FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 20 jan 2016, 11:56

ultrasegamega je napisao/la:Ako ne uzmemo mi neka uzme Sloboda svakako, ali ne zbog Husa ili nekog drugog, a najmanje zbog toga sto ih nesto gotivim ,nego jednostavno, bolje da oni uzmu prvu titulu nego da Zeljeznicar, Zrinjski ili Siroki dodaju sebi jos jednu.

Ipak,mislim da mi mozemo do titule. Samo da se spremimo dobro i okrenemo Zrinjskog, a znam da mozemo!
Ako je ne uzmemo mi, neka je uzme ekipa koja je najviše zaslužuje... Budemo li razmišljali "ako ja nemam krave, nek barem komšiji crkne njegova" ako ništa je8avat' će nas karma vazda. :kafa:
Samo Saraj'vo.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 jan 2016, 11:59

Zeljeznicar tek nikako ne vidim ni blizu titule :D Al ok, kontam sta zelis reci. Ma mi smo vazda dole dobro igrali, valjda cemo nastaviti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 20 jan 2016, 12:10

Izlaz u Evropu i to je to !

jurisicduska
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 20 jan 2016, 12:18

nukleusmember je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Nije Abdulah nikom menadžer.

Ne znam koji vam je cilj s plansiranjem dezinformacija takve vrste.
ne znam ni ja zbog chega to pishesh na osnovu pretpostavke,mojne neshto tvrditi kada nisi siguran

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja sam u potpunosti siguran. Pojavila se informacija da je menadžer Harisu Duljeviću, e nije, menadžer mu je njegova rođena mama, a Abdulah je čovjek koji je Duljeviću obezbjedio da se kutariše starog menadžera koji ga je iskorištavao, na prethodnu molbu Duljevića lično. On može biti u funkciji prijatelja i savjetnika, te eventualno se zauzeti za njeg. Na papiru osoba koja se vodi ko Duljević menadžer i ima beneficije od njegove karijere je njegova majka i njegova porodica.

A za ostale prisutne također pouzdano znam da im nije menadžer.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 jan 2016, 12:23

Ako je Ibrak Dulji menadzer nek nam dovede jos kojeg Dulju bas mu hvala
Samo Sarajevo

blavor
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la blavor » 20 jan 2016, 13:22

jurisicduska je napisao/la:

ne znam ni ja zbog chega to pishesh na osnovu pretpostavke,mojne neshto tvrditi kada nisi siguran

VVVBK

Ja sam u potpunosti siguran. Pojavila se informacija da je menadžer Harisu Duljeviću, e nije, menadžer mu je njegova rođena mama, a Abdulah je čovjek koji je Duljeviću obezbjedio da se kutariše starog menadžera koji ga je iskorištavao, na prethodnu molbu Duljevića lično. On može biti u funkciji prijatelja i savjetnika, te eventualno se zauzeti za njeg. Na papiru osoba koja se vodi ko Duljević menadžer i ima beneficije od njegove karijere je njegova majka i njegova porodica.

Menadžeri ne postoje zvanično, ali naravno postoje i pregovaraju u ime igrača. A sad ću ti reći najlakši način kako da vidiš ko mu je menadžer, nazovi lično Dulju i reci mu da imaš klub za njega i vidićeš na koga će te uputiti, i tad će ti se sve samo kazati. Ako mu znaš mamu, pitaj mu mamu, jer i mama upućuje na Ibraka, tako da ćeš vrlo brzo riješiti dileme jer Dulja uopšte ne krije da mu je Abdulah menadžer, priđi mu na ulici i pitaj ga on će ti to reći.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 20 jan 2016, 13:36

jurisicduska je napisao/la:

VVVBK

"prijatelj i savjetnik" daj ba jarane pa ne mogu da vjerujem da padash na to,njegova mama??[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 jan 2016, 13:55

