Dobar covjek,prosli petak na Dumi kod mene bio ppselamio ga maksuz.Bolanos je napisao/la:Sad iz ove perapektive kad sagledam sve, Amer je bio super igrac i posteno je odredjivao svoje. Naravno, nece napraviti Bog zna kakvu karijeru ali ce ovu ligu odigrati bolje od 80% nekih stranij pojacanja koja se provlace.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sutra bi navodno uz Kramara i Muharemovica, trebao potpisati jos neki igrac, radi se u tajnosti.

Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 22 jan 2016, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Muharemovic moze proci ali KramarHordasOdMalena je napisao/la:Sutra bi navidno u Kramara i Muharemovica, trebao potpisati jos neki igrac, radi se u tajnosti.![]()

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Znaci niko 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Izgleda da je zadovoljio Jesica, a ako ga je zadovoljio onda moze prociSarajlijica1946 je napisao/la:Muharemovic moze proci ali KramarHordasOdMalena je napisao/la:Sutra bi navidno u Kramara i Muharemovica, trebao potpisati jos neki igrac, radi se u tajnosti.![]()
...

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Meni nije jesic drag,kamoli neeki kramar ali hajde vidjet cemo sve u Mostaru..HordasOdMalena je napisao/la:Izgleda da je zadovoljio Jesica, a ako ga je zadovoljio onda moze prociSarajlijica1946 je napisao/la:Muharemovic moze proci ali KramarHordasOdMalena je napisao/la:Sutra bi navidno u Kramara i Muharemovica, trebao potpisati jos neki igrac, radi se u tajnosti.![]()
...
Da nije PapeHordasOdMalena je napisao/la:Sutra bi navodno uz Kramara i Muharemovica, trebao potpisati jos neki igrac, radi se u tajnosti.![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Sutra vrijedi poranit 

To je danas. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Jes brate, u pravu si, zbunio sam se od uzbuđenja...High je napisao/la:To je danas.

