RedEvil je napisao/la:Ja ne razumijem ovu rijec ,,pljuvac'',al fkt nemozes nista reci mimo nekog kursa kojeg je neko zacrtao i mi moramo kao ovce svi tako misliti i razmisljati,znaci hijerarhija nemozes iznijeti svoje misljenje,jer ako nesto kazes na ovu upravu odmah si pljuvac,na Jesu- pljuvac,na transfer politiku -pljuvac,ako ne mislimo isto pljuvac,ako pusim drinu light,on jedinu-pljuvac,pa brate nismo istomisljenici,nije nas jedna majka rodila,i mora postojati kritika,i pozitivna i negativna,ako kritikujes ne znaci da ti tjeras nekog,i da imas nesto protiv njega,kritikujes njegov rad/nerad po tvom misljenju ili saznanju![]()
Postoji nesto sto se zove konstruktivno kritikovanje, objektivno i argumentovano odgovaranje, a ne rekla-kazala, postoji za sve fin nacin da se kaze i mislim da se ovde tako nesto cijeni, ali ovde je toga malo i stoga je rijec "pljuvac" i "pljuvanje" vrlo cesta jer je cinjenica da je vecina tih postova napisana onako iz frustracije, il cisto da se napise, il dodje neko ko nije upucen pa eto bahne, "zna on", eh to je RedEvil-e sve pljuvanje.
Ali ne bi valjalo da nema pljuvaca i to je neko ranije spomenuo, okej je i da su oni tu, jer to dokazuje da ima veliki interes za klub, za ono sto Sarajevo radi i sto je postalo, a i sto postaje.