Nisam @ajzea gdje cu tebe brat moj. Prije cu ovom najstarijem sinu samar opalit da se smirim nego tebe prcat
Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)
Re: Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)
Krleza ma bilo je i nas 20000 protiv Želje u finalu 15000 protiv Dinama u Bg. 8000 u Splitu,pa 5000 u Splitu,4000 u Tuzli i da ne pisem ove ostale jer ima toga gomilu nego sto ne pises sa nicka @solinas vidim kurvo bio si prijavljen 19-tog januara 
Nisam @ajzea gdje cu tebe brat moj. Prije cu ovom najstarijem sinu samar opalit da se smirim nego tebe prcat
Krleza oca mi imam osjecaj da odgovaras a ne procitas sta je neko napisaoAgamemnon je napisao/la:Jbg moramo gledati i na one koji nemaju 10 ili 5 km,a nazalost u nasoj drzavi takvih je sve vise.Cocaine je napisao/la:Ma ja sam stopirao do Niša da bi me vratili sa kapije Čaira zato sam ono i napisao i normala je onaj ko nema ali onaj ko ima a gleda jeli 3 5 ili 10 na te sam mislio
Znam ja sta si ti napisao,ali vidim da ne razumijes zasto sam te citirao.neda mi se ni objasnjavat.Cocaine je napisao/la:Krleza oca mi imam osjecaj da odgovaras a ne procitas sta je neko napisaoAgamemnon je napisao/la:Jbg moramo gledati i na one koji nemaju 10 ili 5 km,a nazalost u nasoj drzavi takvih je sve vise.Cocaine je napisao/la:Ma ja sam stopirao do Niša da bi me vratili sa kapije Čaira zato sam ono i napisao i normala je onaj ko nema ali onaj ko ima a gleda jeli 3 5 ili 10 na te sam mislio
Sve to stoji oko posjete Ali eto trubis kako znam za tebe o tim gostovanjima fukara pa reko malo retrospektive
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Sto ne pises sa nicka @solinas
i daj objasni mi molim te
Neka te baCocaine je napisao/la:Sto ne pises sa nicka @solinasi daj objasni mi molim te
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Krleza nisi bola objasnio ali yebo ti. Sto ne pises sa nicka @solinas da forumska harmonija bude upotpunjena. Tacno mi nije zanimljivo. Cuj agamemnonAgamemnon je napisao/la:Neka te baCocaine je napisao/la:Sto ne pises sa nicka @solinasi daj objasni mi molim te
Evo i mene.. Jesmo se fino sastali, tačno me neka nostalgija uhvatila 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bijo je to veliki cojk.Cocaine je napisao/la:Krleza nisi bola objasnio ali yebo ti. Sto ne pises sa nicka @solinas da forumska harmonija bude upotpunjena. Tacno mi nije zanimljivo. Cuj agamemnonAgamemnon je napisao/la:Neka te baCocaine je napisao/la:Sto ne pises sa nicka @solinasi daj objasni mi molim te
Taj agamemnon.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
@ajzea evo ga nece da pise sa nicka solinas 
Treba bojkotovati forum, nije mi to to majke mi..
Moj skromni doprinos temi, da ne bude da bezveze palamudim, što obično i radim..
Evo i ovo... U boj ku.rac moj
[youtube][/youtube]
Moj skromni doprinos temi, da ne bude da bezveze palamudim, što obično i radim..
[youtube][/youtube]
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pa nema, bez Solinasa naseg ovaj forum ne bi mogao da opstane, sto bi se reklo, on je svedrzitelj, plus sto je nacitan i obrazovan kao Krleza Miroslav, pokoj mu dusi, koji mu je i uzor istovremeno. Takvog forumasa rijetko koji forum ima...
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Sta ti znasVulture je napisao/la:Pa nema, bez Solinasa naseg ovaj forum ne bi mogao da opstane, sto bi se reklo, on je svedrzitelj, plus sto je nacitan i obrazovan kao Krleza Miroslav, pokoj mu dusi, koji mu je i uzor istovremeno. Takvog forumasa rijetko koji forum ima...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pa jel' nisam u pravu?DoeTz je napisao/la:Sta ti znasVulture je napisao/la:Pa nema, bez Solinasa naseg ovaj forum ne bi mogao da opstane, sto bi se reklo, on je svedrzitelj, plus sto je nacitan i obrazovan kao Krleza Miroslav, pokoj mu dusi, koji mu je i uzor istovremeno. Takvog forumasa rijetko koji forum ima...
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
U kavez kanarinacVulture je napisao/la:Pa jel' nisam u pravu?DoeTz je napisao/la:Sta ti znasVulture je napisao/la:Pa nema, bez Solinasa naseg ovaj forum ne bi mogao da opstane, sto bi se reklo, on je svedrzitelj, plus sto je nacitan i obrazovan kao Krleza Miroslav, pokoj mu dusi, koji mu je i uzor istovremeno. Takvog forumasa rijetko koji forum ima...
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Izgleda da ti smetaju te putinove naocale, ne vidis dobro da lesinar nije tako sarenDoeTz je napisao/la:U kavez kanarinacVulture je napisao/la:Pa jel' nisam u pravu?DoeTz je napisao/la: Sta ti znas
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ima vas raznih vrsta 
Nastavit cemo mi drugom prilikom da ne **** temu, inace obozavam ptice
Nastavit cemo mi drugom prilikom da ne **** temu, inace obozavam ptice
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

Joint Union (The Maniacs) na Mundijalu u Italiji 1990. godine prije utakmice sa Njemačkom.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

prijateljska tekma danas, zeljo-vitez, 2 tisuce gledatelja
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Taman tu mozete igrat i ligaske i nema vas vise
!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Čiji si ti?bambus je napisao/la:Taman tu mozete igrat i ligaske i nema vas vise
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.