Još malo.Bolanos je napisao/la:I opet se nista nece dogoditi.![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
-Pratim forum i jednostavno nisam mogao vise izdrzat a da se ne registrujem, jer stvarno ne razumijem mnoge od vas... Sjecam se prije, svaki prelazni rok nama ode 10 igraca, dodje nam novih 15 i svaku polusezonu smo igrali sa drugim igracima bukvalno, vecina anonimusa dovedena reda radi, da bi mogli odigrat sezonu do kraja, tad smo svi zeljeli da imamo 11 igraca koji ce ciniti kostur, koji ce odraditi makar 2 sezone u klubu, a ne polusezonu... Sad kada postajemo ''profesionalni'' klub, dolazi sve na svoje, ne dovodi se 20 pojacanja za prelazni rok, ne vrtimo se po medijima svaki dan, dodjete ovde i pitate gdje su pojacanja ??? Ne razumijem sta hocete, ocigledno ste navikli na kompletno mijenjanje ekipe (nesto slicno sto strumfovi rade upravo)...
-Onda zasto smatrate svakog igraca kojeg dovedemo pojacanjem ? Ima igraca koji se dovode kao rezerve, jer sjetite se prosle sezone, problemi s povredama, suspenzijama i gdje god nam je trebao igrac, dzemica je njegovu poziciju pokrivao i spasavao nas u tim trenucima. Mi smo u vezi tanki, vidilo se u ovoj polusezoni i uprava je mudro postupila dovodjenjem Ledeta, jer prije svega rijec je o iskusnom igracu, ne mora on igrati utakmicu, ali ce sigurno imati pozitivan uticaj na ove mlade momke, uostalom ako se neko povrijedi ne brinem se da ce ga Lede uspjesno zamijeniti...
-Sto se mladih igraca tice, ne mozete odmah u vatru gurnuti 11 mladica, to se radi postepeno, stvaranje igraca ne traje jednu godinu, igrac se stvara godinama, zato ne treba jos uvijek puno ocekivati od nase akademije...
-Mnogi hoce uspijeh preko noci, ali dragi moji put do uspijeha ima mnogo stepenica, a mi smo se tek poceli penjati...
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG, SAMO SARAJ'VO !!!
-Onda zasto smatrate svakog igraca kojeg dovedemo pojacanjem ? Ima igraca koji se dovode kao rezerve, jer sjetite se prosle sezone, problemi s povredama, suspenzijama i gdje god nam je trebao igrac, dzemica je njegovu poziciju pokrivao i spasavao nas u tim trenucima. Mi smo u vezi tanki, vidilo se u ovoj polusezoni i uprava je mudro postupila dovodjenjem Ledeta, jer prije svega rijec je o iskusnom igracu, ne mora on igrati utakmicu, ali ce sigurno imati pozitivan uticaj na ove mlade momke, uostalom ako se neko povrijedi ne brinem se da ce ga Lede uspjesno zamijeniti...
-Sto se mladih igraca tice, ne mozete odmah u vatru gurnuti 11 mladica, to se radi postepeno, stvaranje igraca ne traje jednu godinu, igrac se stvara godinama, zato ne treba jos uvijek puno ocekivati od nase akademije...
-Mnogi hoce uspijeh preko noci, ali dragi moji put do uspijeha ima mnogo stepenica, a mi smo se tek poceli penjati...
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG, SAMO SARAJ'VO !!!
1946~
Sve sto sam napisao nije rekla-kazala, niti "od jarana", vec iz licnog prisustva. Al rekoh ti zaobidji me, sa ovcama ne polemisem.arhimed89 je napisao/la:Niste ti i dezurni pljuvaci zasluzni sto je klub danas gdje jeste,jer ste i tada pljuvali kao sto pljujete i danas i prozivate ljude koji su sutili i zasukali rukave.Imas ljude koji sjede i pljuju i ljude koji rade na stanju da se ono promjeni.Mnogi od tih ljudi koji su isto tako uticali da se sitvacija u klubu promjeni danas su svjesni kroz kakva je sranja klub prosao da bi na celu kluba imali jednu ovakvu odlicnu garnituru ljudi,koje danas neki prozivaju zbog nekih nebuloza i traze im dlaku u jajetu da bi ih najurili po nekom starom receptu.Mnogi od onih koji danas imaju pozitivno misljenje o upravi,to misljenje nisu imali tada o tadasnjim upravama i njih su pljuvali i imali su razlog.pasica je napisao/la:
Zalutao si. Ako vec ne znas kako funkcionise engleski model, nemoj se ni javljati. Zaobidji me ti, kao i ostali mudraci sa ove teme koji se drze istih fraza kao pijan plota.
Znamo i ja i ostali "dezurni pljuvaci" vrlo dobro gdje smo bili prije par godina. Zbog kritikebi djela i jesmo ovdje. I kritikovati cemo sve sto je lose kako bi napredovali, da li ce napredak biti sa ovom upravom ili nekom drugom, to mene ama bas ni malo ne interesuje, dok god napredujemo. Kad pocnemo stagnirati, ili ici unazad, buniti cemo se. Kome to smeta, taj gleda licne interese, a ne dobrobit kluba!
To sto pojedini navijaci misle da su veci od kluba i da mogu da vedre i oblace kako njima pase to je druga stvar.Vecinom su to oni navijaci koji su svojim placanjem karte drzali taj klub u zivotu a ti "najvatreniji" pljuvaci su mu godisnje donosili po 100 000 maraka minuza.
Ovo je mi je zadnji post potrosen na tebe i tebi slicne, tako da nema potrebe da me citirate i jos jednom mi napisete koju o sjajnoj garnituri ljudi s kojom nikad kafe niste popili.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ja poranijo
Dze sunam pojacenja
Yebovi obitelj
?
Odo spavat
Dze sunam pojacenja
Yebovi obitelj
?
Odo spavat
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Vraćaj se. Evo ih na ajrodromu.uNbx je napisao/la:Ja poranijo
Dze sunam pojacenja
Yebovi obitelj
?
Odo spavat
A gdje nam je buđet za to?High je napisao/la:Vraćaj se. Evo ih na ajrodromu.uNbx je napisao/la:Ja poranijo
Dze sunam pojacenja
Yebovi obitelj
?
Odo spavat
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ukrao ga @joker.Pantelija je napisao/la:A gdje nam je buđet za to?High je napisao/la:Vraćaj se. Evo ih na ajrodromu.uNbx je napisao/la:Ja poranijo
Dze sunam pojacenja
Yebovi obitelj
?
Odo spavat

Znači furamo se i dalje...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337, plisek, SHZ82 i 57 gostiju.