Nije stari, prošli su je...oko 15.01, možda i koji dan ranijezgmiky je napisao/la:brzi jel danas taj dan, curi li kod Benčićke?![]()
benčić-bondarenko druga uzima barem set 2.00, 2 3.85
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Pokupio sam neke parove sa foruma,nesto svoje dodao pa da se prati...

Odigrao Bilana i CSKA manje al' me yebali oni Francuzi za 1 goljozinho je napisao/la:Nikad lakše nisam prošao listić.jozinho je napisao/la:Bilan M.(-13,5+)-Ced-Efe 1,70 više
Cedevita u ovu utakmicu ulazi bez ozljeđenog Žorića i s upitnim Arapovićem tako da na viskom pozicijama ostaju Bilan,Žganec i Walker.Bilan je u 4 utakmice u EL-u gdje nije bilo Žorića na prosjeku od 18 koševa,a protiv Efesa je ove sezone zabijao 18 i 20 koševa.U zadnje 3 utakmice u EL-u ostajao ispod ove granice,ali mu je minutaža pala na 25 min,a večeras bi trebao igrati oko 35 minuta uz dosta velik broj šuteva.
Randolph A.(-9,5+)-LKub-Pa 1,85 više
Randolph je se dugo mučio s ozljedom ove sezone i tek je u zadnjih par utakmica počeo igrat u punom intezitetu što se vidi i na minutaži i broju koševa.U zadnje 4 utakmice igra prosječno 27 minuta i postiže 15 koševa.Obrana Panate će sigurno obratiti veliku pozornost na Delaneya koji im je zadao velike probleme u prve 2 utakmice ove sezone pogotovo u Ateni gdje je praktički igrao simultanku u 2.pol što će sigurno otvoriti više prostora Randolphu.
Caja/CSKA(88,5)-CSKAMosk 1,85 manje
Iako je CSKA napadački najjača momčad Europe večeras idu u goste Laboralu koji je u EL-u na 75 primljenih koševa doma i poznavajuću njihova trenera Perasovića sigurno se neće upustiti u jurnjavi s CSKA-om jer u takvoj utakmici nemaju velike izglede za pobjedu.U prilog ovomu idu i veliki problemi s ozljedama u ruskoj ekipi jer na put nisu ni krenuli De Kolo,Freeland,Korobkov dok Teodosić ima problema s ozljedom leđa što je bilo vidljivo protiv Barce u prošlom kolu.
Hrvatska(rm)-Makedonija 1,45 1
Utakmica koju Hrvatska mora pobijediti jer bi u slučaju kiksa dovelu u bezizlaznu situaciju.Makedonija je svoj posao napravila prolaskom u drugi krug i svoju šansu će tražiti protiv Bjelorusije i Norveške.Ako Hrvatska bude na razini kao protiv Islanda makedonci neće imati velikih izgleda.
Evo malo sam se potrudio da vam predočim što ću odigrati danas,pa odaberite ako vam se nešto sviđa.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dobar isto mislimojopaa7 je napisao/la:
Double:
Booker 10,5 više i Leonard 19,5 manje!

