Kako je lijepo bit' obnova, jedan za uslov...pinoglavi je napisao/la:Dea
Samo jasi svi smo nasi?
@asharak i meni sutra ispit a bio i u ponedjeljak, to se zove baksuzluk

Oduži se ovo pravo, nadam se da ne čekamo džaba.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kako je lijepo bit' obnova, jedan za uslov...pinoglavi je napisao/la:Dea
Samo jasi svi smo nasi?

Stavi tu sliku yebes ban.Chinaglia je napisao/la:sada bih zalijepio jednu sliku, ali ne smijem, da mi jaran Kešmen ne bi zalijepio bananu
inače, nekad i negdje sam gledao ili čitao, ajde ga znaj sad, da su veliki broj teniserki zapravo lezbejke

FaraonTM je napisao/la:Ma stavljaj robu, ne može Šojić banovati kol'ko ti možeš nickova napraviti

Stavi jeBosnaSTL je napisao/la:Stavi tu sliku yebes ban.Chinaglia je napisao/la:sada bih zalijepio jednu sliku, ali ne smijem, da mi jaran Kešmen ne bi zalijepio bananu
inače, nekad i negdje sam gledao ili čitao, ajde ga znaj sad, da su veliki broj teniserki zapravo lezbejke
 Hahah, imam neki osjecaj da nas uzimate sutra, bolje bi bilo da si pod banom
 Hahah, imam neki osjecaj da nas uzimate sutra, bolje bi bilo da si pod banom  

Ne sprema se ispit zadnju noc.NKMramor je napisao/la:Kako je lijepo bit' obnova, jedan za uslov...pinoglavi je napisao/la:Dea
Samo jasi svi smo nasi?

Oduži se ovo pravo, nadam se da ne čekamo džaba.

Ja sam mislio da ces se sa stilom oprostiti, a ne ovakoChinaglia je napisao/la:ma obična slika, dvije ljepotice, nije sada nešto da se napalite i slično
al' garantujem da su se njih dvije lizale, ili se još uvijek ližu, stalno su zajedno
Kešmen jarane, može li ovako

1990 godiste, kako je najslađereeds je napisao/la:malo mladja ali nemam nista protiv
Tadeja Majeric

nadam se da se i Kešmenu dopala slika, jer ako nijepinoglavi je napisao/la:Ja sam mislio da ces se sa stilom oprostiti, a ne ovakoChinaglia je napisao/la:ma obična slika, dvije ljepotice, nije sada nešto da se napalite i slično
al' garantujem da su se njih dvije lizale, ili se još uvijek ližu, stalno su zajedno
Kešmen jarane, može li ovako

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.