hoće on izradit,mora da je i sinoć variotm8782 je napisao/la:Jesam vala bas, a ovaj sto je redovan na treninzima izradio danasDR.HOUSE je napisao/la:it i se kolega mrznuo hehe ,ali fino je bilo kao sto kazestm8782 je napisao/la:S treninga smrz'o se ko p..... ne zalim jer se fkt ima sta vidjeti. Dvije ekipe podjednakih kvaliteta. Novi igraci su haman pa uklopili lijepa komunikacija medju njima, zajednistvo. Ovo ce da bude odlicno. 'Zlato', moram priznati da nije za lijevog beka nego u ofanzivi. Ostalo odlicno. Ja sam prezadovoljan...![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bez maske.
Drogaje smrt bavte se smrtom !
edit: Ne radi od derbija, pao u muriju, zavalio se s parama..
edit2: Minjore, imaš li onih haldola i akinetona za želudac?
edit: Ne radi od derbija, pao u muriju, zavalio se s parama..
edit2: Minjore, imaš li onih haldola i akinetona za želudac?
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 16 jan 2016, 18:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Ajzea je forumaš godine !
@struja
Ma petak navece je krvav
al danas za posao neki razgovarao, znas da ne radim od derbija 
Ma petak navece je krvav
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ja zimare na treninguu..
Po meni danas najbolji bio Hodzurda, sve ih je stavio u dzep (Memiju, Samira,Ivana).
Stevanovic los danas skroz.Ovaj novi Halvadzic nista posebno, imao zicer 1 na 1 i to je to..valjda bude nesto od njega..
Ako nista ovaj djermanovic voza najbolje auto
Po meni danas najbolji bio Hodzurda, sve ih je stavio u dzep (Memiju, Samira,Ivana).
Stevanovic los danas skroz.Ovaj novi Halvadzic nista posebno, imao zicer 1 na 1 i to je to..valjda bude nesto od njega..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Sta vozi?pintol_TM87 je napisao/la:Ja zimare na treninguu..
Stvarno ce biti steta ako Sablja iz nekih svojih razloga stavi Bogicevica u prvi tim ispred Hodzurde koji je po meni bolji uz to mladji i dijete nase skole..
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- pintol_TM87
- Kontakt:
Audija a4, Hare ga je zagledao hahaEdisMulalic je napisao/la:Sta vozi?pintol_TM87 je napisao/la:Ja zimare na treninguu..
Ako nista ovaj djermanovic voza najbolje auto![]()
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
nema razloga da bude takvih protekcija i nadam se da i neće biti. ovoliko igrača je dovedeno da bi igrao ko zasluži (i da ne bi bila havarija ako dođe prava ponuda za nekoga od omladinaca da se ona i prihvati)
Išao na razgovor za posao ,a molio Boga da ne dobije posaoMinjore je napisao/la:@struja
Ma petak navece je krvav![]()
pintol_TM87 je napisao/la:Ja zimare na treninguu..
Složio bih se sa tobom i mislim da bi po mom mišljenju uz rotaciju
Bogičević - Hodžurda ova ekipa narandžastih od danas bila i prvi tim ako pripreme ne pokažu drugačije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Ja kontam sad ces reci neki r8pintol_TM87 je napisao/la:Audija a4, Hare ga je zagledao hahaEdisMulalic je napisao/la:Sta vozi?pintol_TM87 je napisao/la:Ja zimare na treninguu..
Ako nista ovaj djermanovic voza najbolje auto![]()
Ma ide on da nadje posao ali ima uslov kad igra Zeljo da je slobodan taj dan...struja je napisao/la:Išao na razgovor za posao ,a molio Boga da ne dobije posaoMinjore je napisao/la:@struja
Ma petak navece je krvav![]()
![]()
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
prodje dan a nijedan novi igrac, uprava napolje !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
fedeltafrotta je napisao/la:prodje dan a nijedan novi igrac, uprava napolje !
Danas za vrijeme treninga pored pomoćnog prolazi neki crnac u trenerci i raja se počela zezati da nije neko pojačanje novo - tajno
Ma kakav Kajkut crni.. napadača imamo dovoljnoElegant je napisao/la:Kajkut, Ugljesa ...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
svaki prelazni rok bekrić i kajkut, al' bekrić je stvarno došao...

Da li smo mi zavrsili sa pojacanjima s ozirom da se ide u Međugorje ili ce tamo neko doci naknadno ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 29 gostiju.