2015/2016 NBA Sezona

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: 2015/2016 NBA Sezona

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2016, 14:34

BIHfan je napisao/la: Cuj Kobetard, isto ko nekad Rosetard sto su nas Bullsovce zvali.
Sad ste Jimmytardi :mrgreen:
BIHfan je napisao/la:Ne znam zasto se mora vrijedjat na taj nacin, jer nekog zvat retardom pa makar u vezi jednog igraca je tuzno. Jos si ti Rio u pitanju, razocaro si me.
Ma nije retard (navija za Sarajevo :kafa: ), a to je od milja naziv, ne mislim ništa loše :problem:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jan 2016, 14:35

rio_Ferdy88 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la: Cuj Kobetard, isto ko nekad Rosetard sto su nas Bullsovce zvali.
Sad ste Jimmytardi :mrgreen:
BIHfan je napisao/la:Ne znam zasto se mora vrijedjat na taj nacin, jer nekog zvat retardom pa makar u vezi jednog igraca je tuzno. Jos si ti Rio u pitanju, razocaro si me.
Ma nije retard (navija za Sarajevo :kafa: ), a to je od milja naziv, ne mislim ništa loše :problem:
Zbog tog naziva su se banovi djelili, meni iskreno smeta, a nemoj moderaciju iskusavat. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2016, 14:39

BIHfan je napisao/la: Zbog tog naziva su se banovi djelili, meni iskreno smeta, a nemoj moderaciju iskusavat. :)
I'll try my luck :mrgreen:

P.S Imam štelu :kafa:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 22 jan 2016, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 22 jan 2016, 14:40

work je napisao/la:
JHam je napisao/la: Jasta, zato ima samo 3 pobjede vise od tog istog Denvera, koji u redovnoj rotaciji koristi 5 igraca do 21. godine, od cega su 3 startera, i kojem svaku utakmicu fali neki drugi igrac, i koji su opet kao takvi pobijedili trenutnog sampiona :shh: :shh:
fino sam ti rekao da necete vidjeti playoffa zadugo poslije raskida sa Karlom.
ISto sam ti rekao da ce Kingsi u playoff sa KArlom odmah ove sezone.
Sad ti opet kazem, prestani sam sebe lagati.
A ja ti kazem da nece, i da vece sanse mi imamo da ove godine udjemo u PO nego oni... ;)

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 22 jan 2016, 14:43

Meni to nije uvreda... Čast je biti veliki navijač Kobe Bryanta. :tokralju:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 jan 2016, 14:52

Jedno je kada to kaze Rio u zdravom duhu, gdje se cisto vidi da je sala, a drugo kada to neki troleri koriste konstantno da bi izvukli reakciju.

Sto se tice ASW... Licno meni nista ne predstavlja. Drugim rijecima ne pratim. Volio bi da uvedu da ta utakmica ima neki znacaj. Kao npr. u Baseball-u, gdje pobjednik svojoj konferenciji donosi domaci teren u finalu. Da vidite kako se gine na terenu, cak i igraci cije ekipe nemaju sansu za PO.
Postovanje treba zaraditi.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 22 jan 2016, 15:04

Zna li se ko ce nastupiti u ostalim desavanjima na ASW?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jan 2016, 15:10

Banujte Ria, mozda nadje curu. :mrgreen:

Jos ne mogu doc sebi nijedan visoki igrac. :clap: :facepalm:
Isto se nadam da ce sto manje nasih igraca biti na ovom cirkusu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 jan 2016, 15:21

BIHfan je napisao/la:Banujte Ria, mozda nadje curu. :mrgreen:

Jos ne mogu doc sebi nijedan visoki igrac. :clap: :facepalm:
Isto se nadam da ce sto manje nasih igraca biti na ovom cirkusu.
hehehehe nadjemo mu kakvu na forumu. :D

Bit ce Butler 100%. Gasol moguce, ali male sanse.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 jan 2016, 15:25

BIHfan je napisao/la:Banujte Ria, mozda nadje curu. :mrgreen:
Šalji kakvu papirušu :kafa:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 22 jan 2016, 15:38

