Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adinjo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Adinjo » 24 jan 2016, 23:03

NoName je napisao/la:
Peace je napisao/la:Cist je gol....ali ako je u pitanju neki sport gdje je dozvoljeno hvatanje protivnika sa obje ruke, i spustanje istog na zemlju kad skace.... dakle u nekom borilackom sportu bi se mozda pikalo...
Nisi vidio dobro. Engleski komentatori potvrdiše da ono nije vidjelo faula, ja mislim isto. Ali nije sudiji zamjeriti, realno nije mogao vidjeti.
Samo zato jer je engleski komentator to rekao, ne mora da bude tačno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 24 jan 2016, 23:04

Džeko, vrati se, treba nam napadač uz Lendrića i Đermanovića.
Treba nam novi Joco.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 24 jan 2016, 23:09

Ma faul ko vrata... sa obje ruke uhvatio barzaglia kad je ovaj skakao... i zato je italijan onako nezgrapno pao nakon skoka... evidentno hvatanje bilo... pogotovo se vidi sa onom kamerom koja je prikazala barzaglieva ledja... i dzekino cupanje... taj ugao daje bas jasnu sliku... nikakvi mi komentatori za to ne trebaju da vidim jer imam oci... a i dzeko se sekunde nije bunio na odluku... svjestan je i on bio da je faul...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 24 jan 2016, 23:15

1. Veceras rasprava o sviranom faulu....
2. Sutra, prekosutra okrsaj Dzeko vs Mandzukic
3.U srijedu vec niko ne zna kako je DZeko odigrao i nije bitno , letargija na forumu
4. Pripreme za sljedecu tekmu i sa povicima: vrijeme je..
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 24 jan 2016, 23:16

JohnCleese je napisao/la:1. Veceras rasprava o sviranom faulu....
2. Sutra, prekosutra okrsaj Dzeko vs Mandzukic
3.U srijedu vec niko ne zna kako je DZeko odigrao i nije bitno , letargija na forumu
4. Pripreme za sljedecu tekmu i sa povicima: vrijeme je..
Za iskusne. :thumbup:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 jan 2016, 23:23

Sta Dzeko da radi sa klocevima poput Digna i Florenzia koji sa strane ne znaju ubaciti lopte? Usput ovaj drugi krivac za poraz Rome, covjek umislio da je Messi. U karijeri je dao gol sa pola centra i misli da je najbolji na svijetu, a ostace u cijeloj karijeri upamcen samo po tom golu. Inace rinaka zesca od fudbalera.

Ovu Romu ne moze voditi zajedno 10 najboljih strucnjaka na svijetu. Nista nije dovodjeno po potrebi nego nakamarano nasumice.

Iskreno divim se navijacima talijanskih klubova koji mogu ovu ligu da prate. Mozda je sve stvar ukusa ne znam, ali meni je zanimljivija utakmica ekipa sa dna tabele Engleske, nego sa vrha Italije.

Kad ti prirede ovakvu utakmicu ekipe sa vrha tabele, onda ne znam sta da Kazem. Jedino cime sam bio odusevljen je onaj mali Dybala, et ako mogu nesto pozitivno da izvucem iz ove utakmice.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 24 jan 2016, 23:36

Jel' se ovdje jos uvijek pise da odradi lavovski posao na terenu, vracanje nazad, dobijeni vazdusni i spustanje lopte, retardirani Salah ne dodaje, jos jedna zrtva taktike, talijanski fudbal negledljiv, Pelegrini, Grafite i slicno? :kafa:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 jan 2016, 00:14

emir79 je napisao/la:Sta Dzeko da radi sa klocevima poput Digna i Florenzia koji sa strane ne znaju ubaciti lopte? Usput ovaj drugi krivac za poraz Rome, covjek umislio da je Messi. U karijeri je dao gol sa pola centra i misli da je najbolji na svijetu, a ostace u cijeloj karijeri upamcen samo po tom golu. Inace rinaka zesca od fudbalera.

Ovu Romu ne moze voditi zajedno 10 najboljih strucnjaka na svijetu. Nista nije dovodjeno po potrebi nego nakamarano nasumice.

Iskreno divim se navijacima talijanskih klubova koji mogu ovu ligu da prate. Mozda je sve stvar ukusa ne znam, ali meni je zanimljivija utakmica ekipa sa dna tabele Engleske, nego sa vrha Italije.

Kad ti prirede ovakvu utakmicu ekipe sa vrha tabele, onda ne znam sta da Kazem. Jedino cime sam bio odusevljen je onaj mali Dybala, et ako mogu nesto pozitivno da izvucem iz ove utakmice.
Ako voliš bezglavu trku po terenu, bolide i parmake u dresovima poluretardiranih klubova i botove na tribinama gledaj onda Engleze slobodno. Dođu prosječni italijanski treneri na Otok i uzimaju titule, dižu prosječne klubove do samog vrha tabele, spašavaju ih iz ambisa i sl. Pa ti to valjda govori dovoljno o tome koliko su ostali klubovi taktički i strateški "napredni", a koliko se pažnje posvećuje defektnom "svi u napad" sistemu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 jan 2016, 00:25

