Kako je lijepo bit' obnova, jedan za uslov...pinoglavi je napisao/la:Dea![]()
Samo jasi svi smo nasi?
@asharak i meni sutra ispit a bio i u ponedjeljak, to se zove baksuzluk

Oduži se ovo pravo, nadam se da ne čekamo džaba.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kako je lijepo bit' obnova, jedan za uslov...pinoglavi je napisao/la:Dea![]()
Samo jasi svi smo nasi?
@asharak i meni sutra ispit a bio i u ponedjeljak, to se zove baksuzluk
Stavi tu sliku yebes ban.Chinaglia je napisao/la:sada bih zalijepio jednu sliku, ali ne smijem, da mi jaran Kešmen ne bi zalijepio bananu![]()
inače, nekad i negdje sam gledao ili čitao, ajde ga znaj sad, da su veliki broj teniserki zapravo lezbejke
FaraonTM je napisao/la:Ma stavljaj robu, ne može Šojić banovati kol'ko ti možeš nickova napraviti
Stavi jeBosnaSTL je napisao/la:Stavi tu sliku yebes ban.Chinaglia je napisao/la:sada bih zalijepio jednu sliku, ali ne smijem, da mi jaran Kešmen ne bi zalijepio bananu![]()
inače, nekad i negdje sam gledao ili čitao, ajde ga znaj sad, da su veliki broj teniserki zapravo lezbejke
Ne sprema se ispit zadnju noc.NKMramor je napisao/la:Kako je lijepo bit' obnova, jedan za uslov...pinoglavi je napisao/la:Dea![]()
Samo jasi svi smo nasi?
@asharak i meni sutra ispit a bio i u ponedjeljak, to se zove baksuzluk![]()
![]()
Oduži se ovo pravo, nadam se da ne čekamo džaba.
Ja sam mislio da ces se sa stilom oprostiti, a ne ovakoChinaglia je napisao/la:ma obična slika, dvije ljepotice, nije sada nešto da se napalite i slično![]()
al' garantujem da su se njih dvije lizale, ili se još uvijek ližu, stalno su zajedno![]()
Kešmen jarane, može li ovako
1990 godiste, kako je najslađereeds je napisao/la:malo mladja ali nemam nista protiv![]()
Tadeja Majeric
nadam se da se i Kešmenu dopala slika, jer ako nijepinoglavi je napisao/la:Ja sam mislio da ces se sa stilom oprostiti, a ne ovakoChinaglia je napisao/la:ma obična slika, dvije ljepotice, nije sada nešto da se napalite i slično![]()
al' garantujem da su se njih dvije lizale, ili se još uvijek ližu, stalno su zajedno![]()
Kešmen jarane, može li ovako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.