Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

gonzales
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la gonzales » 21 jan 2016, 22:43

zgmiky je napisao/la:brzi jel danas taj dan, curi li kod Benčićke? :D

benčić-bondarenko druga uzima barem set 2.00, 2 3.85
Nije stari, prošli su je...oko 15.01, možda i koji dan ranije
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

slavenp
Kontakt:

Post Postao/la slavenp » 21 jan 2016, 22:44

Pokupio sam neke parove sa foruma,nesto svoje dodao pa da se prati... :D

slika

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 jan 2016, 23:00

jozinho je napisao/la:
jozinho je napisao/la:Bilan M.(-13,5+)-Ced-Efe 1,70 više
Cedevita u ovu utakmicu ulazi bez ozljeđenog Žorića i s upitnim Arapovićem tako da na viskom pozicijama ostaju Bilan,Žganec i Walker.Bilan je u 4 utakmice u EL-u gdje nije bilo Žorića na prosjeku od 18 koševa,a protiv Efesa je ove sezone zabijao 18 i 20 koševa.U zadnje 3 utakmice u EL-u ostajao ispod ove granice,ali mu je minutaža pala na 25 min,a večeras bi trebao igrati oko 35 minuta uz dosta velik broj šuteva.

Randolph A.(-9,5+)-LKub-Pa 1,85 više
Randolph je se dugo mučio s ozljedom ove sezone i tek je u zadnjih par utakmica počeo igrat u punom intezitetu što se vidi i na minutaži i broju koševa.U zadnje 4 utakmice igra prosječno 27 minuta i postiže 15 koševa.Obrana Panate će sigurno obratiti veliku pozornost na Delaneya koji im je zadao velike probleme u prve 2 utakmice ove sezone pogotovo u Ateni gdje je praktički igrao simultanku u 2.pol što će sigurno otvoriti više prostora Randolphu.

Caja/CSKA(88,5)-CSKAMosk 1,85 manje
Iako je CSKA napadački najjača momčad Europe večeras idu u goste Laboralu koji je u EL-u na 75 primljenih koševa doma i poznavajuću njihova trenera Perasovića sigurno se neće upustiti u jurnjavi s CSKA-om jer u takvoj utakmici nemaju velike izglede za pobjedu.U prilog ovomu idu i veliki problemi s ozljedama u ruskoj ekipi jer na put nisu ni krenuli De Kolo,Freeland,Korobkov dok Teodosić ima problema s ozljedom leđa što je bilo vidljivo protiv Barce u prošlom kolu.

Hrvatska(rm)-Makedonija 1,45 1
Utakmica koju Hrvatska mora pobijediti jer bi u slučaju kiksa dovelu u bezizlaznu situaciju.Makedonija je svoj posao napravila prolaskom u drugi krug i svoju šansu će tražiti protiv Bjelorusije i Norveške.Ako Hrvatska bude na razini kao protiv Islanda makedonci neće imati velikih izgleda.

Evo malo sam se potrudio da vam predočim što ću odigrati danas,pa odaberite ako vam se nešto sviđa.
Nikad lakše nisam prošao listić.
Odigrao Bilana i CSKA manje al' me yebali oni Francuzi za 1 gol :lol: :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 21 jan 2016, 23:19

jopaa7 je napisao/la:

Double:
Booker 10,5 više i Leonard 19,5 manje!
Dobar isto mislimo :thumbup: pratim na 30 markica kod mene je Kawhi 21,5.Booker jedini zdrav kod Sunsa dok Kawhi nije forsirao ni protiv jacih timova

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 21 jan 2016, 23:28

jopaa7 je napisao/la:D.Booker 10,5 više - U ovom mjesecu je na prosjeku od 16,9 poena (odigranih 8 tekmi). 6 puta je isao preko ove granice dok je 2 puta bio ispod i imao 9 i 10. U tih 8 tekmi igra prosjecno 31 minutu sto je dosta dobro i za takvu minutazu ovo je jako mala granica. Zadnju tekmu protiv Indiane je ubacio 32 uz 6 ubacenih trica. Ocekujem da veceras prebaci ovu malu granicu. U prilog ovom paru ide sto su 4 igraca Phoenixa upitna za vecerasnju utakmicu. Po meni pick veceri.
Jackson 19,5 više - U zadnje vrijeme ne pruza onakve partije kao u pocetku sezone kad je cesto znao ici na 20+ poena. Ovaj mjesec je na prosjeku od 16,8 poena sto je dosta losije od zadnja dva mjeseca. Veceras igraju protiv Pelicansa koji primaju najvise poena upravo s njegove pozicije i tu vidim dobru priliku da Jackson opet odigra jednu utakmice s preko 20 poena.
Teague 14,5 manje - Ovaj mjesec je na prosjeku od 11,3 poena i totalno je van forme. 9 utakmica ovaj mjesec i samo je jednom prebacio ovu granicu. Veceras ide na Ronda za kojeg mislim da ga moze ostaviti ispod 15 poena, a jos kad vidimo da Teague nije u nekoj bajnoj formi, moglo bi proci.
Leonard 19,5 manje - Mislim da veceras nema potrebe da forsira previse jer vjerujem da ce do poluvremena biti sve rjeseno. Ocekujem laganu pobjedu Spursa s minimalno 15 razlike.
Phoenix - Spursi +14,5 2 - Napisao gore da su Phoenixu 4 igraca upitna, a i s njima nemaju nikakve sanse veceras. Bledsoe je out i to je velik udarac za njih, te ocekujem laganu pobjedu Spursa.

