PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Agamemnon
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Agamemnon » 19 jan 2016, 21:47

Gledaj ovog jeste se umislio :urnebes:
Otkazan transfer strumf dobio nalet srece i adrenalina :rol:
I da niko ne dodje ove sezone jaci smo od vas da vas hocemo dobiti u kupu da vam ugasimo svjetlo za ovu sezonu :rol:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 19 jan 2016, 21:48

Agamemnon je napisao/la:Gledaj ovog jeste se umislio :urnebes:
Otkazan transfer strumf dobio nalet srece i adrenalina :rol:
I da niko ne dodje ove sezone jaci smo od vas da vas hocemo dobiti u kupu da vam ugasimo svjetlo za ovu sezonu :rol:
Vi ste Bayern

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jan 2016, 21:50

bagrcavi je napisao/la:Ma **** se meni za tebe drug, prvi put vidim tvoj nick. Vidim da si se zalijepio za mene, a niđe veze. Ispo si glup čim si me citiro. Vaš trener izjavi da momak dolazi na pripreme u utorak, potpisuje na pola godine i onda momak ipak odluči da neće u vaš klub. Garant se prepo strašnog Perice :rol:
U utorak će nam se priključiti na pripremama. Mislim da se radi o kvalitetnom igraču s kojim smo riješili pitanje lijevog beka", rekao je Musemić za SportSport.ba, pa je dodao: "Njemu je odgovarala opcija da dođe do ljeta, nama isto, pa tako da smo se lako dogovorili". Znači slaga Hus, minđoglavi bolje zna kako je bilo :rol:

Pa normalno da će ponavljati tu rečenicu, ponavljo bi je i ti, ali jjebi ga mašne trofeja.
Vidim trend u omalovažavanju Perice ne kontam u cemu je fazon Perica je igračina za PL i to je pokazo :roll: :roll:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2016, 21:59

Da je Zeljo pokazao interes za njega, siguran sam da bi bio vec na pripremama. Ali eto hvataju se gluposti pored mora stvari za ismijavanje kojeg ima svaki BiH klub, al' ne mozes objasniti filozofu.
Nad tobom sunce najljepše sja

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 jan 2016, 21:59

Mene zanima nešto, ako se neko sjeća, kako i kada je počelo ovo masovno forumsko klanje na relaciji Tuzla-Mostar? :mrgreen: Nema teorije da je od kad je onda ispala Sloboda.

Rekao bi čovjek, prema ovom vječnom neprijateljstvu na forumu da je to ne znam ti kakvo rivalstvo, a u stvari je puno veće rivalstvo/animnozitet na relacijama Sloboda - Željezničar/Sarajevo.
1946

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jan 2016, 22:02

BitiSrcemVezan je napisao/la:Mene zanima nešto, ako se neko sjeća, kako i kada je počelo ovo masovno forumsko klanje na relaciji Tuzla-Mostar? :mrgreen: Nema teorije da je od kad je onda ispala Sloboda.

Rekao bi čovjek, prema ovom vječnom neprijateljstvu na forumu da je to ne znam ti kakvo rivalstvo, a u stvari je puno veće rivalstvo/animnozitet na relacijama Sloboda - Željezničar/Sarajevo.
Pastrmka :mrgreen:
Nullius in verba

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 19 jan 2016, 22:04

BitiSrcemVezan je napisao/la:Mene zanima nešto, ako se neko sjeća, kako i kada je počelo ovo masovno forumsko klanje na relaciji Tuzla-Mostar? :mrgreen: Nema teorije da je od kad je onda ispala Sloboda.

Nije klanje. Ako cemo iskreno meni su svi sa njihove teme dragi osim dvojice. Cak ne mrzim ni Joksima iz Tadžikistana :mrgreen: ali ona dva seljobera :crazy: pravi šarplaninci sa Zelengore koji su pobjegli s lanca :mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 19 jan 2016, 22:05

Bagrcavi i smisao za humor kao Joker i Muhamed, ne ide jednostavno.

Pastrmka :salut:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 jan 2016, 22:07

Heller je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma **** se meni za tebe drug, prvi put vidim tvoj nick. Vidim da si se zalijepio za mene, a niđe veze. Ispo si glup čim si me citiro. Vaš trener izjavi da momak dolazi na pripreme u utorak, potpisuje na pola godine i onda momak ipak odluči da neće u vaš klub. Garant se prepo strašnog Perice :rol:
U utorak će nam se priključiti na pripremama. Mislim da se radi o kvalitetnom igraču s kojim smo riješili pitanje lijevog beka", rekao je Musemić za SportSport.ba, pa je dodao: "Njemu je odgovarala opcija da dođe do ljeta, nama isto, pa tako da smo se lako dogovorili". Znači slaga Hus, minđoglavi bolje zna kako je bilo :rol:

