Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Isnar
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la Isnar » 29 maj 2010, 21:46

pile87 je napisao/la:Glupo je kritikovati Susicevu taktiku,JER JE NIJE BILO! Podbacili smo u svim linijama logicno je da napad lose igra ako nema veznog reda a pogotovo odbrane.Ako je bio experiment OK ali meni je ovo djelovalo da nema ni glave ni repa.Glavni krivac je lose postvljena igra i igraci na pogresnim pozicijama jer smo vecinu njih gledali u puno boljim izdanjima.NIje sekunde do igraca...
Normalno da nije do igraca kad su (neki) zalutali u reprezentaciju, nisu oni krivi sto ih je selektor pozvao... nek preuzme odgovornost za ovaj debakl,to je najmanje sto moze uciniti... :arrow:
Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 29 maj 2010, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 29 maj 2010, 21:46

Evo mog vidjenja utakmice. Potvrdilo se ono sto smo svi znali, tj. da nam je odbrana katastrofa i da cemo zbog nje najvise ispastati. Ono sto me iznenadilo je da sredine nije bilo nikako. Miske se nije vidio do onoga pasa, sto nije uredu. Zbog ovakvih situacija smatram da Stilic mora biti na klupi. Dzeko takodjer los, u prvih 10 min sam kontao da je to to, da ce ih ubiti, onda je odjednom zaspao na terenu... Vedo jos uvijek ne zna je li se igralo sa Nike ili Adidas loptom... Muslimovic se borio ali bez prevelikog ucinka. Neka je Pape probao sve igrace, nek se vidi da realno ne mozemo meda i da nam uopste ne treba neka euforija, ali strasno mu zamjeram sto nije dao sansu Sehicu ako je vec haman svima ostalim...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 29 maj 2010, 21:47

Jedva sam cekao da malo procitam komentare.
Nisam neki ljubitelj Safeta kao selektora ali ga fakat necu napadati :D.
Porazi su sastavni dio igre, a nije smak svijeta, jbte ko da nam baraz a ne prijateljska.
Treba pustiti nekoliko utakmica pa tek onda stagod komentarisati.
Paz te nemojte sami sebi u stomak da skacete, pusti nek prenoci.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 29 maj 2010, 21:48

Loše je pravo ovo večeras bilo. Još jednom se pokazalo koliko smo ograničeni sa igračkim kadrom, naročito u odbrani. A i ove naše zvijezde preko k.urca igrale.
Ali što raja ovdje valja gluposti to je nevjerovatno! Pa debil mrtav hladan reče da bi Crnogorac trebao igrati u repki :o Nevjerovatno!!! I ja mislim da Pape nije neki ekstra stručnjak ali ohladite malo, pa od Rijeke smo gubili kad nas je onaj šarlatan vodio!
I Suntu jeu ili kako već napuši se malo pitarima debilu! Tema je repka ostavi se nas!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 29 maj 2010, 21:49

VanBasten je napisao/la:
ambrozija je napisao/la:I da gubis deset nula, pjesma bi se nasa cula, mi te volimo, mi te volimo.

Smijel se ko kladiti da dobijamo svabe?
I to glat.
Ja ovo nisam napisao kao inat ovim "strucnjacima", doista mislim i vjerujem da dobijamo svabe, igracemo sa najjacim sastavom, a izmjena ako bude, to ce biti maksimalno dvije do tri i to takticke ovisno o rezultatu.
93,4 % " !!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 29 maj 2010, 21:50

Joj ovih strumfova, pa pojedoste se od muke sto je Pape selektor, jadovi jadni.

Novi Zeland dobio Srbiju, Spanija u zadnjoj minuti jedva Saudijsku Arabiju, mi popusili i sta sad? KONTATE LI DA JE OVO J3BENA PRIJATELJSKA UTAKMICA, GDJE SE PROBAJU IGRACI. PA **** VISE BA!

ONI TI GA PUSE SAFETE...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 maj 2010, 21:50

VanBasten je napisao/la:
Celik_u_srcu je napisao/la:Za ovih 7-8 mjeseci je mogao uzeti 15 odbrambenih igraca, individualno ih trenirati i sad bi imali cijelu zadnju liniju spremnu i da su ti momci primili i 10 komada ne bih nista rekao..No on nista nije uradio:

Salihovic-Spahic-Nadarevic-Pandza-Mravac-Jahic

Opet sve isto..Kako god ih poredas uvijek je najmanje jedna rupa..
:lol:
Koliko vidim, ovo jos niko nije kopirao u "Najsmijesniji postovi na forumu!", ne znam sta cekate. Cuj, individualno ih trenirati. :shock:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 maj 2010, 21:51

Ma dobro dosta je o ovome, hajmo se vratit spekulacijama gdje ce Dzeko preci :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 29 maj 2010, 21:51

prigoda je napisao/la:Loše je pravo ovo večeras bilo. Još jednom se pokazalo koliko smo ograničeni sa igračkim kadrom, naročito u odbrani. A i ove naše zvijezde preko k.urca igrale.
Ali što raja ovdje valja gluposti to je nevjerovatno! Pa debil mrtav hladan reče da bi Crnogorac trebao igrati u repki :o Nevjerovatno!!! I ja mislim da Pape nije neki ekstra stručnjak ali ohladite malo, pa od Rijeke smo gubili kad nas je onaj šarlatan vodio!
I Suntu jeu ili kako već napuši se malo pitarima debilu! Tema je repka ostavi se nas!
Ja sam taj "debil" i rekao sam da je bolji Crnogorac od Pandže kojem je brat bratu klupa Hajduka najvise sto ce postici u zivotu!! :lol:

Čuj gdje se prodaju igrači pa što opet nije zvao Mikelinija, Šarabu itd... :evil:
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 29 maj 2010, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 maj 2010, 21:52

Bilal je napisao/la:Ma dobro dosta je o ovome, hajmo se vratit spekulacijama gdje ce Dzeko preci :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 29 maj 2010, 21:53

Safet Susic ce ukopati ovu reprezentaciju.

