Nadarevićletva je napisao/la:Pratio sam neki loš stream, pa sam jedva razaznavao igrače. Ko je nosio broj 13? Nadarević, Jahić? Kogod, čovjek je ispadao i visio kod svake švecke akcije. I kroz jedva vidljiv strim se vidjelo da taj lik nije za ozbiljan nogomet. Strašno me zanima ko je bio?
Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Turkish or sth like that
Ako si se znao registrovati na ovaj forum, onda znaš bosanski jezik. Nema potrebe za engleskim(vidi se da si loš sa istim).
Ako si se znao registrovati na ovaj forum, onda znaš bosanski jezik. Nema potrebe za engleskim(vidi se da si loš sa istim).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
jasko_juve
- Kontakt:
hajd sad strucnjaci (sto nas blatite sto smo izgubili od Svedske u gostima koja jos bolje od nas stoji na fifinoj ljestvici ) recite komentar na utakmicu Japan-Engleska 1-0 HT..ovo je Englezima jedna od glavnih proba za prvenstvo gdje mi necemo ici..a gube od jednog Japana..sastav Engleske- James,Terry,Ferdinand,Cole,Johnson,Huddlestone, Lampard,Walcott,Lennon,Bent,Rooney..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
We sold that gameturkish_ je napisao/la:Principatus je napisao/la:turkish_ je napisao/la:1-1 is not beat,but sure you can live on that![]()
Beat Estonia, then come back here for a talk.
Beat Iran then come and talk dude...you were even at home and couldnt beat an as country like iran![]()
![]()
USA - Turkey 2:1
hahah Turkey lost to americans amateurs
- Principatus
- Kontakt:
My (pseudo-) turkish friend, you seem to be a honest admirer and fan of our national team, because this is the only explanation for your knowledge about our last games. Let Belgium beat you again please.
I sad poklopi Mujo/Milane/Ivice.
I sad poklopi Mujo/Milane/Ivice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
zar nije Muslimovic bolji od Vede......najvise se trudi i uvijek igra srcem.......hilmo je napisao/la:Pa da to je nas najjaci sastav u formaciji 4-1-3-2MaliMemo je napisao/la:Slazem se vecinom, ja bi samo u drugom poluvremenu uveo Muslimovica umjesto Vede.BIHfan je napisao/la:Protiv Elfa sastav po mom misljenju: Hasagic, Jahic, Nadarevic, Spahic, Salihovic, Rahimic, Pjanic, Misimovic, Ibricic, Dzeko, Ibisevic.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@tukish dont sejtana search.ju kan masala going in smal Bosnian seher Banovici .
if ju kontinujted vith tiz jur belaj.
rizon is bikoz vi ar neurozni veri mac i dont nam na muku pristajat.
if ju kontinujted vith tiz jur belaj.
rizon is bikoz vi ar neurozni veri mac i dont nam na muku pristajat.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 maj 2010, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
CAPELLO NAPOLJEjasko_juve je napisao/la:hajd sad strucnjaci (sto nas blatite sto smo izgubili od Svedske u gostima koja jos bolje od nas stoji na fifinoj ljestvici ) recite komentar na utakmicu Japan-Engleska 1-0 HT..ovo je Englezima jedna od glavnih proba za prvenstvo gdje mi necemo ici..a gube od jednog Japana..sastav Engleske- James,Terry,Ferdinand,Cole,Johnson,Huddlestone, Lampard,Walcott,Lennon,Bent,Rooney..
On da je znao on bi uspio u Italiji,njima je za selektora trebao Shearer,makar ima dugorocan plan.....
Rotor Volgograd...
Turkish man....yarakisturkish_ je napisao/la:My (pseudo-) turkish friend, you seem to be a honest admirer and fan of our national team, because this is the only explanation for your knowledge about our last games. Let Belgium beat you again please.![]()
As a matter of fact i have many bosnian friends here in Sweden thats why i know,,but i say openly to them i dont like Bosnia,you have primitive footbal fans as i noticed this week
Rotor Volgograd...
@turcin: this is a bosnian forum, now fuck off you knife-wielding turkish cunt! 
- calcio
- Kontakt:
turkish_ je napisao/la:My (pseudo-) turkish friend, you seem to be a honest admirer and fan of our national team, because this is the only explanation for your knowledge about our last games. Let Belgium beat you again please.![]()
As a matter of fact i have many bosnian friends here in Sweden thats why i know,,but i say openly to them i dont like Bosnia,you have primitive footbal fans as i noticed this week
I hope that we one day become less primitive, like turkish fans, and only stab with knife max 3-4 people per game.
- calcio
- Kontakt:
turkish_ je napisao/la:calcio je napisao/la:
I hope that we one day become less primitive, like turkish fans, and only stab with knife max 3-4 people per game.
i didnt say turkish fans are perfect,but people in general and 99% fans dont support those acts
Going to a match in Turkey - you risk your life.
