dscile je napisao/la:Ljeba ti nemoj vise o tome sta ja hocu da kazem.

sapuce se sapuce da je najbolji (roger) hahahahah
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
dscile je napisao/la:Ljeba ti nemoj vise o tome sta ja hocu da kazem.

Ne guramo ga mi,gura sam sebe,.StevenSeagal je napisao/la:
hahahahah Pa sta je ovo ne mozete ga nikako progurat da bude najbolji ne-mo-ze-.. hahaha
evo sad je bolji i od rafe hahaha i od rogera hahaha pa onda mozemo reci da je i boris,sampras.. bolji od rafe i rogera iako imaju manje GS titula![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chily-rz je napisao/la:Ne guramo ga mi,gura sam sebe,.StevenSeagal je napisao/la:
hahahahah Pa sta je ovo ne mozete ga nikako progurat da bude najbolji ne-mo-ze-.. hahaha
evo sad je bolji i od rafe hahaha i od rogera hahaha pa onda mozemo reci da je i boris,sampras.. bolji od rafe i rogera iako imaju manje GS titula![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa podigao je Federer značajno svoj nivo igre. Da je igrao kao u Brisbaneu, ne bi dobro prošao. Ovako, servis bolji, return bolji, FH dijagonala funkcioniše, BH prilično stabilan = Berdych nema šta da traži. Ali dobro, čestitam ti što si vjerovao u majstora, tako i treba.DANTES je napisao/la:@Claus šta ja rekoh?
Kakav god da je on ima najvece sanse da dobija Djokovica iduce dvije godine najmanje. Ne vidim ko bi to drugi mogao ciniti.shminka je napisao/la:e čuj Murray nada hahaha pa bolje se ne nadati ničemu, nego se u njega uzdati xD
Wawrinka odigra jedan turnir godisnje na vrhunskom nivou. I koliko mu je godina?shminka je napisao/la:Pored živog Wawrinke, nema šanse
Murray zadnji put na GSu slavio 2013. od tada ni blizu
Onaj Koreanac mali.Claus je napisao/la:Kad @Greivis počne gotiviti nekog igrača, znaj da od njega nema ništa. Prvo Murray, onda Nishikori... Baš me zanima ko je sljedeća žrtva.
Chung.Greivis je napisao/la:Onaj Koreanac mali.
Nemoj barem ti lupetati gluposti, na ovog LaDecimu smo vec navikli. Nadala od pocetka karijere muce koljena, operacija koju je imao je bila odgadjana nekoliko sezona jer nije htio da remeti i da mora pauzirati duzi period do onog trenutka kad vise nije mogao trcati bukvalno, i to mu je najveca greska karijere, eh da je bio pametan pa odma rijesio to koljeno, sada bih imao u najmanju ruku isti broj Slamova kao Roger.marconato je napisao/la:Niko Rafi nije kriv sto se gruvao svim i svacim, pa sada ima kosti i zglobove kao 50-godisnjak...StevenSeagal je napisao/la: da je novak kroz karijeru imao problema kao rafa pa on bi sad imao oko 5 GS titula..![]()
Drugo, mozemo i ovako reci, da Novak nije imao probleme sa disanjem i da je ranije postavljena dijagnoza, sad bi imao 2-3 GS vise...
Nisam ja nista lupao, upravo sam izmedju ostalog na to i mislio...On nije mogao s takvim koljenima i povredama igrati bez inekcija i ostalih hemijskih preparata i kao sto kazes, bolje bi mu bilo da je godinu pauzirao i sanirao to, nego forsirao...bodi123 je napisao/la: Nemoj barem ti lupetati gluposti, na ovog LaDecimu smo vec navikli. Nadala od pocetka karijere muce koljena, operacija koju je imao je bila odgadjana nekoliko sezona jer nije htio da remeti i da mora pauzirati duzi period do onog trenutka kad vise nije mogao trcati bukvalno, i to mu je najveca greska karijere, eh da je bio pametan pa odma rijesio to koljeno, sada bih imao u najmanju ruku isti broj Slamova kao Roger.
Zglobovi na rukama nemaju nikakve veze sa Rafinim povredama, izgubio je samo fizicku snagu uslijed ovih svih povreda i operacija i to je jedini problem.
Ako to svime i svacim = obicni lijekovi protiv bolova koje i svaki drugi igrac koristi kad nije 100% spreman. onda ok, mislio sam da asociras na neke druge nezakonite metode...marconato je napisao/la:Nisam ja nista lupao, upravo sam izmedju ostalog na to i mislio...On nije mogao s takvim koljenima i povredama igrati bez inekcija i ostalih hemijskih preparata i kao sto kazes, bolje bi mu bilo da je godinu pauzirao i sanirao to, nego forsirao...bodi123 je napisao/la: Nemoj barem ti lupetati gluposti, na ovog LaDecimu smo vec navikli. Nadala od pocetka karijere muce koljena, operacija koju je imao je bila odgadjana nekoliko sezona jer nije htio da remeti i da mora pauzirati duzi period do onog trenutka kad vise nije mogao trcati bukvalno, i to mu je najveca greska karijere, eh da je bio pametan pa odma rijesio to koljeno, sada bih imao u najmanju ruku isti broj Slamova kao Roger.
Zglobovi na rukama nemaju nikakve veze sa Rafinim povredama, izgubio je samo fizicku snagu uslijed ovih svih povreda i operacija i to je jedini problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.