gorki je napisao/la: Jeste li kada vidjeli da su Udineze,Herta,Chievo i sl. ,bili u sredini tabele,doveli 7 i više igrača i osvojili na kraju titulu?
![]()
Takodjer, ni Zeljo u nasoj ligi nije kao sto je Udineze, Herta u njihovoj, a svi poznajemo i prilike u PLBiH tako da me nista vise ne bi iznenadilo. Zeljo npr. nece osvojiti ligu, ali se vrlo lahko moze ugurati medju 3 ekipe za Evropu.
Samo mi svoju brigu brinemo, ostali imaju svoje obaveze i probleme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
E a da ovaj nije Elvedin Hasanović a ne Albedin, jer ovaj lik je iz USA
http://www.eaglenewsonline.com/news/201 ... board-win/Elvedin Hasanovic had scored 12 goals and dished out five assists through Tuesday, while Samir Salkic had registered five goals and three assists.
Od stare slave se ne živi
-
intercontinental
- Kontakt:
slično kao i pred početak sezone ,sve nešto skromno,skromno i na kraju booom hahaha
mislim da trenutno što se tiče titule više igrači Zrinjskog i uprava i treneri pričaju nego naši

mislim da trenutno što se tiče titule više igrači Zrinjskog i uprava i treneri pričaju nego naši
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
- Beduin
- Kontakt:
J3be lud zbunjenog, ne znam jesul' mediji pogresno prenijeli informaciju i pobrkali imena ili sta je. Niti jednog nema na TM, a Alibasic je vjerovatno u podmlatku Sturma ili u njihovoj drugoj ekipi, ko ce ga znati.tzman je napisao/la:E a da ovaj nije Elvedin Hasanović a ne Albedin, jer ovaj lik je iz USA
http://www.eaglenewsonline.com/news/201 ... board-win/Elvedin Hasanovic had scored 12 goals and dished out five assists through Tuesday, while Samir Salkic had registered five goals and three assists.
075 ❤
075 ❤
-
intercontinental
- Kontakt:
neko je spomenuo prije par dana pojačanje iz Sturma ...Beduin je napisao/la:J3be lud zbunjenog, ne znam jesul' mediji pogresno prenijeli informaciju i pobrkali imena ili sta je. Niti jednog nema na TM, a Alibasic je vjerovatno u podmlatku Sturma ili u njihovoj drugoj ekipi, ko ce ga znati.tzman je napisao/la:E a da ovaj nije Elvedin Hasanović a ne Albedin, jer ovaj lik je iz USA
u transu pjesma nek zagrmi
- Beduin
- Kontakt:
I Husref je najavio dolazak 2 igraca van nase lige na probu pa me iznenadilo jutros da neko iz Kalesije je dosao, a ocito je bila dezinformacija. Samo mi smijesno iz kakvog Sturma je dosao ovaj, kao i Hasanovic (kojem jos nismo sigurno za ime) iz Amerike, osim ako ne igra za neki njihov college team.intercontinental je napisao/la: neko je spomenuo prije par dana pojačanje iz Sturma ...
075 ❤
075 ❤
dosla dva anonimusa na probu i nijedan nece zadovoljiti, nema ih potrebe traziti po transfermarktu. ovo je super jer nam je ranijih godina preko deset igraca dolazilo na probu i nijedan ne prodje....... narasli smo i u ovom segmentu 
Sloboda Tuzla
Krajem januara.hondas je napisao/la:Zna li neko kad Azmir dolazi.Evo pripreme su krenule a kad babuka stigne krecu i ostali projekti.
Ja volim FK Tuzla City
-
Blackmore2
- Kontakt:
bijo sam na stadijonu na prozivci, pre sretan sam
sloboaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sloboaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Blackmore2
- Kontakt:
fukarezv je napisao/la:Ostavii gaaa HusrefeeeeeBeduin je napisao/la:fukarezv je napisao/la:Nije nam na probu dosao ovaj Anel Alibasic iz Kalesije sto je igrao u Zvijezdi i Zelji, vec neki Amel Alibasic![]()
Za ove sto su na probi nni rodjena mati ne zna gdje su igrali![]()
[youtube][/youtube]
Nije ovo Amel ovo je Reus.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
ExtradzekooooTz je napisao/la:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ja sam cuo da dolazi pocetkom februara, ali sve isto je tosloboda72 je napisao/la:Krajem januara.hondas je napisao/la:Zna li neko kad Azmir dolazi.Evo pripreme su krenule a kad babuka stigne krecu i ostali projekti.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
gle Haurdića, fizura ovo ono, želi da ostavi utisak, bit' će beton, vidi se da je motivisan
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Imam nekakav osjecaj da ce Haurdic bit pravi BOOM
Prepuna tribina na pomoćnom terenu Tušnja. Igrači i kasnije Zeba i Husref dočekani burnim aplauzima.Zeba i Husref su zakasnili zbog presice.Iznenađenje je prisustvo Salihovića.Došlo i nekih fudbalera "živičara", da Bog sakloni i sačuva.Prvo je kondicioni Seferović uzeo riječ.Trčanje i razgibavanje.Onda lopte, gotovo preko cijelog terena, pokretni gol je postavljen na šesnesterac.Sa jedne strane uglavnom prvi tim a na drugoj rezerve i "živičari".Haurdić se nije vidio , potpuno je nespreman.
Igrači Slobode ,stiče se dojam mogli bi već naredne subote nastaviti sa prvenstvom.Vidi se da su izuzetno vježbali.Oni su kompaktna cjelina i teško će bilo ko moći izboriti i mjesto i na klupi ovakve Slobode.Ista ona mašina od jesenas, jednostavno melju.Sloboda, slobodaši ,Tuzla, na korak su do titule Prvaka BiH. Svaka čast Predsjedniku Husiću, Musemiću i igračima.Kakva brza igra , milimetarski pasovi, postavljanje,požrtvovanje.Radujem se sutrašnjem treningu u 11:00.
Igrači Slobode ,stiče se dojam mogli bi već naredne subote nastaviti sa prvenstvom.Vidi se da su izuzetno vježbali.Oni su kompaktna cjelina i teško će bilo ko moći izboriti i mjesto i na klupi ovakve Slobode.Ista ona mašina od jesenas, jednostavno melju.Sloboda, slobodaši ,Tuzla, na korak su do titule Prvaka BiH. Svaka čast Predsjedniku Husiću, Musemiću i igračima.Kakva brza igra , milimetarski pasovi, postavljanje,požrtvovanje.Radujem se sutrašnjem treningu u 11:00.
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.