FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Drogaje smrt bavte se smrtom !
edit: Ne radi od derbija, pao u muriju, zavalio se s parama..
edit2: Minjore, imaš li onih haldola i akinetona za želudac?
edit: Ne radi od derbija, pao u muriju, zavalio se s parama..
edit2: Minjore, imaš li onih haldola i akinetona za želudac?
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 16 jan 2016, 18:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Ajzea je forumaš godine !
@struja
Ma petak navece je krvav
al danas za posao neki razgovarao, znas da ne radim od derbija 
Ma petak navece je krvav
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ja zimare na treninguu..
Po meni danas najbolji bio Hodzurda, sve ih je stavio u dzep (Memiju, Samira,Ivana).
Stevanovic los danas skroz.Ovaj novi Halvadzic nista posebno, imao zicer 1 na 1 i to je to..valjda bude nesto od njega..
Ako nista ovaj djermanovic voza najbolje auto
Po meni danas najbolji bio Hodzurda, sve ih je stavio u dzep (Memiju, Samira,Ivana).
Stevanovic los danas skroz.Ovaj novi Halvadzic nista posebno, imao zicer 1 na 1 i to je to..valjda bude nesto od njega..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Sta vozi?pintol_TM87 je napisao/la:Ja zimare na treninguu..
Stvarno ce biti steta ako Sablja iz nekih svojih razloga stavi Bogicevica u prvi tim ispred Hodzurde koji je po meni bolji uz to mladji i dijete nase skole..
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- pintol_TM87
- Kontakt:
Audija a4, Hare ga je zagledao hahaEdisMulalic je napisao/la:Sta vozi?pintol_TM87 je napisao/la:Ja zimare na treninguu..
Ako nista ovaj djermanovic voza najbolje auto![]()
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
nema razloga da bude takvih protekcija i nadam se da i neće biti. ovoliko igrača je dovedeno da bi igrao ko zasluži (i da ne bi bila havarija ako dođe prava ponuda za nekoga od omladinaca da se ona i prihvati)
Išao na razgovor za posao ,a molio Boga da ne dobije posaoMinjore je napisao/la:@struja
Ma petak navece je krvav![]()
pintol_TM87 je napisao/la:Ja zimare na treninguu..
Složio bih se sa tobom i mislim da bi po mom mišljenju uz rotaciju
Bogičević - Hodžurda ova ekipa narandžastih od danas bila i prvi tim ako pripreme ne pokažu drugačije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Ja kontam sad ces reci neki r8pintol_TM87 je napisao/la:Audija a4, Hare ga je zagledao hahaEdisMulalic je napisao/la:Sta vozi?pintol_TM87 je napisao/la:Ja zimare na treninguu..
Ako nista ovaj djermanovic voza najbolje auto![]()
Ma ide on da nadje posao ali ima uslov kad igra Zeljo da je slobodan taj dan...struja je napisao/la:Išao na razgovor za posao ,a molio Boga da ne dobije posaoMinjore je napisao/la:@struja
Ma petak navece je krvav![]()
![]()
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
prodje dan a nijedan novi igrac, uprava napolje !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
fedeltafrotta je napisao/la:prodje dan a nijedan novi igrac, uprava napolje !
Danas za vrijeme treninga pored pomoćnog prolazi neki crnac u trenerci i raja se počela zezati da nije neko pojačanje novo - tajno
Ma kakav Kajkut crni.. napadača imamo dovoljnoElegant je napisao/la:Kajkut, Ugljesa ...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
svaki prelazni rok bekrić i kajkut, al' bekrić je stvarno došao...

Da li smo mi zavrsili sa pojacanjima s ozirom da se ide u Međugorje ili ce tamo neko doci naknadno ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
3-4Elegant je napisao/la:Da li smo mi zavrsili sa pojacanjima s ozirom da se ide u Međugorje ili ce tamo neko doci naknadno ?
Ajzea je forumaš godine !
Psajdak je napisao/la:3-4Elegant je napisao/la:Da li smo mi zavrsili sa pojacanjima s ozirom da se ide u Međugorje ili ce tamo neko doci naknadno ?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, boki86, Google [Bot], mavi, Paromlinac i 40 gostiju.