Problem s Kobeovim slučajem je što to daje legitimno pravo nama, Gruzijcima, Hrvatima, Srbima, Kinezima da glasaju 5 puta dnevno za svoje i da jednog dana završimo sa Hezonjom, Jokićem, Mirzom, Jukom, Zazom, Linom, etc. u prvoj na allstaru. Allstar i jeste viđenje popularnosti, ali uglavnom su izglasavani najbolji ili bar drugi, treći igrači na svojim pozicijama te sezone. Ming je nekada s povredama bio presedan kao i sada Kobe. I iskren da budem više razumijem kad Kinezi koji nemaju pojma o košarci izglasaju Minga nego Kobajini navijači od kojih očekuješ da nešto znaju o košarci. Dirka su Švabe i navijači Dallasa lako mogli ubaciti u prvu, ali on realno i pored sjajne sezone trenutno nema šta tražiti na allstaru.
Kad Melo, Wade i slični upadnu i nije tolika glupost jer oni i pored toga što nisu za prve petorske sigurno bi bili izabrani od strane trenera. Kobe ne bi.

Najgore mi je licemjerje gdje se čude za Zazu, Mela, Wadea, a niko ne smije reći da vjerovatno nikad igrač u slabijoj formi od Kobea trenutno nije igrao na allstaru.

Ja prvi neću gledati uživo allstar je mi se ne da ostajati tolik budan zbog nebitne tekme, ali kad gledam snimak sutra želim vidjeti najbolje što NBA trenutno može ponuditi, a to nije Kobe.

Mislim da se Kobajina popularnost i veličina dovoljno vidi u ovoj oproštajnoj turneji gdje su ga svi maksimalno ispoštovali što i trebaju, ali ovo s allstarom je preseravanje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 22 jan 2016, 15:40

Ne znam kad sam zadnji put ispratio all star utakmicu, mozda tamo 2007-08. Nesto najdosadnije ubjedljivo, ko da gledas zajebancije na treningu.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 jan 2016, 15:49

Svi se slazemo da je to izbor popularnosti, i onda se cudimo sto je jedan od najpopularniji NBA igraca ikad izabran da bude tu. Dok ne promjenu nacin odabira igraca, Kobe, je tu sasvim zasluzeno bez obzira na njegove igre i brojke na terenu.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 22 jan 2016, 15:52

Epidaurus je napisao/la:Pa jel Kobe kriv sto Duncan i Dirk nisu popularni tolko ko on ? Nije Kobe jbt sam sebe izglaso za AS utakmicu nego raja koja ga obozava bukvalno. Ja sam prvi za to da Dirk i Duncan kad jednom najave svoj odlazak dobiju taj zadnji pocasni all star nastup al ne mozes ti tu prosipat pricu kako je Kobe ovo ili ono sto je izabran na AS. Po meni je dobro sto je na pocetku sezone jos najavio da se oprasta jer ce ga tako svi oni koji su odrasli uz njega i koji su mu se divili za sve sto je radio kroz karijeru moci po zadnji put gledati i oprostiti se od njega. Ne bi mi smetalo ni da Dirk i Duncan isto naprave jer su i oni legende koje su zasluzile da se liga od njih oprosti na najbolji nacin.
Mozda sam recenice malo zavrnuo da izgleda kao da je Kobe sam za sebe glasao, ali u sustini sam mislio na ljude koji su glasali za njega...

Slazem se da je popularnost uvijek igrala veliku ulogu kod izbora za All-Star, ali nikad nije najvecu. Niko Kobe-u ne spori da je jedan od najpopularnijih igraca svih vremena, ali koliko god su raja kroz historiju NBA glasala za svoje ljubimce ili da kazem cisto kroz popularnost birala nekog igraca, nekako je vazda bilo fer glasanje. Kad kazem fer, mislim na to da su se birali igraci koji stvarno dobro igraju te sezone ili barem oni koji su u usponu i kojima bas taj All-Star moze biti dodatna odskocna daska...