Imamo nove 'klandzije' u ekipi :mrgreen: Dulja, Bekici, Rustem i Kadusic se 'opasno' druze i ispijaju kafe po gradu :kafa: Opasna ekipica...nadam se da ce orati teren u nastavku sezone :)))
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jan 2016, 13:59

Nadam se da cemo pruziti dostojan otpor Mariboru.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jan 2016, 14:13

muhamedhulk je napisao/la:Imamo nove 'klandzije' u ekipi :mrgreen: Dulja, Bekici, Rustem i Kadusic se 'opasno' druze i ispijaju kafe po gradu :kafa: Opasna ekipica...nadam se da ce orati teren u nastavku sezone :)))

Šta je ovde grijeh.?

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 20 jan 2016, 14:28

Evo Jovo Kojić odlazi iz Čelika, on bi vam bio dobro rijesenje, nista nije losiji od Barbarica i Kovacevica. MIzerna mu je odsteta, a vama bi sigurno valjao
Limvo Likce

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jan 2016, 14:31

bagra je napisao/la:Evo Jovo Kojić odlazi iz Čelika, on bi vam bio dobro rijesenje, nista nije losiji od Barbarica i Kovacevica. MIzerna mu je odsteta, a vama bi sigurno valjao
Ma nista nije losiji ni od Maldinija, kakav Barbaric
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 20 jan 2016, 14:34

http://www.transfermarkt.co.uk/jovo-koj ... ler/140215 Posljednjih godinu i po dana fenomenalno igra u Čeliku, nije star, a moze igrati stopera i desnog beka. Obestecenje nije vece od 20.000KM jer mu na ljeto istice ugovor...
Limvo Likce

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 jan 2016, 14:59

bagra da mu nisi menedzer :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 20 jan 2016, 14:59

Ma kakav Jovo Kojić, Barbarić i Kovačević su za njega u najmanju ruku Nesta i Maldini, njemu vrh karijere čelik sa 27 godina. Nemoj nam ga nudit molim te, nismo zainteresovani :D
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 20 jan 2016, 15:09

GameFKS je napisao/la:Ma kakav Jovo Kojić, Barbarić i Kovačević su za njega u najmanju ruku Nesta i Maldini, njemu vrh karijere čelik sa 27 godina. Nemoj nam ga nudit molim te, nismo zainteresovani :D
Jesi ga gledao mozda ikako, prosle sezone vam je zabio na Bilinom polju, ne kazem da je bolji od Barbarevica i Kovacevica, ali vama treba siri roster igraca pametnjakovicu, zato ste peti na tabeli
Limvo Likce

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 20 jan 2016, 15:11

bagra je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/jovo-koj ... ler/140215 Posljednjih godinu i po dana fenomenalno igra u Čeliku, nije star, a moze igrati stopera i desnog beka. Obestecenje nije vece od 20.000KM jer mu na ljeto istice ugovor...
Pogrijesio si klub, trebaš ga onamo onima ponuditi, oni dovode takve igrače...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 jan 2016, 15:12

bagra je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/jovo-koj ... ler/140215 Posljednjih godinu i po dana fenomenalno igra u Čeliku, nije star, a moze igrati stopera i desnog beka. Obestecenje nije vece od 20.000KM jer mu na ljeto istice ugovor...
tako fenomenalno igra da je doveden novi stoper(Džidić) :lol:

hajmo Zenica šic s ovog pdf-a!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 20 jan 2016, 15:15

bagra je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Ma kakav Jovo Kojić, Barbarić i Kovačević su za njega u najmanju ruku Nesta i Maldini, njemu vrh karijere čelik sa 27 godina. Nemoj nam ga nudit molim te, nismo zainteresovani :D
Jesi ga gledao mozda ikako, prosle sezone vam je zabio na Bilinom polju, ne kazem da je bolji od Barbarevica i Kovacevica, ali vama treba siri roster igraca pametnjakovicu, zato ste peti na tabeli
Imamo mi klupu, nama dad fale igraci za prvih 11. ;)
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, miguelramos, NazorUso, riki46 i 25 gostiju.