Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

miralem444
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la miralem444 » 29 maj 2010, 21:33

Celik_u_srcu je napisao/la:Sreca pa Susic ne vodi tim sa Eurovizije... :lol: :lol: :lol:

A vidjet cu vas sta ce te vi govoriti o gpdinu selektoru u cetvrtak nakon sto nam Elf utrpa nekih 6-7 komada...
nis brate zapamti ovo sto si napiso...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 maj 2010, 21:34

Neutral je napisao/la:Najjače je da su svi igrali dvicu i smatrali da ćemo Šveđane ubiti, a primismo 4 komada. :roll:
Ja sam igro X2. 8-)

Stvarno bih iskreno zamolio sve one forumase koji nisu u stanju normalno diskutovati, neka nas postede komentara punih psovki prema selektoru ili bilo kome. To radite na ulici.

Utakmica koju smo odigrali sa Svedjanima je bila losa u smislu da se ne moze izdvojiti pojedinac koji je briljirao. Susic u ovoj utakmici zasluzuje iste ocjene kao i igraci.
Ja se ipak nadam da je selektor nakon razlicitih kombinacija vidio u kojem su stanju pojedini igraci te da ce protiv Njemacke na teren izaci samo najbolji. Daljna testiranja i kombinovanja ne dolaze u obzir, jer se bojim da bi poslije jos jednog ubjedljivog poraza od Njemaca, nasa reprezentacija ozbiljno izgubila samopouzdanje.

Posto je ovo prva od dvije prijateljske utakmice koje igramo u jednom okupljanju, ova utakmica bi poprimila drugacije lice ukoliko bi napravili pozitivan rezultat protiv Njemacke. Nejbolje je sacekati tu utakmica pa davati konacan sud.
#divovi

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 maj 2010, 21:34

majestic24 je napisao/la:
NoName je napisao/la:Svi kudimo Sušića a čovjek je samo isprobavao varijante na lijevom boku jer to mora raditi obzirom da je ta pozicija kritična. Drugo, pokušao je varijantu bez klasičnog zadnjeg veznog jer imamo dvojicu ostarijih igrača. Treće, pokušao je varijantu bez Nadarevića i Spahića jer je nerealno očekivati da će igrati u baš svakoj utakmici. Dao je priliku i Alispahiću, kojeg svi hvalimo, uveo je praktično sve igrače a vidim neko ovdje još pita šta je on to isprobao :roll:

Ne može nama niko valjat nema šanse, mi smo pogan da Bog dragi sačuva. Mujdži i Sudiću bi bilo pametnije da se klone ove buhare od naše države kad već mogu. I Pjanić je napravio veliku glupost, sutra će mu neko ovdje psovati jer nije odigrao na nivou neku prijateljsku utakmicu. Bolesnici.
Kad se nesto isporbava,onda to mora imati i neku logiku. U danasnjem slucaju nije imalo veze nista s nicim.
Vezni red: Misimovic,Pjanic,Salihovic,Muratovic...sva cetvorica su ustvari ofanzivni vezni. Mogu razumjeti losi su u obrani,ok,al da nemogu kreirati ni jednu akciju,e to mi je cudno. To nije samo u ovoj utakmici vec i u onoj protiv gane.

Dzeko i Vedad MORAJU biti glavna dva napadaca. Muslimovic je previse statican. jbg,nas najbolji igrac (Dzeko) mora igrati za njega. Kad su Edin i Vedad tu,onda se mijenjaju. Jedan je malo povuceniji ,onda se malo drugi.

Pjanic i Misimovic-moje misljenje je da nemogu skupa igrati. Na njegovu poziciju bi stavio Salihovica. Zadnji vezni def mora uvjek biti Rahimic.

Zadnja linija-Pandza na poziciju beka??? Pa moj did koji je jucer kuk operisao je brzi od njega. Ja ne bih stavljao Jahica na poziciju beka. Njega treba staviti skupa s Rahimicem jer su borci,a i odlicni su u defanzivi.

U zadnjoj liniji ce biti Spahic i Mujdza. Za ostale 2 pozicije neznam koga da stavim jer neznam ko je od koga gori.
Sušić je isprobavao svoje varijante a ne tvoje jer je, za razliku od tebe, on selektor. Drugo, sam je Sušić istakao da će poslije svake utakmice neko imati oproštaj od reprezentacije a preuzeo je većinu reprezentativaca iz prošle selekcije a evo vidimo i da uvodi neke nove, mlade snage.

Ne tvrdim ja da je ovo bilo dobro, samo ovo nije nikakva katastrofa, treba se smiriti i onda komentarisati. Isto tako, pravi navijači će pružiti podršku svojoj reprezentaciji kakvi god bili rezultati.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2010, 21:36

harishp je napisao/la:
rixadu je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Susic jos nije sazrio za selektora,prvo mora imat iskustvo kao trener,a on nije nikog vodio do sad,on je doveden da ove hajvane iz saveza spasi,da se smanje tenzije,i opet da vladaju,ne bi me cudilo da ga smijene do pocetka kvalifikacija ;)
da je bilo ko bio na mjestu Susica mislim da bi dobio isti komentar od tebe!
Fakat @harry ce Muminovica dovesti,jest da igrao kosarku ali nema veze :lol:
Koga je to Susic trenirao prije preuzimanja repke ??? Haj mi reci matereti.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 29 maj 2010, 21:38

I da gubis deset nula, pjesma bi se nasa cula, mi te volimo, mi te volimo.