NA WWINU Leonard 21,5. Idem jace na ovo. Bookera nemam,uzet cu Teagueajopaa7 je napisao/la:D.Booker 10,5 više - U ovom mjesecu je na prosjeku od 16,9 poena (odigranih 8 tekmi). 6 puta je isao preko ove granice dok je 2 puta bio ispod i imao 9 i 10. U tih 8 tekmi igra prosjecno 31 minutu sto je dosta dobro i za takvu minutazu ovo je jako mala granica. Zadnju tekmu protiv Indiane je ubacio 32 uz 6 ubacenih trica. Ocekujem da veceras prebaci ovu malu granicu. U prilog ovom paru ide sto su 4 igraca Phoenixa upitna za vecerasnju utakmicu. Po meni pick veceri.
Jackson 19,5 više - U zadnje vrijeme ne pruza onakve partije kao u pocetku sezone kad je cesto znao ici na 20+ poena. Ovaj mjesec je na prosjeku od 16,8 poena sto je dosta losije od zadnja dva mjeseca. Veceras igraju protiv Pelicansa koji primaju najvise poena upravo s njegove pozicije i tu vidim dobru priliku da Jackson opet odigra jednu utakmice s preko 20 poena.
Teague 14,5 manje - Ovaj mjesec je na prosjeku od 11,3 poena i totalno je van forme. 9 utakmica ovaj mjesec i samo je jednom prebacio ovu granicu. Veceras ide na Ronda za kojeg mislim da ga moze ostaviti ispod 15 poena, a jos kad vidimo da Teague nije u nekoj bajnoj formi, moglo bi proci.
Leonard 19,5 manje - Mislim da veceras nema potrebe da forsira previse jer vjerujem da ce do poluvremena biti sve rjeseno. Ocekujem laganu pobjedu Spursa s minimalno 15 razlike.
Phoenix - Spursi +14,5 2 - Napisao gore da su Phoenixu 4 igraca upitna, a i s njima nemaju nikakve sanse veceras. Bledsoe je out i to je velik udarac za njih, te ocekujem laganu pobjedu Spursa.
Proberite nesto
Double:
Booker 10,5 više i Leonard 19,5 manje!
Zajebase me nema para pffTorres_9 je napisao/la:vcrs uplatiti a ujutro po pare![]()
![]()
![]()
[img]http://s23.postimg.org/pa47uc97v/ide1.png[/img]
[img]http://s11.postimg.org/h9lk1xj0z/ide2.png[/img]
Prvi tiket samo prosla prva dva a drugi tt proslo 7 od 11 camuga
Sutra pljacakam

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bencic-Bondarenko 19,5+
Tsonga-Herbert r:3-0
Federer-Dimitrov r:3-0
Simon-Delbonis r:3-0
Cilic-Bautista 38,5+
Berdych-Kyrgios 1
25 KM
Tsonga-Herbert r:3-0
Federer-Dimitrov r:3-0
Simon-Delbonis r:3-0
Cilic-Bautista 38,5+
Berdych-Kyrgios 1
25 KM
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Izbacio bih Federea,Griša zna odigrati dobar mec,ima on potencijala i da dobije Federera,dal ce veceras nisam siguran,al u to da uzima set poprilicno jesam.slavenp je napisao/la:Pokupio sam neke parove sa foruma,nesto svoje dodao pa da se prati...![]()
Dalje bih izbacio Simona koji ako mu niko nece zakomplikovati mec,onda ce on sam sebi,covjek nikog ne moze lagano dobit,Del Bonis klasicni sljakas,kada sam ga ja zadnji put gledao na Hardu izgledao smijesno,ima solidan servis,medjutim simon ce to neutralisati odlicnim riternom,ali ce zato poklanjati svoje gemove i nece pokriti ovaj hendikep

Sunsi su u velikoj banani, kako stvari stoje večeras bi mogli izginut muški.Phoenix 93,5 MANJE
Kawhi 20,5 MANJE
Booker 10,5 VIŠE

Yebem majq kladionicama danas našli da onemoguće online uplate.

Uplatio sam jutros neki tiketčić da imam šta pratit navecer.
Malo me yebo wwin i njihova kontra na over i under, dva puta se vracao da popravim i treci put mi ofirno bilo.Pelikani (+5,5) H1
Obrva 24,5 VIŠE
Denver (+5,5) H1
Gallinari 20,5 VIŠE
San Antonio (-12,5) H2
Mirza 9,5 VIŠE
Knight 18,5 MANJE

Zadnja izmjena: SPY, dana/u 22 jan 2016, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje vam je taj Booker?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Evo jos nesto
Ako Pop ne bude odmarao pola ekipe:
Phoenix (+21.5) - San Antonio 2 @3,15