Necu vise govoriti ali svi ima da vidite kakav je ''strucnjak'' Safet Susic kada pocnu kvalifikacije kad postanu Bjelorusija i Albanija fudbalske velesile za nas.

Rezultat ovaj danas je SRAMOTA, toliki nasi bh. navijaci dosli da vide nase fudbalske ''zvijezde'' i imali su sta i da vide.

Susic glavni krivac pa onda slijede nase fudbalske ''zvijezde'' koji nisu bas bile nesto posedno motivisane danas.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 maj 2010, 21:55

ambrozija je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
ambrozija je napisao/la:I da gubis deset nula, pjesma bi se nasa cula, mi te volimo, mi te volimo.

I to glat.
Ja ovo nisam napisao kao inat ovim "strucnjacima", doista mislim i vjerujem da dobijamo svabe, igracemo sa najjacim sastavom, a izmjena ako bude, to ce biti maksimalno dvije do tri i to takticke ovisno o rezultatu.
Znam. Niti ja.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 29 maj 2010, 21:55

Crnogorcu je vrhunac karijere odlazak u Irak na privremeni rad! Dajte ljudi ne lupajte svašta, osim Štilića koga je to još mogao zvati? To Cocalić igračina? Ne znam za tog Sudića ali čovjek je povrijeđen! Vidjelo se večeras ko može a ko ne i iz tog treba izvući pouku.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

slobodaenid
Kontakt:

Post Postao/la slobodaenid » 29 maj 2010, 21:56

Frutek je napisao/la:
prigoda je napisao/la:Loše je pravo ovo večeras bilo. Još jednom se pokazalo koliko smo ograničeni sa igračkim kadrom, naročito u odbrani. A i ove naše zvijezde preko k.urca igrale.
Ja sam taj "debil" i rekao sam da je bolji Crnogorac od Pandže kojem je brat bratu klupa Hajduka najvise sto ce postici u zivotu!! :lol:

Čuj gdje se prodaju igrači pa što opet nije zvao Mikelinija, Šarabu itd... :evil:

Ne da je bolji,on je doktor nauka za Pandzu!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 29 maj 2010, 21:56

Razumijem da je prijateljska, ali koliko to puta moramo probati Pandzu i Mravca da bi saznali da su to teski klocevi kojima nema mjesta medju prvih 11???????
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 maj 2010, 21:56

Pape je na poluvremenu napravio dobre izmjene, zatvorio desni bok odakle je 90% svedskih napada dolazilo. Poslije toga smo primili gol iz ofsajda sto je uticalo na nas poznati krhki balkanski mentalitet..... i Pape je puno mjenjao, oni su to iskoristili i zabili nam jos dva gola (meni su i ovi golovi bili sumnjivi, cini mi se da je bio ofsajd u oba slucaja ali necemo sad o tome). Sve u svemu mislim da cemo protiv Njemacke viditi pravu BiH pod Susicem, ovo je vise bilo testiranje i isprobavanje nekih taktikckih zamisli.
Stvarno smo ovisni o Spahicu i Nadarevicu, to je nasa velika boljka.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 29 maj 2010, 21:57

ambrozija je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

I to glat.
i prije ove tekme su svi bili ubijedjeni u nasu pobjedu, a vidi sta bi, tako da odsad makar igrali sa san marinom ja necu bit siguran u pobjedu prije tekme
Madafaka je napisao/la:Joj ovih strumfova, pa pojedoste se od muke sto je Pape selektor, jadovi jadni.

Novi Zeland dobio Srbiju, Spanija u zadnjoj minuti jedva Saudijsku Arabiju, mi popusili i sta sad? KONTATE LI DA JE OVO J3BENA PRIJATELJSKA UTAKMICA, GDJE SE PROBAJU IGRACI. PA **** VISE BA!

ONI TI GA PUSE SAFETE...
upravu si, ipak je ovo prijateljska utakmica, eto vidis srbi ga popusili, spanija jedva dobi arape tako da svi igraju opustenije u prijateljskim neko u kvalif.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 29 maj 2010, 21:57

Kevin je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Ma dobro dosta je o ovome, hajmo se vratit spekulacijama gdje ce Dzeko preci :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

;)
Dzekson ako se ne bude dovoljno zalago preci ce na Vlasic,tj medju cobane.Nije mi navika kritizirati nas igrace tj blatiti,ali treba samo ukazati na greske da nam se nebi opet dogodilo.Hebiga i Miske isto,ma ni da mrdne guzicom,a steta jer samo kretnjom se moze oslobadjati cuvara i praviti prilike...uvijek smo se hvalili za nas napad,al nigdje ni jedne prave sanse. :?
Ipak ostajem optimista i dalje podrzavam svih njih i naseg Papeta. ;)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 maj 2010, 21:57

Ono sto mi se svidja kod susica jeste da on ove utakmice koristi za isprobavanje kombinacija, zasto i sluze ovakve utakmice!
Jasno se moze zakljuciti da pandza nemoze igrati beka, on je za stopera, kada nedaj Boze nema ko igrat!
Pod hitno treba traziti igraca tipa rahimica!Danas se dobro osjetilo njegovo neigranje!
Treba nam taj razbijac!
Danas su nam svedjani stajali blizu, i tako ukrotili nase tehnicare!
To je vjerujem recept koji ce ostali koristiti protiv nas!
Susic se nije pokazao kao neki takticar danas...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 29 maj 2010, 21:58

The_Target je napisao/la:PAPE **** TI MATER
Jao moderatora i govana.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.