Nisam @ajzea gdje cu tebe brat moj. Prije cu ovom najstarijem sinu samar opalit da se smirim nego tebe prcat

Krleza oca mi imam osjecaj da odgovaras a ne procitas sta je neko napisaoAgamemnon je napisao/la:Jbg moramo gledati i na one koji nemaju 10 ili 5 km,a nazalost u nasoj drzavi takvih je sve vise.Cocaine je napisao/la:Ma ja sam stopirao do Niša da bi me vratili sa kapije Čaira zato sam ono i napisao i normala je onaj ko nema ali onaj ko ima a gleda jeli 3 5 ili 10 na te sam mislio
Znam ja sta si ti napisao,ali vidim da ne razumijes zasto sam te citirao.neda mi se ni objasnjavat.Cocaine je napisao/la:Krleza oca mi imam osjecaj da odgovaras a ne procitas sta je neko napisaoAgamemnon je napisao/la:Jbg moramo gledati i na one koji nemaju 10 ili 5 km,a nazalost u nasoj drzavi takvih je sve vise.Cocaine je napisao/la:Ma ja sam stopirao do Niša da bi me vratili sa kapije Čaira zato sam ono i napisao i normala je onaj ko nema ali onaj ko ima a gleda jeli 3 5 ili 10 na te sam mislio
Neka te baCocaine je napisao/la:Sto ne pises sa nicka @solinasi daj objasni mi molim te
Krleza nisi bola objasnio ali yebo ti. Sto ne pises sa nicka @solinas da forumska harmonija bude upotpunjena. Tacno mi nije zanimljivo. Cuj agamemnonAgamemnon je napisao/la:Neka te baCocaine je napisao/la:Sto ne pises sa nicka @solinasi daj objasni mi molim te
Bijo je to veliki cojk.Cocaine je napisao/la:Krleza nisi bola objasnio ali yebo ti. Sto ne pises sa nicka @solinas da forumska harmonija bude upotpunjena. Tacno mi nije zanimljivo. Cuj agamemnonAgamemnon je napisao/la:Neka te baCocaine je napisao/la:Sto ne pises sa nicka @solinasi daj objasni mi molim te
Sta ti znasVulture je napisao/la:Pa nema, bez Solinasa naseg ovaj forum ne bi mogao da opstane, sto bi se reklo, on je svedrzitelj, plus sto je nacitan i obrazovan kao Krleza Miroslav, pokoj mu dusi, koji mu je i uzor istovremeno. Takvog forumasa rijetko koji forum ima...
Pa jel' nisam u pravu?DoeTz je napisao/la:Sta ti znasVulture je napisao/la:Pa nema, bez Solinasa naseg ovaj forum ne bi mogao da opstane, sto bi se reklo, on je svedrzitelj, plus sto je nacitan i obrazovan kao Krleza Miroslav, pokoj mu dusi, koji mu je i uzor istovremeno. Takvog forumasa rijetko koji forum ima...
U kavez kanarinacVulture je napisao/la:Pa jel' nisam u pravu?DoeTz je napisao/la:Sta ti znasVulture je napisao/la:Pa nema, bez Solinasa naseg ovaj forum ne bi mogao da opstane, sto bi se reklo, on je svedrzitelj, plus sto je nacitan i obrazovan kao Krleza Miroslav, pokoj mu dusi, koji mu je i uzor istovremeno. Takvog forumasa rijetko koji forum ima...
Izgleda da ti smetaju te putinove naocale, ne vidis dobro da lesinar nije tako sarenDoeTz je napisao/la:U kavez kanarinacVulture je napisao/la:Pa jel' nisam u pravu?DoeTz je napisao/la: Sta ti znas
Čiji si ti?bambus je napisao/la:Taman tu mozete igrat i ligaske i nema vas vise
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10 i 14 gostiju.