Otkazan transfer strumf dobio nalet srece i adrenalina
I da niko ne dodje ove sezone jaci smo od vas da vas hocemo dobiti u kupu da vam ugasimo svjetlo za ovu sezonu
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Vi ste BayernAgamemnon je napisao/la:Gledaj ovog jeste se umislio![]()
Otkazan transfer strumf dobio nalet srece i adrenalina![]()
I da niko ne dodje ove sezone jaci smo od vas da vas hocemo dobiti u kupu da vam ugasimo svjetlo za ovu sezonu
Vidim trend u omalovažavanju Perice ne kontam u cemu je fazon Perica je igračina za PL i to je pokazobagrcavi je napisao/la:Ma **** se meni za tebe drug, prvi put vidim tvoj nick. Vidim da si se zalijepio za mene, a niđe veze. Ispo si glup čim si me citiro. Vaš trener izjavi da momak dolazi na pripreme u utorak, potpisuje na pola godine i onda momak ipak odluči da neće u vaš klub. Garant se prepo strašnog Perice![]()
U utorak će nam se priključiti na pripremama. Mislim da se radi o kvalitetnom igraču s kojim smo riješili pitanje lijevog beka", rekao je Musemić za SportSport.ba, pa je dodao: "Njemu je odgovarala opcija da dođe do ljeta, nama isto, pa tako da smo se lako dogovorili". Znači slaga Hus, minđoglavi bolje zna kako je bilo
Pa normalno da će ponavljati tu rečenicu, ponavljo bi je i ti, ali jjebi ga mašne trofeja.
PastrmkaBitiSrcemVezan je napisao/la:Mene zanima nešto, ako se neko sjeća, kako i kada je počelo ovo masovno forumsko klanje na relaciji Tuzla-Mostar?Nema teorije da je od kad je onda ispala Sloboda.
Rekao bi čovjek, prema ovom vječnom neprijateljstvu na forumu da je to ne znam ti kakvo rivalstvo, a u stvari je puno veće rivalstvo/animnozitet na relacijama Sloboda - Željezničar/Sarajevo.
Nije klanje. Ako cemo iskreno meni su svi sa njihove teme dragi osim dvojice. Cak ne mrzim ni Joksima iz TadžikistanaBitiSrcemVezan je napisao/la:Mene zanima nešto, ako se neko sjeća, kako i kada je počelo ovo masovno forumsko klanje na relaciji Tuzla-Mostar?Nema teorije da je od kad je onda ispala Sloboda.
Rekao bi čovjek, prema ovom vječnom neprijateljstvu na forumu da je to ne znam ti kakvo rivalstvo, a u stvari je puno veće rivalstvo/animnozitet na relacijama Sloboda - Željezničar/Sarajevo.
Nije omalovažavanje Perice, nego je vaša priča da se Husić prepao konkurencije. Po meni igrač od 25 godina koji je za godinu ipo odigrao 51 utakmicu u prvoj ligi Mađarske i ostalim takmičenjima se sigurno ne treba bojati konkurencije. Čak šta više mislim da bi bio pojačanje svakom klubu u PLBiH.Heller je napisao/la:Vidim trend u omalovažavanju Perice ne kontam u cemu je fazon Perica je igračina za PL i to je pokazobagrcavi je napisao/la:Ma **** se meni za tebe drug, prvi put vidim tvoj nick. Vidim da si se zalijepio za mene, a niđe veze. Ispo si glup čim si me citiro. Vaš trener izjavi da momak dolazi na pripreme u utorak, potpisuje na pola godine i onda momak ipak odluči da neće u vaš klub. Garant se prepo strašnog Perice![]()
U utorak će nam se priključiti na pripremama. Mislim da se radi o kvalitetnom igraču s kojim smo riješili pitanje lijevog beka", rekao je Musemić za SportSport.ba, pa je dodao: "Njemu je odgovarala opcija da dođe do ljeta, nama isto, pa tako da smo se lako dogovorili". Znači slaga Hus, minđoglavi bolje zna kako je bilo
Pa normalno da će ponavljati tu rečenicu, ponavljo bi je i ti, ali jjebi ga mašne trofeja.![]()
Polako pastrmka, nemoj se odati kao @totti neki danCocaine je napisao/la: Nije klanje. Ako cemo iskreno meni su svi sa njihove teme dragi osim dvojice. Cak ne mrzim ni Joksima iz Tadžikistanaali ona dva seljobera
pravi šarplaninci sa Zelengore koji su pobjegli s lanca

Jesi primjetio da nikako vise ovamo ne dolazi od one zajebancije za ped.erluk?DoeTz je napisao/la:Bagrcavi i smisao za humor kao Joker i Muhamed, ne ide jednostavno.
Pastrmka
Totipinoglavi je napisao/la:Polako pastrmka, nemoj se odati kao @totti neki danCocaine je napisao/la: Nije klanje. Ako cemo iskreno meni su svi sa njihove teme dragi osim dvojice. Cak ne mrzim ni Joksima iz Tadžikistanaali ona dva seljobera
Neda mu curajoker90 je napisao/la:Jesi primjetio da nikako vise ovamo ne dolazi od one zajebancije za ped.erluk?DoeTz je napisao/la:Bagrcavi i smisao za humor kao Joker i Muhamed, ne ide jednostavno.
Pastrmka
joker90 je napisao/la:Jesi primjetio da nikako vise ovamo ne dolazi od one zajebancije za ped.erluk?DoeTz je napisao/la:Bagrcavi i smisao za humor kao Joker i Muhamed, ne ide jednostavno.
Pastrmka
nisam **** al neke se stvari ne smiju propustitCocaine je napisao/la:Totipinoglavi je napisao/la:Polako pastrmka, nemoj se odati kao @totti neki danCocaine je napisao/la: Nije klanje. Ako cemo iskreno meni su svi sa njihove teme dragi osim dvojice. Cak ne mrzim ni Joksima iz Tadžikistanaali ona dva seljobera
dobro me napomenu da svratim do Tuzle ako uzmete titulu. Bar da gledam ako ne dođem na red
![]()
Sta ti imamo biti dragi nisu ti ovo usamljena srca jaraniko da djelimo njeznosti. Sada ces guznoj braci u gabelu pa se lizite mozda vam puste bodove da ne ispadnete u kantonalnu.Cocaine je napisao/la:Nije klanje. Ako cemo iskreno meni su svi sa njihove teme dragi osim dvojice. Cak ne mrzim ni Joksima iz TadžikistanaBitiSrcemVezan je napisao/la:Mene zanima nešto, ako se neko sjeća, kako i kada je počelo ovo masovno forumsko klanje na relaciji Tuzla-Mostar?Nema teorije da je od kad je onda ispala Sloboda.
Rekao bi čovjek, prema ovom vječnom neprijateljstvu na forumu da je to ne znam ti kakvo rivalstvo, a u stvari je puno veće rivalstvo/animnozitet na relacijama Sloboda - Željezničar/Sarajevo.ali ona dva seljobera
Jedan je LivajaHeller je napisao/la: @bagrcavi
Nisam primjetio da je neko reko da se uplasio Perice, al da bi se namucio da ga izbaci budimo iskreni da bi... Inace u vise navrata sam vidio da se ljudi zajebavaju sa Pericom ko da je Livaja
Nemoj se brinuti, nije vremenski ogranicio ponudu. Tu je dok ga svi ne odradeCocaine je napisao/la: Totidobro me napomenu da svratim do Tuzle ako uzmete titulu. Bar da gledam ako ne dođem na red
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.