Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moze li Mujdza igrati protiv Njemacke? 
bojim se da ne bude kao protiv spanije 
- senad_flamin
- Kontakt:
ne!!!! nije jos dobio papire....Madafaka je napisao/la:Moze li Mujdza igrati protiv Njemacke?
-RIVALDO-
ne valja kad se ne isprobavaju novi igraci, ne valja kad ti isti novi igraci dobiju sansu, pa ko bi nama vise ugodio!? iz ovog poraza mozemo, a iskreno se nadam i da hocemo, nesto nauciti, valjda zato i sluze prijateljske utakmice..ko se imalo razumije u nogomet, iliti, fudbal, mogao je vidjeti da su nam neki igraci limitirani, i da zasluzuju poziv samo u slucaju da neko od standardnih ne moze igrati, a ako su oni limitirani, zamislite tek kakvi su oni koji nisu dobili poziv..
Volim te Bosno!!
P.S. I strasno da neki pljuju cak i po Dzeki!!
Volim te Bosno!!
P.S. I strasno da neki pljuju cak i po Dzeki!!
Volim te Bosno!!!
Igramo protiv reprezentacije koja je u vrhu svijetskog fudbala pa nam poraz netreba biti veliko razočarenje ali treba igrati svim srcem i boriti se za svoju reprezentaciju. Vidjelo se protiv svede da smo u utakmicu usli totalno neozbiljno podcjenjujuci protivnika. Vidjelo se da su se nasi u pojedinim trenutcima totalno gubili....... Mislim da nam najviše fali discipline u ovom trenutku ali opet netreba suditi po jednoj utakmici dešava se i najboljima ali ako se ovo ponovi protiv Njemacke onda se mora nesto mijenjati.
.
Gubili smo i prije pa smo ih ispratili aplauzom, nije problem primiti četiri komada, problem je u tome što se prva šansa stvorila u 90. minuti. Problem je što smo igrali bez ideje, bez smisla, bez konkretne taktike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pape.Virtu4l je napisao/la:Šta je bilo sa onom ekipom kojoj je bio jedini problem relizovati silne šanse?
jarane to ja pokusajem da kazem ovim idiotima, al oni neslusaju...Virtu4l je napisao/la:Gubili smo i prije pa smo ih ispratili aplauzom, nije problem primiti četiri komada, problem je u tome što se prva šansa stvorila u 90. minuti. Problem je što smo igrali bez ideje, bez smisla, bez konkretne taktike.
BLUE NATION.
Pa jesu bolji od nas. Jarane, ekipe poput svedske imaju pobjednicki i timski duh. Mi to nemamo, i dok god ga ne budemo imali bice bolji od nas, pa da imamo sve zvijezdu do zvijezde, djaba nam sve to kad ne igramo timski. Mi odma padamo u formi ako primimo gol, i nema nam povratka. Kad se toga rijesimo, tek se onda mozemo ravnomjerno nositi sa ovim ekipama.Cartman je napisao/la:Joj kako mrzim ove izjave "bolji su od nas". Qurac su bolji, imamo sigurno bolje igrace od njih. Ako cemo imat takav gubitnciki mentalitet, mozemo se komotno borit za 5. mjesto sa posranom Albanijom. Jesu li oni na nasem nivou?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
džakailibu
- Kontakt:
dajte ljudi malo realnosti. prvo poluvrijeme smo imali bar dvije-tri dobre sanse . igrali smo dobro dok su na sredini bili muratovic i medunjanin. na početku drugog panđa izlazi jer nije mogao da se izbori na desno ulazi nadarevic. e ali najveci problem je bio da izlazi muratovic- umjesto njega alispahic- medunjanin meni se cini poceo igrati na lijevo a pjanic u sredini sa alispahicem i tu se pocinjemo gubiti. tu gubimo defanzivnu liniju, gubimo sredinu i jaca pritisak na zadnji red. ispravite me ako grijesim.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ona igra protiv Svedske ako se ponovi protiv Njemackee necemo proci ispod 5 komada 
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Nismo igrali dobro nego jednako lose kao i Svedi, bila je dosadna tekma dok god je Muratovic bio na terenu. Cim je Alispahic usao sve je otislo u 3 p m, kao sto smo svi vidjeli. Susic nema sta probati igrati sa cak 4 ofanzivna vezna + 2 spica, pa gdje to jos ima ????džakailibu je napisao/la:dajte ljudi malo realnosti. prvo poluvrijeme smo imali bar dvije-tri dobre sanse . igrali smo dobro dok su na sredini bili muratovic i medunjanin. na početku drugog panđa izlazi jer nije mogao da se izbori na desno ulazi nadarevic. e ali najveci problem je bio da izlazi muratovic- umjesto njega alispahic- medunjanin meni se cini poceo igrati na lijevo a pjanic u sredini sa alispahicem i tu se pocinjemo gubiti. tu gubimo defanzivnu liniju, gubimo sredinu i jaca pritisak na zadnji red. ispravite me ako grijesim.