Going to a match in Bosnia - you risk only to be frustrated to death by a very bad, bad football
- Principatus
- Kontakt:
turkish_ je napisao/la:you have primitive footbal fans as i noticed this week
Believe me, you haven`t seen enough how primitive and wild we can be.turkish_ je napisao/la:Welll i usually dont write here,only when bosnia played against turkey,and now(since i live in sweden)..but you proved one again how primitive you are![]()
We prefer to drink blood and eat hearts of our enemies but also sport opponents, it´s the same.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
moje misljenje je da pape sam sebi skace u usta sa svojim glupim izjavama....
jel kad je dosao rekao da ce zvati samo one koji su standardni u svojim klubovima? ja mislim da jeste...
jesu pandza,medunjanin,rahimic,muratovic standardni??? ja mislim da nisu...
ja ne kazem da oni nisu dobri,al brate ako nesto izjavis ostani dosljedan..
kaze provjerava nove igrace, uredu, samo sto je mravca,pandzu(mada on nije novi,a i licno za mene je dobar igrac) probao 1000 puta.... jedini novi je bio alispahic,a zvao je ovog mujdzu,a i sam je bio svjestan da nece papire dobiti...i jos nesto, jel rekao dati sehicu minutazu???JESTE...
A svi znamo sta mu je dao...
po meni pozive su zasluzili stila,coca,bekric,trivunovic(ljudi su standardni)... mogao ih je ako nista probati...
nije mi namjera nesto covjeka blatiti,al tako stvari stoje...
selam i pozdrav....
jel kad je dosao rekao da ce zvati samo one koji su standardni u svojim klubovima? ja mislim da jeste...
kaze provjerava nove igrace, uredu, samo sto je mravca,pandzu(mada on nije novi,a i licno za mene je dobar igrac) probao 1000 puta.... jedini novi je bio alispahic,a zvao je ovog mujdzu,a i sam je bio svjestan da nece papire dobiti...i jos nesto, jel rekao dati sehicu minutazu???JESTE...
po meni pozive su zasluzili stila,coca,bekric,trivunovic(ljudi su standardni)... mogao ih je ako nista probati...
selam i pozdrav....
Por que ? Por que somos los mejores...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ovaj sto ode u Koreju .make je napisao/la:moje misljenje je da pape sam sebi skace u usta sa svojim glupim izjavama....
selam i pozdrav....
- Bez_komentara
- Kontakt:
Yes.We are primitive.turkish_ je napisao/la:steve-o je napisao/la:@turcin: this is a bosnian forum, now fuck off you knife-wielding turkish cunt!
Welll i usually dont write here,only when bosnia played against turkey,and now(since i live in sweden)..but you proved one again how primitive you are![]()
What else?
nobody are more primitive than you stinking turkish cunts, you have proven that to europe for so many yearsturkish_ je napisao/la:steve-o je napisao/la:@turcin: this is a bosnian forum, now fuck off you knife-wielding turkish cunt!
Welll i usually dont write here,only when bosnia played against turkey,and now(since i live in sweden)..but you proved one again how primitive you are![]()

- Principatus
- Kontakt:
Sehic nije dobio minutazu jer Pape izgleda nije htio da jos vise unosi nemira pozadi, ono sa Spahicem je vec bilo dovoljno. Vjerovatno je bilo planirano da mi vodimo, pa da se Sehic onda ubaci.
Sto se tice ovih nabrojanih, ovaj Trivunovic iz Borca je stvarno protiv Zelje drzao odbranu, sad koliko bi nam u reprezentaciji koristio nemogu da procjenim. Tesko je uvjek predvitit kvalitet igraca iz nase lige kad se moraju dokazivati protiv jedne Francuske itd. Vec kad smo kod FK Borca, de dovedite ih na ovu temu nekako da se ovoga otarasimo.

Sto se tice ovih nabrojanih, ovaj Trivunovic iz Borca je stvarno protiv Zelje drzao odbranu, sad koliko bi nam u reprezentaciji koristio nemogu da procjenim. Tesko je uvjek predvitit kvalitet igraca iz nase lige kad se moraju dokazivati protiv jedne Francuske itd. Vec kad smo kod FK Borca, de dovedite ih na ovu temu nekako da se ovoga otarasimo.
hoce li keno braniti protiv njemacke?? pitam jer nisam u toku sto se tice izjava papeta u vezi togaPrincipatus je napisao/la:Sehic nije dobio minutazu jer Pape izgleda nije htio da jos vise unosi nemira pozadi, ono sa Spahicem je vec bilo dovoljno. Vjerovatno je bilo planirano da mi vodimo, pa da se Sehic onda ubaci.
Sta se prepirete, to je neko sa foruma napravio profil i zahebava sve redom.steve-o je napisao/la:nobody are more primitive than you stinking turkish cunts, you have proven that to europe for so many yearsturkish_ je napisao/la:steve-o je napisao/la:@turcin: this is a bosnian forum, now fuck off you knife-wielding turkish cunt!
![]()
× Plava krv ispod koze ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.