Smijel se ko kladiti da dobijamo svabe?
93,4 % " !!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 maj 2010, 21:39

Celik_u_srcu je napisao/la:Za ovih 7-8 mjeseci je mogao uzeti 15 odbrambenih igraca, individualno ih trenirati i sad bi imali cijelu zadnju liniju spremnu i da su ti momci primili i 10 komada ne bih nista rekao..No on nista nije uradio:

Salihovic-Spahic-Nadarevic-Pandza-Mravac-Jahic

Opet sve isto..Kako god ih poredas uvijek je najmanje jedna rupa..
:lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 29 maj 2010, 21:40

Papak nabio cvike i konta gospodin, nema on pojma, nije problem izgubiti tekmu ali ovo danas ja smješno,i još jednom da naglasim da nam je gosp. selektor papak 1/1

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2010, 21:40

Celik_u_srcu je napisao/la:Za ovih 7-8 mjeseci je mogao uzeti 15 odbrambenih igraca, individualno ih trenirati i sad bi imali cijelu zadnju liniju spremnu i da su ti momci primili i 10 komada ne bih nista rekao..No on nista nije uradio:

Nasa odbrana treba ovako izgledat:

Mujdza-Nadarevic-Spahic-Jahic

Cocalic, Bunoza i ako bas mora i Mravac na klupi. Ostali vozdra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 29 maj 2010, 21:42

Samo mi nije jasno zašto Cocalića i Čolića nije zvao j... ga Pandža :? :?:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 maj 2010, 21:42

Fudbalska reprezentacija BiH večeras je poražena od Švedske, a selektor našeg nacionalnog tima odmah nakon susreta je izjavio da je zadovoljan s onim što su njegovi izabranici pokazali do drugog primljenog gola, no da nakon toga neke stvari nisu štimale.
"Prije svega želim čestitati našim domaćinima na zasluženoj pobjedi. Što se tiče naše igre, mogu biti zadovoljan sa onim što smo pokazali do drugog primljenog gola", rekao je Sušić i dodao:

"Međutim, nakon toga stvari nisu štimale. Nakon tog gola postavio sam ekipu previše ofanzivno, a i igrači su krenuli grlom u jagode, što su reprezentativci Švedske znali iskoristiti. Zadovoljan sam sa onim što je Begović pokazao, nije kriv niti za jedan pogodak i to je ono što me raduje. Na desnom boku sam isprobavao više igrača, dok na lijevom nisam jer tu imamo Salihovića, koji će igrati i protiv Njemačke jer je previše bitan za igru naše ekipe."
Najbolji su oni treneri koji uvide svoju grešku. Izgleda da nam je i Pape takav, ja sam zadovoljan s njim.

Ja bih molio administraciju foruma da ukloni komentare koji vrijeđaju naše reprezentativce ili trenera a autorima dodijele jednosmjernu kartu za Banoviće.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 29 maj 2010, 21:42

Cartman je napisao/la:

Taj igrac je kljucan... al ima jednu manu, igr'o u Zelji, pa je nepodoban... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 maj 2010, 21:42

NoName je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:
NoName je napisao/la:Svi kudimo Sušića a čovjek je samo isprobavao varijante na lijevom boku jer to mora raditi obzirom da je ta pozicija kritična. Drugo, pokušao je varijantu bez klasičnog zadnjeg veznog jer imamo dvojicu ostarijih igrača. Treće, pokušao je varijantu bez Nadarevića i Spahića jer je nerealno očekivati da će igrati u baš svakoj utakmici. Dao je priliku i Alispahiću, kojeg svi hvalimo, uveo je praktično sve igrače a vidim neko ovdje još pita šta je on to isprobao :roll:

Ne može nama niko valjat nema šanse, mi smo pogan da Bog dragi sačuva. Mujdži i Sudiću bi bilo pametnije da se klone ove buhare od naše države kad već mogu. I Pjanić je napravio veliku glupost, sutra će mu neko ovdje psovati jer nije odigrao na nivou neku prijateljsku utakmicu. Bolesnici.
Kad se nesto isporbava,onda to mora imati i neku logiku. U danasnjem slucaju nije imalo veze nista s nicim.
Vezni red: Misimovic,Pjanic,Salihovic,Muratovic...sva cetvorica su ustvari ofanzivni vezni. Mogu razumjeti losi su u obrani,ok,al da nemogu kreirati ni jednu akciju,e to mi je cudno. To nije samo u ovoj utakmici vec i u onoj protiv gane.