Medunjanin-Alispahic-Miske-Pjanic, sva cetvorica su "luksuzni" igraci, tipa Rui Costa, Zidane.... Oni ne doprinose nikako u defanzivi, znaci tu je glavni problem, a ne sto su radili Pandzu kao ovcu na desnom beku a momak zglave ne igra beka. Mravac je koliko-toliko odigrao solidno, Nadarevic totalno ne zainteresovan kad je usao, njegov je zadnji gol.
Moji ljudi trebaju nam 2 DEFANZIVNA VEZNA - a problem je u tome sto mi trenutno imamo Rahimica i Muratovica tu, koji mogu plafon 45 min odigrati na ovom nivou protiv jacih.
Volio bih vidjeti:
Berberovic----Spahic----Nadarevic----Jahic
-----------Rahimic-------Salihovic------------
Ostatak je ne bitno, golmani nisu problem kao ni ofanzivni vezni ni spicevi....
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ne zaboravi Bajramovica koji ako se oporavi tu moze dosta dobrog donijetiZenga je napisao/la: Nismo igrali dobro nego jednako lose kao i Svedi, bila je dosadna tekma dok god je Muratovic bio na terenu. Cim je Alispahic usao sve je otislo u 3 p m, kao sto smo svi vidjeli. Susic nema sta probati igrati sa cak 4 ofanzivna vezna + 2 spica, pa gdje to jos ima ????
Medunjanin-Alispahic-Miske-Pjanic, sva cetvorica su "luksuzni" igraci, tipa Rui Costa, Zidane.... Oni ne doprinose nikako u defanzivi, znaci tu je glavni problem, a ne sto su radili Pandzu kao ovcu na desnom beku a momak zglave ne igra beka. Mravac je koliko-toliko odigrao solidno, Nadarevic totalno ne zainteresovan kad je usao, njegov je zadnji gol.
Moji ljudi trebaju nam 2 DEFANZIVNA VEZNA - a problem je u tome sto mi trenutno imamo Rahimica i Muratovica tu, koji mogu plafon 45 min odigrati na ovom nivou protiv jacih.
Volio bih vidjeti:
-
džakailibu
- Kontakt:
slazem se sa svim. ono losa igra u prvom poluvremenu jeste zaista remek djelo muratovica koji je spor i ne bas inventivan ali mislim da je to bilo dobro u odnosu na drugo koje je katastrofa. ipak u 1 poluvremenu je bilo par akcija i prodora koje bi odmah potpisao. ovo sa salihovicem u sredini mi izgleda jako dobroZenga je napisao/la:Nismo igrali dobro nego jednako lose kao i Svedi, bila je dosadna tekma dok god je Muratovic bio na terenu. Cim je Alispahic usao sve je otislo u 3 p m, kao sto smo svi vidjeli. Susic nema sta probati igrati sa cak 4 ofanzivna vezna + 2 spica, pa gdje to jos ima ????džakailibu je napisao/la:dajte ljudi malo realnosti. prvo poluvrijeme smo imali bar dvije-tri dobre sanse . igrali smo dobro dok su na sredini bili muratovic i medunjanin. na početku drugog panđa izlazi jer nije mogao da se izbori na desno ulazi nadarevic. e ali najveci problem je bio da izlazi muratovic- umjesto njega alispahic- medunjanin meni se cini poceo igrati na lijevo a pjanic u sredini sa alispahicem i tu se pocinjemo gubiti. tu gubimo defanzivnu liniju, gubimo sredinu i jaca pritisak na zadnji red. ispravite me ako grijesim.