Ma nije više bitno ni ko je kriv, u prošlim kolima je sam bio kriv promašivši hrpu zicera, u ovom nije imao pomoći suigrača ali suština je ista, a to je da ne ide, jednostavno ne ide. Roma kao Roma, loš tim, loša krila, loši bekovi, poneki wannabe Messi, nervozna veza, konstantna vraćanja lopte, bezidejna igra, ponekad i ispod prosjeka, dosadan, negledljiv fudbal, prosječan talijanski trener i još se na to naroda napadač u krizi i šta čovjek može očekivati. Velike stvari očito ne. Tako će se vjerovatno nastaviti i u narednim sezonama jer Roma očito nije klub koji se razbacuje novcem tako da je bilo kakav uspjeh s Romom, barem s ove tačke gledišta, zasada misaona imenica. Također, od famozne veze Džeko-Pjanić, od koje se toliko očekivalo, nema skoro ništa. Svakako sezona i dalje traje ali mislim da nije pretjerano već sada reći da se Edin debelo zeznuo došavši u Rim i da je to greška koja bi mu mogla vrtoglavo srozati karijeru jer nažalost, bez obzira čijom krivicom, da li suigrača, lige, njega koji djeluje ubijen u pojam, od imena Džeko, onakvog igrača i golgetera, trenutno ne znam postoji li i Dž. Nadati se poboljšanju, ali u ovakvim okolnostima, ipak teško.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 jan 2016, 02:06

emir79 je napisao/la:Sta Dzeko da radi sa klocevima poput Digna i Florenzia koji sa strane ne znaju ubaciti lopte? Usput ovaj drugi krivac za poraz Rome, covjek umislio da je Messi. U karijeri je dao gol sa pola centra i misli da je najbolji na svijetu, a ostace u cijeloj karijeri upamcen samo po tom golu. Inace rinaka zesca od fudbalera.

Nijedna utakmica iz ovih top liga nece imati ovakav naboj. Sa izuzetkom onog vjestackog el klasiko naboja na koji se lozi balavurdija. Dobar fudbal, dobri potezi, takticko nadmudrivanja, prelijepo. Dodje evidentno slabija ekipa, slabija po formi, ali opet zamalo uze bod. Da je batistuta imao dobrih lopti mogli su i do sva tri. Ako ti je do golova i sansi okrenes neku slabiju tekmu a la Dorija Napoli, pa uzivaj u akcijama i golovima istim kao i u EPL. Ako ti je do fudbala, otvoris Kalco derbi i gledas kako se igra.

2 & counting, andiamo Dzekogol !
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 jan 2016, 02:13

Kako ne mogu ovo svršavanje po Seriji A ko nekoj ubermensch ligi u kojoj su i igrači i treneri taktički vanzemaljci.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 25 jan 2016, 08:02

Za sve ostale lige Seria A u taktickom smislu i jest druga vasiona, kao i njihovi treneri...
Eto sad je i Guodolin dosao i vidimo odmah efekat toga.... pisanje sa mrtvim swanseom po martinezu koji kao vazi za nekog jakog takticara... o ranieriu je suvisno pricati... kao i o ancelottiu....svi su ostavili ili ostavljaju dubok trag....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 jan 2016, 08:17

Ma ja ne mogu da vjerujem da neko moze uživati u ovako očajnom fudbalu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

High

Post Postao/la High » 25 jan 2016, 08:44

Pređe ih Juventus za 10 bodova, i to znalački. Kad se sjetim početka sezone i raznih predviđanja. :oops: :urnebes: Bolje nek predlože fuziju s Veronom. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jan 2016, 10:05

Po stručnjacima sa Seria A pdf-a ispade Fergie obični balvan i prosječni trener :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 25 jan 2016, 10:21

Bolje pitanje sta Digna i Florenci rade sa klocom zvani Dzeko. :rol: :rol:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jan 2016, 10:24

JonSnow je napisao/la:Kako ne mogu ovo svršavanje po Seriji A ko nekoj ubermensch ligi u kojoj su i igrači i treneri taktički vanzemaljci.
Smiješna liga, jedina koju ne mogu gledati, ogadi mi fudbal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 25 jan 2016, 10:40

Hvala Bogu pa smo "slobodni" na tom PDFu od virtuoznosti tvog pisanja... neka potraje gadjenje tog fudbala sa tvoje strane jos dugo dugo ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jan 2016, 10:56

Nema razloga da ne potraje, ne vidim da će se nešto promijeniti. Jedina liga na planeti u kojoj igrači već od prvog minuta počinju da kradu vrijeme, već tamo negdje od 60. minute golmana ne možeš puškom natjerati da izvede gol aut, igrači za svaki i najmanji kontakt padaju kao da ih je pogodio PAT.

Vjerovatno će ih Francuska liga od naredne sezone prestići po gledanosti, možda čak i na kraju ove sezone, veoma su blizu,

Serie A average attendance 22.673
Ligue 1 average attendance 20.498
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 25 jan 2016, 11:01

Gledajuci neke utakmice Napolija, Fiorentine,... ne mogu osporiti kvalitet igre.

Gledanost je sigurno pala kurcu za usi, ali dosta toga ima veze sa losim imageom top klubova (cijele lige), slab ucinak u Evropi, dovodjenju antitalenata, itd., ali ne mogu reci da nema nekog kvaliteta.

Uvijek biram utakmice Serie A ispred recemo Primere (iako me tamo mozda Atletico zanima), ma koliko nekom cudno zvucalo (ili mozda zbog Arene :mrgreen: ).
A smooth sea never made a skilled sailor.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, eldo, hansbosna, Zglavkar i 35 gostiju.