Pa normalno da će ponavljati tu rečenicu, ponavljo bi je i ti, ali jjebi ga mašne trofeja.
Vidim trend u omalovažavanju Perice ne kontam u cemu je fazon Perica je igračina za PL i to je pokazo :roll: :roll:
Nije omalovažavanje Perice, nego je vaša priča da se Husić prepao konkurencije. Po meni igrač od 25 godina koji je za godinu ipo odigrao 51 utakmicu u prvoj ligi Mađarske i ostalim takmičenjima se sigurno ne treba bojati konkurencije. Čak šta više mislim da bi bio pojačanje svakom klubu u PLBiH.
DRUG NEBI TI PUNCA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2016, 22:08

Cocaine je napisao/la: Nije klanje. Ako cemo iskreno meni su svi sa njihove teme dragi osim dvojice. Cak ne mrzim ni Joksima iz Tadžikistana :mrgreen: ali ona dva seljobera :crazy: pravi šarplaninci sa Zelengore koji su pobjegli s lanca :mrgreen:
Polako pastrmka, nemoj se odati kao @totti neki dan :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jan 2016, 22:09

Doe i Muho

slika

@bagrcavi

Nisam primjetio da je neko reko da se uplasio Perice, al da bi se namucio da ga izbaci budimo iskreni da bi... Inace u vise navrata sam vidio da se ljudi zajebavaju sa Pericom ko da je Livaja :mrgreen:
Nullius in verba

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jan 2016, 22:10

DoeTz je napisao/la:Bagrcavi i smisao za humor kao Joker i Muhamed, ne ide jednostavno.

Jesi primjetio da nikako vise ovamo ne dolazi od one zajebancije za ped.erluk? :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 19 jan 2016, 22:10

pinoglavi je napisao/la:
Cocaine je napisao/la: Nije klanje. Ako cemo iskreno meni su svi sa njihove teme dragi osim dvojice. Cak ne mrzim ni Joksima iz Tadžikistana :mrgreen: ali ona dva seljobera :crazy: pravi šarplaninci sa Zelengore koji su pobjegli s lanca :mrgreen:
Toti :mrgreen: dobro me napomenu da svratim do Tuzle ako uzmete titulu. Bar da gledam ako ne dođem na red :urnebes: :thumbup:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 19 jan 2016, 22:11

joker90 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Bagrcavi i smisao za humor kao Joker i Muhamed, ne ide jednostavno.

Jesi primjetio da nikako vise ovamo ne dolazi od one zajebancije za ped.erluk? :mrgreen:
Neda mu cura :lol:
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 19 jan 2016, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jan 2016, 22:12

joker90 je napisao/la:

Ko se od Doevog opece i u Jokerov puse :mrgreen:

Muho je ovaj Ko
Cocaine je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Toti :mrgreen: dobro me napomenu da svratim do Tuzle ako uzmete titulu. Bar da gledam ako ne dođem na red :urnebes: :thumbup:
nisam **** al neke se stvari ne smiju propustit :rol: :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 19 jan 2016, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 19 jan 2016, 22:12

Cocaine je napisao/la:

Nije klanje. Ako cemo iskreno meni su svi sa njihove teme dragi osim dvojice. Cak ne mrzim ni Joksima iz Tadžikistana :mrgreen: ali ona dva seljobera :crazy: pravi šarplaninci sa Zelengore koji su pobjegli s lanca :mrgreen:
Sta ti imamo biti dragi nisu ti ovo usamljena srca jaraniko da djelimo njeznosti. Sada ces guznoj braci u gabelu pa se lizite mozda vam puste bodove da ne ispadnete u kantonalnu. :wave:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 jan 2016, 22:13

Ja @solinaša, bez obzira na one bolesne ispade o sravnjivanju i paljenju glavnog grada, i dalje zamišljam kao nekog finog i simpatičnog čovjeka, koji uopšte nije iskvaren a koji se previše 'primi' na neke stvari ovde pa počne takve nebuloze pisati. Mislim da sam slično mišljenje o njemu već pročitao na ovoj temi od nekoga, od koga stvarno ne znam...

A i yebu ga još par stvari tipa pravopisa, T9 riječnika na mobitelu i onog pisanja u stihovima. :mrgreen:
1946

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 jan 2016, 22:13

Heller je napisao/la: @bagrcavi

Nisam primjetio da je neko reko da se uplasio Perice, al da bi se namucio da ga izbaci budimo iskreni da bi... Inace u vise navrata sam vidio da se ljudi zajebavaju sa Pericom ko da je Livaja :mrgreen:
Jedan je Livaja :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2016, 22:14

Cocaine je napisao/la: Toti :mrgreen: dobro me napomenu da svratim do Tuzle ako uzmete titulu. Bar da gledam ako ne dođem na red :urnebes: :thumbup:
Nemoj se brinuti, nije vremenski ogranicio ponudu. Tu je dok ga svi ne odrade :mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 19 jan 2016, 22:16

.
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 19 jan 2016, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []