FK Slavija
Re: FK Slavija
Vejnović dolazi sutra- prekosutra.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Pappy je napisao/la:Zatucana sredina jbg. Ne vrijednujemo različitosti.Chinaglia je napisao/la:Pappy, zašto ste otjerali momka, zato što je balija, je l'
i ja bi ga zatjerao.
kod nas prije par god dosao novi trener (bloudek) i odmah na prvi trening s kapom nk zagreb. isli navijaci da mu objasne..
Garant da slavu brat proslavi...mnogo dobar igrac meni bar jedan od boljih u ekipi...Pappy je napisao/la:Vejnović dolazi sutra- prekosutra.
U subotu u Visokom protiv Mladosti DK. Odlična provjera na startu priprema da se malo istrče.
Ma brate to je nepoštovanje kluba u koji dolaziš. Nema to nikakve veze sa tim ko je i odakle je. Dolazili su i prije igrači iz Sarajeva i Željezničara, evo ih i ove godine tu opet, pa ih nikad nismo tjerali. Da nije Sarajevo, već bilo koji drugi klub iz Premijer lige, isto bi se postupilo. Ne možeš doći igrati za jedan klub, i pričati kako si srećan, a na trening dolaziti sa drugim obilježjima.FaustinoAsprilla je napisao/la:Pappy je napisao/la:Zatucana sredina jbg. Ne vrijednujemo različitosti.Chinaglia je napisao/la:Pappy, zašto ste otjerali momka, zato što je balija, je l'![]()
![]()
i ja bi ga zatjerao.
kod nas prije par god dosao novi trener (bloudek) i odmah na prvi trening s kapom nk zagreb. isli navijaci da mu objasne..
trebao je brat obući majicu s Ljiljanima 
Čovjek dosađuje na raznim temama. Preko 12 hiljada postova u dvije godine dovoljno govori.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Odakle ta informacija, ja imam info da Mladost u nedjelju igra prijateljsku ali sa Bosnom iz VisokogPappy je napisao/la:U subotu u Visokom protiv Mladosti DK. Odlična provjera na startu priprema da se malo istrče.
Rekoše mi u klubu. Stiže sad i meni događaj na fejsu da igrate sa Bosnom, pa mi ništa nije jasno.ziher je napisao/la:Odakle ta informacija, ja imam info da Mladost u nedjelju igra prijateljsku ali sa Bosnom iz VisokogPappy je napisao/la:U subotu u Visokom protiv Mladosti DK. Odlična provjera na startu priprema da se malo istrče.
Ništa mu ne bi falilo. Imao si i imaš igrače u klubu koji su nosili te majice, nosili majice Armije BiH, i imali tetovaže Nasera Orića, pa ih eto još u klubu. Doduše istetovirani je otišao.Chinaglia je napisao/la:trebao je brat obući majicu s Ljiljanima
Pappy izgleda ipak da igramo sa Vama ali ne u nedjelju nego u subotu u Visokom, dok nama u nedjelju ostaje tekma sa Bosnom isto u Visokom.ziher je napisao/la:Odakle ta informacija, ja imam info da Mladost u nedjelju igra prijateljsku ali sa Bosnom iz VisokogPappy je napisao/la:U subotu u Visokom protiv Mladosti DK. Odlična provjera na startu priprema da se malo istrče.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Subota 13:00, stadion Visoko
Mladost - Slavija.
Nedjelja 13:00 stadion Visoko
Bosna - Mladost.
Mladost - Slavija.
Nedjelja 13:00 stadion Visoko
Bosna - Mladost.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
U subotu sam ja i rekao.ziher je napisao/la:Pappy izgleda ipak da igramo sa Vama ali ne u nedjelju nego u subotu u Visokom, dok nama u nedjelju ostaje tekma sa Bosnom isto u Visokom.ziher je napisao/la:Odakle ta informacija, ja imam info da Mladost u nedjelju igra prijateljsku ali sa Bosnom iz VisokogPappy je napisao/la:U subotu u Visokom protiv Mladosti DK. Odlična provjera na startu priprema da se malo istrče.
Vidi stvarno si rekao u subotu
Vidjet cemo sta ce biti ali mislim da ce to biti kombinovano. Nego Pappy dolazis li u Visoko
Vjerovatno hoću. Mada, postoji određena doza šanse i da neću.ziher je napisao/la:Vidi stvarno si rekao u subotuVidjet cemo sta ce biti ali mislim da ce to biti kombinovano. Nego Pappy dolazis li u Visoko
Predrag Papaz trenira sa ekipom, vjerovatno će potpisati.
Kakav je ovaj Lalovic sto se spominje kao moguce pojacanje Drine? Znate li nesto o tome?
Čuj znamo li, pisao o tome.trnovica je napisao/la:Kakav je ovaj Lalovic sto se spominje kao moguce pojacanje Drine? Znate li nesto o tome?
Vjeruj mi da mi najžalivije pada njegov odlazak, od svih u zadnje dvije godine. Mali je još uvijek junior, kapiten juniorske selekcije, ali već sada se vidi da može da bude odličan igrač. Kod nas je debitovao u prvom timu u Mostaru, a onda protiv Mladosti u Lukavici odigrao više od poluvremena i to na odličan način. Treba mu utakmica, nažalost kod nas su se opet drugi igrači gurali, umjesto da on bude prva zamjena Arsenijeviću, i nije bio ni u planovima za drugi dio, tako da je odlučio da ode. Opet, ima neki problemčić oko papira. Slavija će tražiti lovu za njega, pa ako Drina plati tu simboličnu cifru vaš je.
Ja vjerujem da će vama biti od koristi, ako ga pustite da igra.
Danas prvi trening u Butmiru, igralo se između sebe. Došlo je nekih novih igrača. Od onih što su bili na probi, i juče igrali utakmicu, nikoga danas.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Drug, kakav Butmir spominješ ? Na kojem terenu u Butmiru ste trenirali ?Pappy je napisao/la:Danas prvi trening u Butmiru, igralo se između sebe. Došlo je nekih novih igrača. Od onih što su bili na probi, i juče igrali utakmicu, nikoga danas.
U kampu Sarajeva.narodniheroj je napisao/la:Drug, kakav Butmir spominješ ? Na kojem terenu u Butmiru ste trenirali ?Pappy je napisao/la:Danas prvi trening u Butmiru, igralo se između sebe. Došlo je nekih novih igrača. Od onih što su bili na probi, i juče igrali utakmicu, nikoga danas.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Hvala na odgovoru...sad će te biti opasni jbg. uslovi, ovo-ono, napredak , Evropa i te stvari 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.