Dzeko i Vedad MORAJU biti glavna dva napadaca. Muslimovic je previse statican. jbg,nas najbolji igrac (Dzeko) mora igrati za njega. Kad su Edin i Vedad tu,onda se mijenjaju. Jedan je malo povuceniji ,onda se malo drugi.

Pjanic i Misimovic-moje misljenje je da nemogu skupa igrati. Na njegovu poziciju bi stavio Salihovica. Zadnji vezni def mora uvjek biti Rahimic.

Zadnja linija-Pandza na poziciju beka??? Pa moj did koji je jucer kuk operisao je brzi od njega. Ja ne bih stavljao Jahica na poziciju beka. Njega treba staviti skupa s Rahimicem jer su borci,a i odlicni su u defanzivi.

U zadnjoj liniji ce biti Spahic i Mujdza. Za ostale 2 pozicije neznam koga da stavim jer neznam ko je od koga gori.
Sušić je isprobavao svoje varijante a ne tvoje jer je, za razliku od tebe, on selektor. Drugo, sam je Sušić istakao da će poslije svake utakmice neko imati oproštaj od reprezentacije a preuzeo je većinu reprezentativaca iz prošle selekcije a evo vidimo i da uvodi neke nove, mlade snage.

Ne tvrdim ja da je ovo bilo dobro, samo ovo nije nikakva katastrofa, treba se smiriti i onda komentarisati. Isto tako, pravi navijači će pružiti podršku svojoj reprezentaciji kakvi god bili rezultati.
Nije ni meni rezultat toliko bitan vec to sto nemozemo ebene prilke napraviti. Iskreno,cisto sumnjam da ce se on pojedinih imena odreci,al et. Previse zove ofanzivnih igraca na pripreme. Da Bog da bilo bolje,al cisto sumnjam Boga mi.

Vidjet cemo sta ce biti protiv Njemacke (nista dobro sigurno).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

bosnad
Kontakt:

Post Postao/la bosnad » 29 maj 2010, 21:42

sta ces izgubili smo utakmicu idemo dalje.....joj sto me straha od MARIN evo gledam tekmu nemacka :madzari ...sve rastura....ko ce ici u frankfurt nek se javi pozz evo ja cu ici

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 29 maj 2010, 21:43

Cartman je napisao/la:

taman tako i samo jos zovnut sudica
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 29 maj 2010, 21:44

predivan gol

[youtube][/youtube]

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 29 maj 2010, 21:44

NoName je napisao/la:
Fudbalska reprezentacija BiH večeras je poražena od Švedske, a selektor našeg nacionalnog tima odmah nakon susreta je izjavio da je zadovoljan s onim što su njegovi izabranici pokazali do drugog primljenog gola, no da nakon toga neke stvari nisu štimale.
"Prije svega želim čestitati našim domaćinima na zasluženoj pobjedi. Što se tiče naše igre, mogu biti zadovoljan sa onim što smo pokazali do drugog primljenog gola", rekao je Sušić i dodao:

"Međutim, nakon toga stvari nisu štimale. Nakon tog gola postavio sam ekipu previše ofanzivno, a i igrači su krenuli grlom u jagode, što su reprezentativci Švedske znali iskoristiti. Zadovoljan sam sa onim što je Begović pokazao, nije kriv niti za jedan pogodak i to je ono što me raduje. Na desnom boku sam isprobavao više igrača, dok na lijevom nisam jer tu imamo Salihovića, koji će igrati i protiv Njemačke jer je previše bitan za igru naše ekipe."
Najbolji su oni treneri koji uvide svoju grešku. Izgleda da nam je i Pape takav, ja sam zadovoljan s njim.

Ja bih molio administraciju foruma da ukloni komentare koji vrijeđaju naše reprezentativce ili trenera a autorima dodijele jednosmjernu kartu za Banoviće.
Ma ja mora da si i ti neki fantastikos iz Švedske,Danske...itd, ja patriota na baterije

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2010, 21:45

Glupo je kritikovati Susicevu taktiku,JER JE NIJE BILO! Podbacili smo u svim linijama logicno je da napad lose igra ako nema veznog reda a pogotovo odbrane.Ako je bio experiment OK ali meni je ovo djelovalo da nema ni glave ni repa.Glavni krivac je lose postvljena igra i igraci na pogresnim pozicijama jer smo vecinu njih gledali u puno boljim izdanjima.NIje sekunde do igraca...Uostalom svaka repka koja ima brze bocne igrace moze nas ubiti samo tako jer nemamo bekova Salihovic se polomi jako brzo a Jahic koji jedni moze odigrati desno udje na kraju
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 29 maj 2010, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 maj 2010, 21:45

ambrozija je napisao/la:I da gubis deset nula, pjesma bi se nasa cula, mi te volimo, mi te volimo.

Smijel se ko kladiti da dobijamo svabe?
I to glat.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2010, 21:46

Al izjava je jos gora,sta smo se otvorili Bgti,pa nismo napada imali,sporo sve islo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 maj 2010, 21:46

Osima za trenera BiH..

tek tada se može nesšto očekivat :)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.