Postao/la DragonGirl » 25 jan 2016, 00:25
Ma nije više bitno ni ko je kriv, u prošlim kolima je sam bio kriv promašivši hrpu zicera, u ovom nije imao pomoći suigrača ali suština je ista, a to je da ne ide, jednostavno ne ide. Roma kao Roma, loš tim, loša krila, loši bekovi, poneki wannabe Messi, nervozna veza, konstantna vraćanja lopte, bezidejna igra, ponekad i ispod prosjeka, dosadan, negledljiv fudbal, prosječan talijanski trener i još se na to naroda napadač u krizi i šta čovjek može očekivati. Velike stvari očito ne. Tako će se vjerovatno nastaviti i u narednim sezonama jer Roma očito nije klub koji se razbacuje novcem tako da je bilo kakav uspjeh s Romom, barem s ove tačke gledišta, zasada misaona imenica. Također, od famozne veze Džeko-Pjanić, od koje se toliko očekivalo, nema skoro ništa. Svakako sezona i dalje traje ali mislim da nije pretjerano već sada reći da se Edin debelo zeznuo došavši u Rim i da je to greška koja bi mu mogla vrtoglavo srozati karijeru jer nažalost, bez obzira čijom krivicom, da li suigrača, lige, njega koji djeluje ubijen u pojam, od imena Džeko, onakvog igrača i golgetera, trenutno ne znam postoji li i Dž. Nadati se poboljšanju, ali u ovakvim okolnostima, ipak teško.