Proberite nesto

Double:
Booker 10,5 više i Leonard 19,5 manje!
NA WWINU Leonard 21,5. Idem jace na ovo. Bookera nemam,uzet cu Teaguea

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 jan 2016, 23:34

Torres_9 je napisao/la:vcrs uplatiti a ujutro po pare :salut: :salut: :salut:
[img]http://s23.postimg.org/pa47uc97v/ide1.png[/img]
[img]http://s11.postimg.org/h9lk1xj0z/ide2.png[/img]
Zajebase me nema para pff
Prvi tiket samo prosla prva dva a drugi tt proslo 7 od 11 camuga

Sutra pljacakam :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 21 jan 2016, 23:35

Bencic-Bondarenko 19,5+
Tsonga-Herbert r:3-0
Federer-Dimitrov r:3-0
Simon-Delbonis r:3-0
Cilic-Bautista 38,5+
Berdych-Kyrgios 1

25 KM
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 21 jan 2016, 23:36

slavenp je napisao/la:Pokupio sam neke parove sa foruma,nesto svoje dodao pa da se prati... :D

slika
Izbacio bih Federea,Griša zna odigrati dobar mec,ima on potencijala i da dobije Federera,dal ce veceras nisam siguran,al u to da uzima set poprilicno jesam.

Dalje bih izbacio Simona koji ako mu niko nece zakomplikovati mec,onda ce on sam sebi,covjek nikog ne moze lagano dobit,Del Bonis klasicni sljakas,kada sam ga ja zadnji put gledao na Hardu izgledao smijesno,ima solidan servis,medjutim simon ce to neutralisati odlicnim riternom,ali ce zato poklanjati svoje gemove i nece pokriti ovaj hendikep :D Da je bilo ko drugi od ozbiljniji tenisera na drugoj strani mreze igrao bih,ali Simon i hendikep :nene:

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 22 jan 2016, 00:06

Phoenix 93,5 MANJE
Kawhi 20,5 MANJE
Booker 10,5 VIŠE
Sunsi su u velikoj banani, kako stvari stoje večeras bi mogli izginut muški. :lol: Dosta igrača upitno za meč. Rotacija će im biti minimalna znači. Igraju protiv trenutno najbolje defenzivne ekipe. Ne vidim kako bi mogli prebacit večeras 90 poena pogotovo protiv Spursa. Mogu dati 70 plafon sa ovakom oskudnom rotacijom. Jedini igrač kojeg se isplati igrat over jeste mladi Booker. Sigurno će dobiti dobru minutažu i iskoristit najbolje što zna. I u slučaju BO trebao bi biti na terenu jer nema ko drugi igrat. :lol: Kawhi nema potrebe da forsira večeras, tako da može se under igrat opušteno. BO do poluvremena i klupa ostatak meča. Knight bi također trebao biti realan under ali kratka im je klupa pa mogao bi se naigrat večeras i kad izađe Kawhi da ubaci koji poencic, toga me hastra igrat ga tako da sam ga preskocio nek yebe mater svoju. :mrgreen:

Yebem majq kladionicama danas našli da onemoguće online uplate. :cry: :damn: Ovo je samo virtualni listic nažalost. :sick:

Uplatio sam jutros neki tiketčić da imam šta pratit navecer.
Pelikani (+5,5) H1
Obrva 24,5 VIŠE
Denver (+5,5) H1

Gallinari 20,5 VIŠE
San Antonio (-12,5) H2
Mirza 9,5 VIŠE
Knight 18,5 MANJE
Malo me yebo wwin i njihova kontra na over i under, dva puta se vracao da popravim i treci put mi ofirno bilo. :lol:
Zadnja izmjena: SPY, dana/u 22 jan 2016, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 22 jan 2016, 00:31

Gdje vam je taj Booker?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 22 jan 2016, 00:42

Evo jos nesto :mrgreen:
Ako Pop ne bude odmarao pola ekipe:
Phoenix (+21.5) - San Antonio 2 @3,15

zlatniljiljan
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan » 22 jan 2016, 01:19

zlatniljiljan je napisao/la:sorhaindo 2.5 preko
hrvatska 2
bilan 13.5 preko
Hrvatska i bilan lagano prosli a sorhaindo nakon 15 min 2 gola u 20 i nekoj izasao vise nije ni ulazio

slavenp
Kontakt:

Post Postao/la slavenp » 22 jan 2016, 10:37

Kelner69 je napisao/la:
slavenp je napisao/la:Pokupio sam neke parove sa foruma,nesto svoje dodao pa da se prati... :D

slika
Izbacio bih Federea,Griša zna odigrati dobar mec,ima on potencijala i da dobije Federera,dal ce veceras nisam siguran,al u to da uzima set poprilicno jesam.

