odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
SCC pun sniženja ako koga zanima 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- alan_kardec
- Kontakt:
Ima li se igdje u SA kupiti asics patike? Ja obišao SCC, BBI, Skenderiju, Intersport... nema nigdje
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Lose si BBI obisao izgleda 
Juventa i Buzz tamo imaju, Buzz samo jedan model, a Juventa nesto vise, nisu preskupe uopste...
Sent from my iPhone using Tapatalk

Juventa i Buzz tamo imaju, Buzz samo jedan model, a Juventa nesto vise, nisu preskupe uopste...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- alan_kardec
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:Lose si BBI obisao izgleda
Izgleda

Ok, hvala.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Na ovom sportvision,ko fol cijene i do 50 % snizene ,narucio bi on line neki steznik za koljeno i patike koliko je ovo pouzdano i jeli im roba ova dobra
Samo Sarajevo
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne znam za steznike, ali patike, trenerke, majice i obuća, ovo što sam ja kupovao kod njih, je ok roba.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Gdje u Sarajevu ima kupiti 'nako onih laksih jakni za proljeća? Onako na fazon suskavca samo malo 'gospodskija' verzija.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- alan_kardec
- Kontakt:
Jedno pitanje, nije teško. Mogu li se g shock satovi nositi na košulju?
Mislim da mogu ali reko da provjerim, da se ne izofiram gdje vani

Mislim da mogu ali reko da provjerim, da se ne izofiram gdje vani

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- ultrassa1921
- Kontakt:
zavisi do koliko novaca trazis, najbolje otidji u SCC i pregledaj po svim prodavnicama, ja sam na proljece u Zari uzeo bas dobru kako ti kazes 'laksu' jaknu (tamno plava) a bila je cini mi se oko 130km.DrustveniParazit je napisao/la:Gdje u Sarajevu ima kupiti 'nako onih laksih jakni za proljeća? Onako na fazon suskavca samo malo 'gospodskija' verzija.
imas niz prodavnica a neke od njih su i bas bas jeftine, kao recimo ona bershka..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ma više bi mi pasala neka jeftinija, do nekih sto maraka otprilike maksimala.bodi123 je napisao/la:zavisi do koliko novaca trazis, najbolje otidji u SCC i pregledaj po svim prodavnicama, ja sam na proljece u Zari uzeo bas dobru kako ti kazes 'laksu' jaknu (tamno plava) a bila je cini mi se oko 130km.DrustveniParazit je napisao/la:Gdje u Sarajevu ima kupiti 'nako onih laksih jakni za proljeća? Onako na fazon suskavca samo malo 'gospodskija' verzija.
imas niz prodavnica a neke od njih su i bas bas jeftine, kao recimo ona bershka..
Gdje se nalazi ta bershka?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- ultrassa1921
- Kontakt:
u SCCu napisao sam ti vec, imas u njih sigurno po 70-80 km bas finih jaknica, otidji pogledaj..DrustveniParazit je napisao/la:Ma više bi mi pasala neka jeftinija, do nekih sto maraka otprilike maksimala.bodi123 je napisao/la:zavisi do koliko novaca trazis, najbolje otidji u SCC i pregledaj po svim prodavnicama, ja sam na proljece u Zari uzeo bas dobru kako ti kazes 'laksu' jaknu (tamno plava) a bila je cini mi se oko 130km.DrustveniParazit je napisao/la:Gdje u Sarajevu ima kupiti 'nako onih laksih jakni za proljeća? Onako na fazon suskavca samo malo 'gospodskija' verzija.
Gdje se nalazi ta bershka?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
http://www.sportvision.ba/adidas/53587- ... -sl72.html
http://www.sportvision.ba/adidas/40117- ... -sl72.html
Ebali ih ovi brojevi 8,9,10,11.
Treba mi broj 45, je li to 11

11.5 je 45, 11 je 44.5Lakoste je napisao/la:http://www.sportvision.ba/adidas/53587- ... -sl72.html
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pu **** ti baksuza

Inace ne volim bas nesto air max patike, ali ove sam morao uzeti

- QUARTERBACK
- Kontakt:
http://www.sportvision.ba/korisnici/418 ... ather.html
narucio sam ove upravo, vidim petoba a ne cine se lose, vidim alan kardec gore pisao da je ok roba sto je narucivao kod njih, pa da vidim jel ko jos uzimao sta i jel zadovoljan dobijenim
narucio sam ove upravo, vidim petoba a ne cine se lose, vidim alan kardec gore pisao da je ok roba sto je narucivao kod njih, pa da vidim jel ko jos uzimao sta i jel zadovoljan dobijenim

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kao i u svakoj radnji ono sto je skuplje kvalitetnije je
Kod nas u Tz imaju radnje njihove i ono sto je skuplje vrijedi uzeti. Ja npr sam uzeo neku trenerku lonsdale i champion. Ma krs jer su bile jeftine, a patike Nike uzeo i odlicne evo vec dvije godine.
Kakav je Buzz?

Kod nas u Tz imaju radnje njihove i ono sto je skuplje vrijedi uzeti. Ja npr sam uzeo neku trenerku lonsdale i champion. Ma krs jer su bile jeftine, a patike Nike uzeo i odlicne evo vec dvije godine.
Kakav je Buzz?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.