Volio bih vidjeti:
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ako se Bajrmovic oporavi,salihovic ide gore nesto ''visocije''tako da bi i Dzeko sasvim bio dovoljan u napadu.bavarian_bk je napisao/la:Ne zaboravi Bajramovica koji ako se oporavi tu moze dosta dobrog donijetiZenga je napisao/la: Nismo igrali dobro nego jednako lose kao i Svedi, bila je dosadna tekma dok god je Muratovic bio na terenu. Cim je Alispahic usao sve je otislo u 3 p m, kao sto smo svi vidjeli. Susic nema sta probati igrati sa cak 4 ofanzivna vezna + 2 spica, pa gdje to jos ima ????
Volio bih vidjeti:
Posto bi tu bio Pjanic,Miske,i Salihovic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slazem se sa Dubravomharishp je napisao/la:Ako se Bajrmovic oporavi,salihovic ide gore nesto ''visocije''tako da bi i Dzeko sasvim bio dovoljan u napadu.bavarian_bk je napisao/la:Ne zaboravi Bajramovica koji ako se oporavi tu moze dosta dobrog donijetiZenga je napisao/la: Nismo igrali dobro nego jednako lose kao i Svedi, bila je dosadna tekma dok god je Muratovic bio na terenu. Cim je Alispahic usao sve je otislo u 3 p m, kao sto smo svi vidjeli. Susic nema sta probati igrati sa cak 4 ofanzivna vezna + 2 spica, pa gdje to jos ima ????
Volio bih vidjeti:
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
no comment
- Kontakt:
To bi onda trebalo kao u mom navedenom postu od juce na temi Safet Susis izgleadti ovako:harishp je napisao/la:Ako se Bajrmovic oporavi,salihovic ide gore nesto ''visocije''tako da bi i Dzeko sasvim bio dovoljan u napadu.bavarian_bk je napisao/la:Ne zaboravi Bajramovica koji ako se oporavi tu moze dosta dobrog donijetiZenga je napisao/la: Nismo igrali dobro nego jednako lose kao i Svedi, bila je dosadna tekma dok god je Muratovic bio na terenu. Cim je Alispahic usao sve je otislo u 3 p m, kao sto smo svi vidjeli. Susic nema sta probati igrati sa cak 4 ofanzivna vezna + 2 spica, pa gdje to jos ima ????
Volio bih vidjeti:
--------------Begovic (po meni nevjerovatan telenat, strasan golman)-------
--Mujdza---Spahic---Nadarevic---Jahic---
---------Rahimic------Bajramovic---------
------------------Pjanic---------------------
------Misimovic-------Salihovic-----------
------------------Dzeko----------------------
ovo je strasan sastav, nije sto je moj ali dobar je, sta velis harise
Znaci i bicikli-ZAM,optimi-ZAM najveca zla na svjetu bozjem.

@dubrava nam imao malo naherene djozluke pa mu nije ''zamjeriti''

@dubrava nam imao malo naherene djozluke pa mu nije ''zamjeriti''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 maj 2010, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Aha, i debilizam si zaboravioharishp je napisao/la:Znaci i bicikli-ZAM,optimi-ZAM najvveca zla na svjetu bozjem.![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.