Ako Pop ne bude odmarao pola ekipe:
Phoenix (+21.5) - San Antonio 2 @3,15
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Hrvatska i bilan lagano prosli a sorhaindo nakon 15 min 2 gola u 20 i nekoj izasao vise nije ni ulaziozlatniljiljan je napisao/la:sorhaindo 2.5 preko
hrvatska 2
bilan 13.5 preko
Haha jedino to i prodje sto bi ti izbacioKelner69 je napisao/la:Izbacio bih Federea,Griša zna odigrati dobar mec,ima on potencijala i da dobije Federera,dal ce veceras nisam siguran,al u to da uzima set poprilicno jesam.slavenp je napisao/la:Pokupio sam neke parove sa foruma,nesto svoje dodao pa da se prati...![]()
Dalje bih izbacio Simona koji ako mu niko nece zakomplikovati mec,onda ce on sam sebi,covjek nikog ne moze lagano dobit,Del Bonis klasicni sljakas,kada sam ga ja zadnji put gledao na Hardu izgledao smijesno,ima solidan servis,medjutim simon ce to neutralisati odlicnim riternom,ali ce zato poklanjati svoje gemove i nece pokriti ovaj hendikepDa je bilo ko drugi od ozbiljniji tenisera na drugoj strani mreze igrao bih,ali Simon i hendikep

Strasno lose vece za nba...

Na live-u, Cilic gubi treci set 2 koeficijent. Stavljam 50
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
To be continued...Billy je napisao/la:Na live-u, Cilic gubi treci set 2 koeficijent. Stavljam 50

Bosh 20 +
Middleton 20 +
Toronto 1
Premier
Miami ima problema sa ozljedama. Nema Dragica, Hasana, wade ima problema sa ramenima tako da veceras Bosh je u prvom planu u napadu. Middleton u dobroj formi, igraju protiv Houstona koji ne igraju nikakvu odbranu. Toronto je kompletan osim Carola. Mislim da veceras dobijaju lagano Miami. Ocekyjem da premier promjeni granicu u toku dana. Sretno ko isprati!!
Middleton 20 +
Toronto 1
Premier
Miami ima problema sa ozljedama. Nema Dragica, Hasana, wade ima problema sa ramenima tako da veceras Bosh je u prvom planu u napadu. Middleton u dobroj formi, igraju protiv Houstona koji ne igraju nikakvu odbranu. Toronto je kompletan osim Carola. Mislim da veceras dobijaju lagano Miami. Ocekyjem da premier promjeni granicu u toku dana. Sretno ko isprati!!
Pratim, plus Zirbes, Jackson preko i kp CZSPY je napisao/la:Bosh 20 +
Middleton 20 +
Toronto 1
Premier
14:00 Vendsyssel FF - Hobro

13:00 Honka - Haka

13:00 Honka - Haka

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Clezar - Martin 2 @ 2.40Forster je napisao/la:Idemo večeras, pošto ja nemam ništa na računima, navijam ako ko isprati![]()
Thiem - Goffin
1 @ 1.50
3:0 @ 3.10
Kyrgios - Berdych
2 @ 1.65
(+3.5) h2 @ 2.10
Čilić - Bautista Agut
(-5.5) h2 @ 1.60
Federer - Dimitrov
3:0 @ 1.70
Tsonga - Herbert
3:0 @ 1.60
Delbonis - Simon
0:3 @ 1.85
Torebko - RRH 2 @ 1.45
Elias - Bagnis 2 @ 1.95
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
- Kontakt:

prepisano od SPY-aBosh 20 +
Middleton 20 +
prepisano od Billy-aZirbes +
Jackson +
Njemacka na Švabski osjecaj i mentalitet a i na sam kvalitet u odnosu na Madjare
Pobeda nad Panatinaikosom na vrlo teškom gostovanju sigurno je značajno podigla samopouzdanje košarkašima Crvene zvezde, a sada im dolazi ekipa koja ove sezone ima polovičan učinak u gostima. Domaći teren trebalo bi da donese prednost Beograđanima
Rivali se dosad nisu sreli, a u večerašnji okršaj ulaze sa po dve pobede u Grupi F Evrolige. Od svih ekipa iz Top 16 faze Bamberg ima najbolji procenat šuta za tri poena, međutim Khimki dobro igra u odbrani, a u svojim redovima ima jednog od najboljih šutera ove sezone Alekseja Šveda, pa verujemo u keca.
Sretno ko isprati!Aberdeen ima neuporedivo bolji međusobni skor, ali poslednjih godina na njihovim okršajima često dolaze nerešeni rezultati i ne pada puno pogodaka. No, domaći su u formi, zbog čega kec ne bi smeo da izostane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.