Ovosezonski Kobe, uz svo duzno postovanje i popularnost, NE ZASLUZUJE biti starter na All-Staru. Razumio bih donekle da su ga treneri naknadno izabrali na klupu (upravo radi tog nekog respecta)...

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 22 jan 2016, 15:59

Epidaurus je napisao/la: Samo je "mala" razlika sto Sacramento ima najboljeg centra lige i top 10 igraca lige (kojeg taj isti Karl forsira da igra s poludistance i suta trice dok je kod Malonea prosle godine igrao superbolesnu fransiznu kosarku u oba smjera) i jos Gaya i Ronda koji su bez obzira na sve nedostatke i mane dosta bolji igraci od bilo kojeg igraca Denvera.
Sto ih Malone ili neko drugi onda nije odveo u playoff. Lafcina je imao 50+ pobjeda sa ekipom gdje je Gallinari bio glavni igrac i McGee prvi centar, o cemu ti pricas. Molim te, kani se komentarisanja mojih postova, iskreno imam osjecaj da zaglupljujem dok ti replike citam.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 jan 2016, 16:04

work je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la: Samo je "mala" razlika sto Sacramento ima najboljeg centra lige i top 10 igraca lige (kojeg taj isti Karl forsira da igra s poludistance i suta trice dok je kod Malonea prosle godine igrao superbolesnu fransiznu kosarku u oba smjera) i jos Gaya i Ronda koji su bez obzira na sve nedostatke i mane dosta bolji igraci od bilo kojeg igraca Denvera.
Sto ih Malone ili neko drugi onda nije odveo u playoff. Lafcina je imao 50+ pobjeda sa ekipom gdje je Gallinari bio glavni igrac i McGee prvi centar, o cemu ti pricas. Molim te, kani se komentarisanja mojih postova, iskreno imam osjecaj da zaglupljujem dok ti replike citam.
Em nedostatak osnovnog poznavanja materije o kojoj prica, em nedostatak osnovne kulture, em pokusaj prekrivanja nedostataka inteligencije i nesigurnosti nekim pokusajem omalovazavanje dugih.

Kosarka je sport za malo inteligentnije individue, prebaci se bolje na neki manje komplikovan.

@Luminary

Pa niko ko ima oci i sposobnost zdravog razmisljanja nece reci da Kobe svojim igrama zasluzuje da igra na AS. Cisto je izglasan zbog popularnosti i sigurno je da je dosta igraca obzirom na igre zasluzilo da ide prije njega. Bilo bi vjerovatno posteno da sam odustane i repusti svoje mjesto nekom drugom al ne znam da je ikad iko u historiji to uradio.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 22 jan 2016, 16:23

Epi u dosta toga se slažem sa tobom, ali si i ti počeo malo vise kenjat, kao da drzis predavanja i niko nista drugi nema pravo reci ;)
Odvadi malo, dobronamjeran savjet ;)

Mavs
Kontakt:

Post Postao/la Mavs » 22 jan 2016, 16:24

Evo za koga sam ja dao svoj glasove: Steph, Kobe, Kawai, Dirk, Timmy. Naravno da nisam realan ni približno, priznajem. Ali kad je bal nek' je maskenbal. Jedina prava slika All-Star utakmice će biti kada treneri budu birali i petorke i klupu, a to je jasno da se nikada neće desiti. Zato, opušteno.
Wake up and live !

Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 jan 2016, 16:29

JoseMourinho je napisao/la:Epi u dosta toga se slažem sa tobom, ali si i ti počeo malo vise kenjat, kao da drzis predavanja i niko nista drugi nema pravo reci ;)
Odvadi malo, dobronamjeran savjet ;)
Na sta tacno mislis, mada shvatam ako u zadnje vrijeme malo vise s.e.r.e.m takoreci, ispiti me pritisnuli pravo, 6 u 10 dana :cry: :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 22 jan 2016, 16:37

J9sh Smith nazad u Raketama :urnebes: :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gost.