Dalje bih izbacio Simona koji ako mu niko nece zakomplikovati mec,onda ce on sam sebi,covjek nikog ne moze lagano dobit,Del Bonis klasicni sljakas,kada sam ga ja zadnji put gledao na Hardu izgledao smijesno,ima solidan servis,medjutim simon ce to neutralisati odlicnim riternom,ali ce zato poklanjati svoje gemove i nece pokriti ovaj hendikep :D Da je bilo ko drugi od ozbiljniji tenisera na drugoj strani mreze igrao bih,ali Simon i hendikep :nene:
Haha jedino to i prodje sto bi ti izbacio :D
Strasno lose vece za nba... :crazy:

slika

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 22 jan 2016, 12:04

Na live-u, Cilic gubi treci set 2 koeficijent. Stavljam 50
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 22 jan 2016, 12:19

Billy je napisao/la:Na live-u, Cilic gubi treci set 2 koeficijent. Stavljam 50
To be continued... :clap: :clap: :clap:

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 22 jan 2016, 12:30

Bosh 20 +
Middleton 20 +
Toronto 1

Premier

Miami ima problema sa ozljedama. Nema Dragica, Hasana, wade ima problema sa ramenima tako da veceras Bosh je u prvom planu u napadu. Middleton u dobroj formi, igraju protiv Houstona koji ne igraju nikakvu odbranu. Toronto je kompletan osim Carola. Mislim da veceras dobijaju lagano Miami. Ocekyjem da premier promjeni granicu u toku dana. Sretno ko isprati!!

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 22 jan 2016, 12:37

SPY je napisao/la:Bosh 20 +
Middleton 20 +
Toronto 1

Premier

Miami ima problema sa ozljedama. Nema Dragica, Hasana, wade ima problema sa ramenima tako da veceras Bosh je u prvom planu u napadu. Middleton u dobroj formi, igraju protiv Houstona koji ne igraju nikakvu odbranu. Toronto je kompletan osim Carola. Mislim da veceras dobijaju lagano Miami. Ocekyjem da premier promjeni granicu u toku dana. Sretno ko isprati!!
Pratim, plus Zirbes, Jackson preko i kp CZ

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 22 jan 2016, 12:48

14:00 Vendsyssel FF - Hobro

slika
slika
slika
slika

13:00 Honka - Haka

slika
slika
slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 22 jan 2016, 13:34

Forster je napisao/la:Idemo večeras, pošto ja nemam ništa na računima, navijam ako ko isprati :mrgreen:

Thiem - Goffin
1 @ 1.50
3:0 @ 3.10

Kyrgios - Berdych
2 @ 1.65
(+3.5) h2 @ 2.10

Čilić - Bautista Agut
(-5.5) h2 @ 1.60

Federer - Dimitrov
3:0 @ 1.70
Tsonga - Herbert
3:0 @ 1.60

Delbonis - Simon
0:3 @ 1.85
Clezar - Martin 2 @ 2.40
Torebko - RRH 2 @ 1.45
Elias - Bagnis 2 @ 1.95
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

djambalaja
Kontakt:

Post Postao/la djambalaja » 22 jan 2016, 14:23

slika

Bosh 20 +
Middleton 20 +
prepisano od SPY-a
Zirbes +
Jackson +
prepisano od Billy-a

Njemacka na Švabski osjecaj i mentalitet a i na sam kvalitet u odnosu na Madjare
Pobeda nad Panatinaikosom na vrlo teškom gostovanju sigurno je značajno podigla samopouzdanje košarkašima Crvene zvezde, a sada im dolazi ekipa koja ove sezone ima polovičan učinak u gostima. Domaći teren trebalo bi da donese prednost Beograđanima
Rivali se dosad nisu sreli, a u večerašnji okršaj ulaze sa po dve pobede u Grupi F Evrolige. Od svih ekipa iz Top 16 faze Bamberg ima najbolji procenat šuta za tri poena, međutim Khimki dobro igra u odbrani, a u svojim redovima ima jednog od najboljih šutera ove sezone Alekseja Šveda, pa verujemo u keca.
Aberdeen ima neuporedivo bolji međusobni skor, ali poslednjih godina na njihovim okršajima često dolaze nerešeni rezultati i ne pada puno pogodaka. No, domaći su u formi, zbog čega kec ne bi smeo da izostane.
Sretno ko isprati!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.